Psychiatrische / geestelijk welzijn Nursing Individuele Behandeling

Ik heb een bedrijf voor leerlingen en goeroes op de weg opgesteld, streeft naar een aantal tips van de handel studeren of te vernieuwen hun herinneringen van problemen erg lang ontdekt in het verleden. Als je in een echte haast en alleen nodig om een ​​opfriscursus te hebben, ga je gewoon door de rubrieken zonder de uitleg. Personen met weinig of geen werkervaring moet doorlopen verder te lezen voor nog meer begrijpen.

Be wees verdraagzaam

Dont vraag waarom zorgen.

Waarom heb je dat gedaan? Waarom heeft u stoppen met het krijgen van uw medicijnen? Waarom wil je om je zelf te doden? Al deze problemen hebben een ondertoon van oordeel. Veel patiënten zijn defensieve met welzijn zorg specialisten en vaak, met een groot doel. Ze zijn beoordeeld. Ze zijn mishandeld. Ze zijn opgegeven de operate-dicht bij. Elke beslissing van de getroffen persoon waarneemt, ongeacht of je het betekende of niet, zal een ongunstige uitkomst op uw therapeutische romantische relatie. Ook vele malen mannen en vrouwen gewoon niet weten waarom ze doen wat problemen. Als ze wisten wat het probleem was en had een ongecompliceerde optie voor het, meestal zij het zouden doen. In plaats daarvan, zeg, Inform me extra over dat, wat leidde tot deze vaststelling? Wat gebeurde er in je leven wanneer dat gebeurde? of Identiteitskaart houdt veel meer te luisteren. Deze stijlen van verklaringen mogelijk voor de getroffen persoon om te ontspannen en te spreken vrij dan beschermen.

Dont geven suggesties.

Het geven van tips is identiek aan het onderzoeken waarom vragen . Het geeft oordeel als de getroffen persoon niet opneemt om uw advies te observeren. Uw werk is om de mogelijkheden te presenteren aan het individu zonder vooringenomenheid, laat dan het getroffen individu om zijn / haar eigen keuzes.

Voor onderhavige geval, een individu wordt verwacht te maken hoewel het krijgen van een psychotrope behandeling met beschouwde risico’s voor de foetus. De patiënten dokter heeft haar gewaarschuwd dat ze gewoon niet kunnen overgaan het geneesmiddel al zwanger te raken. De opdrachtgever is angstig en verward en komt naar je toe om te vragen om advies. U kunt eventueel in de verleiding om ze op de hoogte van uw uitzicht. Als je zegt, Als ik jou was, zou ik voorkomen dat het gebruik van de medicatie en houd het kind beschermd, het individu kan misschien voelen ongemakkelijk spreken om u verder meer over als ze besluit om te beëindigen het zwanger zijn.

Ons standpunt is niet om onze bijzondere waarneming methoden macht op andere mensen, geen kwestie hoe sterk we echt het gevoel op een onderwerp. Onze taak is om volledig, onpartijdig gezondheidszorg bieden waarin het individu om haar keuzes te bezitten, zo lang als ze klaar is. Als dit klinkt als een ding dat kan een uitdaging voor u, rekening houden op je eigen in een gelijkwaardige toestand. Voor voorbeeld, een vrouw heeft mooie grote borsten en ziet haar primaire behandeling arts te vragen voor borstverkleining. Wanneer het verbruik verpleegkundige interviews van haar, zegt ze, Bent u ervan overtuigd dat u daadwerkelijk wilt een borstverkleining hebben? Ik kan me voorstellen zijn bedoeld om de lichamen we geboren met hebben

Terwijl de twee illustraties variëren in inhoud van materiaal, het onderwerp is precies dezelfde:. Ik weet wat is beste voor u

<. p />

Be Honest

een enkel verschijnt soort ongecompliceerde maar kan zo ingewikkeld zijn om te doen. We zijn mensen direct na alles. We hebben gevoelens. Af en toe hebben we gewoon aangesloten op superieure met een aantal mensen vandaag de dag dan vele anderen. Van tijd tot tijd kunnen we werkervaring iets genoemd tegenoverdracht, waar door onbewust we ons verhouden de cliënt aan een persoon in ons leven, eerder of aanwezig.

Sommige mensen zijn wreed en doelgericht rijdt uw knoppen. Sommige mensen zullen zeggen, ongeacht wat ze kunnen aannemen van een reactie van u te krijgen. Neem het niet persoonlijk op. We moeten streven in onze behandeling.

