Professionals en nadelen van Algemene zorgpolissen

p Er zijn twee belangrijkste vormen van algemene ziektekostenverzekering, beheerd behandeling en betaling van provider of schadevergoeding plannen. Vrijwaring algemene gezondheid verzekeringen is een systeem dat u vergoedt voor uw betalingen. Een paar soorten schadevergoeding plannen zowel betalen u 100% van uw kosten, gedeeltelijke kosten of door elke werkdag u gezondheidszorg te verwerven tot een grootste aantal keren. Managed care strategieën te gebruiken een gemeenschap van medische professionals om behandeling te geven en houd de prijzen minimaal. HMO, POS en OEP zijn diverse soorten beheerde behandeling ontwerpen. Nog een andere manier mensen zijn beschietingen uit voor hun algemene gezondheidszorg is het gebruik van een Health Cost Savings Account of HSA. Het geld op de rekening zijn belastingvrij absoluut vrij als een IRA, maar de rekeninghouder toegang heeft tot het geld om uit te shell voor de gezondheidszorg rekeningen. Er zijn ook gezondheid overheid en fitness ontwerpt deze als Medicare en Medicaid.

Na zorgpolissen presenteert u de mogelijkheid om te houden of verhogen van uw gezondheid door middel van een lage kosten manier opdagen bij arts bezoeken en de aankoop van redelijk geprijsde geneesmiddelen op voorschrift indien gewenst. Sommige plannen zijn veelzijdig als u ze kunt aanpassen aan blijven houden redelijk geprijsd door het elimineren van deskundige diensten die u niet wilt. Als je ontwikkelen tot zeer ernstig ziek of gewond, uw welzijn strategie zal gaan met crisis en sommige of alle van uw bedrijf facturen. Het geeft ook mannen en vrouwen een vrede van de hersenen te erkennen dat ze krijgen om medische focus en zijn klaar om het dagelijks leven wonen zonder betrokken te worden.

De superieure tarieven van individuele welzijn opties kunnen verzekering onbetaalbaar maken. De dekking kan worden verbijsterend met langdradig disclaimers, selecties en ontheffing details. Enkele van de veel minder dure verzekering plan ontwerpen hebben beperkingen op kantoor bezoeken, aanzienlijke aftrekbare bedragen, en een vooraf bepaalde arts gemeenschap. Ook is er een probleem als je programma niet gaat om de ziekte of chirurgische procedure die u dient te beschermen, of het niet te pakken meer dan genoeg van de maandelijkse factuur die u zou moeten terugbetalen van de resterende evenwicht. En in bepaalde gevallen kan u van toepassing en worden de bescherming volledig ontkend.

Vanaf 2007 bijna 46.000.000 Amerikanen zijn zonder enige vorm van welzijn dekking. Zonder verzekering plan, kan een hoop gewoon niet het geld voor de gezondheidszorg aandacht te zoeken voor eenvoudige kwalen die na verloop van tijd kan manifesteren om veel meer echt serieus problemen te vinden. Dure gezondheidszorg kosten groeien delinquent en onbetaald zijn, wat drijft de prijzen van de arts en crisis bezoeken. Mensen die hebben of belangrijke kwesties verwerven simpelweg vanwege het gebrek aan gezondheid gerelateerde aandacht komen om niet in staat om zich te gecoat op de lange termijn vooral vanwege dat.

worden

Hoewel de percentages dure en talrijke met uitstekende welzijn kan zien geen reden om te betalen voor iets dat ze niet vaak gebruikt, het is een enorme mogelijkheid om niet over wat afwisseling van wellness verzekeringen. Op elk moment kan een ziekte of een ongeval creëren blessure een grote monetaire belasting ontwikkelen als de kosten escaleren. Ook niet op weg naar jaarlijks lichamelijk onderzoek kan de hoop van het blokkeren of genezen van aandoeningen die kunnen worden gevangen met vroege opsporing ontsporen.

Category: Supplementen

Comments are closed.