In plaats daarvan, overweeg dan dit. Als je het gevoel alsof je het bezit van een robuust antwoord op iemand, kies een figuurlijke trap terug. Rekening houden met uw rol en wat je voor een ander getroffen individu zou doen. Artikel elke verscheidenheid aan vriendjespolitiek (bijvoorbeeld een grapje met een bepaalde, maar niet alle toelaat onderscheidend privileges voor sommige enzovoort.) zal andere patiënten voelen zich verwaarloosd en kan leiden tot schade aan uw therapeutische romantiek. Vraag een collega, die je vertrouwen hebben in eerlijk tegen je zijn, als ze iets over uw interactie met een van de patiënten hebben herkend. Vaak is het moeilijk om ons objectief te analyseren.

Neem Verantwoording

Dat is niet mijn taak. Als ik een dubbeltje voor elke afzonderlijke keer dat ik hoorde dit in elke omgeving waar dan ook, van de supermarkt naar de kliniek aan de uitlener of waar dan ook. We zijn allemaal snelle toen we functioneren. We hebben duizend items te voeren, tientallen cliënten behandeling en er niet voldoende tijd om alles per patiënt per seconde per dag. Ik weet dit, en ik je niet verwachten om alle dingen te doen. Maar gewoon te zeggen, Dat is mijn taak niet, of ik weet, en dan weglopen is een slechte dienst aan de patiënt.

Denk als je dat kruidenier kopen bij een nieuwe winkel, en u een andere persoon ondervraagd die werd vakken vullen als ze wist waar het graan werd aangetroffen in de donjon, en ze gemeld, weet ik niet. Ik heb net de inventaris van de zuivel-scenario. Dan gevraagd je iemand anders, en hij zei, begon ik net hier af te werken. Ik weet niet, dan liep weg. Meest mogelijke, een ding als dit is gebeurd om je van tevoren. Wist je boos voelt af? Geïrriteerd? Verbitterd? Misschien. Stel je nu als je wordt ernstig ziek, angstig, bang, en opgesloten in een medisch centrum met vrij klein vrijheid, en je vroeg een zeer vergelijkbare zorg en kreeg een identieke reactie. Kans groot dat u boos zou krijgen. Je zou echt het gevoel dat je een last was geweest of als de medewerkers gewoon niet behandeling over jou.

Een aanbeveling om te genezen dit uitdrukt, weet ik niet, maar ik zal over komen en krijg weer aan u in ongeveer XX minuten. Het is leuk om een ​​individu een tijdsbestek, zodat ze weten te houden door er met jou als ze niet hebben geluisterd naar achter. Delegeren het streven om iemand anders is oke zo lang als de getroffen persoon weet. Als u naar buiten de deur aan het eind van een dienst en een getroffen persoon vraagt ​​u een verfijnde query uit te leggen aan de persoon die u verlaten, maar je zal overbrengen aan de verpleegkundige op de volgende shift om te kijken naar het uit. In een geschikte wereld, je kon blijven en de vraag beantwoorden, maar we moeten blijven persoonlijke en gespecialiseerde grenzen te houden. Met uit grenzen, zouden we allemaal smelt weg uit.

Geef geïndividualiseerde zorg

Het is moeilijk wanneer het proberen om een ​​perceptie van eerlijkheid behouden om ook geïndividualiseerde behandeling te geven. In een groep van twintig volwassen patiënten, komt u over 20 verschillende keuzes komen voor begrip, coping, en extra. Als betrokken persoon A de voorkeur om te gaan door helemaal gratis crafting, waardoor het mogelijk is voor het individu om een ​​notitieboekje en potlood in haar gebied kan als oneerlijk worden beschouwd door andere patiënten, die kan leiden tot jaloezie, argumenten, de schuld te geven, en een verlaagd gevoel van eigenwaarde.

In plaats van het maken het mogelijk voor een enkele patiënt exclusieve privileges, voorzien van alle mensen (zonder beperkingen) de mogelijkheid voor gratis crafting. Bijvoorbeeld, hebben een mini-groepssessie en trainen kort over volledig gratis creëren en dan maken het mogelijk voor elke persoon 2 stuks van blanco papier te volgen. Klanten kunnen dan twee-3 stukken papier alledaagse blanco hebben op een toegewezen tijd voor volledig gratis componeren als ze kiezen om dit te doen. Dit maakt voor even geïndividualiseerde behandeling en billijkheid.

Echt niet publiceren Generic Ontwikkeling Notes

Als u een volledige evaluatie van een patiënt hebben gedaan, je ontwikkeling te observeren moet onthullen dat . Veel te vaak in psychologisch welzijn verpleging, concluderen we componeren de vergelijkbare bewust met kleine variatie rond en boven. Zeker, elke noot moet echt een uitgebreide evaluatie, die vergelijkbaar is voor elke betrokken persoon op te nemen, maar de antwoorden die u aanschaft en de interventies u implementeren kenmerkend is voor de behoeften van klanten moet zijn.

Als vervanging van het schrijven van een algemene opmerking, nemen de patiënten verklaringen en van wat u doet om de patiënt te ondersteunen. Patiënt ontkent zelfmoordgedachten zou kunnen worden uitgewerkt met, getroffen individu ontkent zelfmoordgedachten. Staten, heb ik al eerder over nagedacht, maar ik ben superieur nu voelt. Slachtoffer geïnstrueerd om suïcidale gevoelens aan medewerkers en op het doen van het werk op haar journaling van triggers te blijven melden. Individuele geverbaliseerd begrip. Het volgende voorbeeld toont een volledige beoordeling en geïndividualiseerde behandeling.

Wees Huidige

Dit kan een mooie samenvatting idee zijn, maar op de belangrijkste is een eenvoudig bericht. Niet alleen uit elkaar opgericht tijd om uw individuele beoordelen. Laat de tijd om echt je getroffen individu horen. Dat suggereert niet te onderbreken of te anticiperen op het getroffen individu om 20 vragen te beantwoorden in 5 minuten. Het betekent luisteren naar de fundamentele gegevens. Het betekent het verkrijgen geopend interactie, even verbale en non-verbale. Zo zit enigszins vooruit naar het getroffen individu leunde. Niet creëren terwijl de patiënt aan het woord is. Laat het getroffen individu te bespreken en breng eventueel notities die u nodig heeft om. Geef geschikt oog bezit komen van. Knikken en zeggen: Uh-huh, ja, en zorg ervoor dat u, dragen op, als relevant. Wees niet het maken van een psychologische checklist van alle andere zaken die u nodig hebt om te volbrengen. Wat u nodig heeft om te ondernemen het meest luistert naar uw patiënten.

Keep It Expert

ik in gesprek was om een ​​koper hulp consultant voor een kleding winkel niet lang geleden over een probleem met mijn bestelling. De vertegenwoordiger zei, God, ik vind dit niet leuk gebied. Ze iets krijgen nooit helemaal passend. Nu, op een manier die een kleine grappige mits de omstandigheden, maar het is zeer onprofessioneel. Als het gaat om kleding koopt, is het niet een enorm aanbod, maar als je zoiets over het ziekenhuis of de kliniek die u uitvoert in, hoe zal

zeggen strong> Deel uw persoonlijke persoonlijke informatie

Ook moeten we niet delen ons eigen leven met onze patiënten. Verklaren, Het spijt me het kostte me zo lang om te komen kijken op je, maar Ive ervaren een vreselijke ochtend. Het is zo bezet, zal de patiënt echt het gevoel dat je geen tijd hebt om hem te spreken te hebben. Hij kan eventueel terughoudend om te controleren met je gedachten of open te stellen aan u. Of de getroffen persoon misschien krijgen dat als een goed of zelfs een uitnodiging om informatie over uw specifieke levenslange vraag. De verpleegkundige getroffen individuele verbinding moet een duidelijke grens. Verstoken van het, heeft de getroffen persoon niet weet wat te verwachten. In een medisch ziekenhuis, dit is een beetje een stuk makkelijker: de verpleegkundige zal naar me luisteren met een stethoscoop de verpleegkundige mijn bloeddruk neemt de verpleegkundige zal me drugs geven de verpleegkundige zal me dragen voedsel. Maar in een psychiatrische plaatsen waar klanten over praten ongelooflijk persoonlijke details van hun leven, een vage grens met de verpleegkundige kan grote schade aanrichten op de therapeutische verbinding.

Dit e-book is een persoon van mijn favorieten, en ik heb voorgesteld om veel mensen en vrienden en lees het zelf. De data is rechtuit en eenvoudig te herkennen. Uitvoering van de technieken kost tijd en oefening, maar als je eenmaal hebt het onder de knie, zal je echt het gevoel een verbeterde perceptie van regelen van uw levensstijl en grotere zelfverzekerdheid en eigenwaarde.

Er zijn honderden extra benaderingen effectief te zijn het mentale welzijn zorg locatie. Dit is slechts een introductie. Voel kosteloos te reageren onder uw eigen beproevingen en wat heeft gearbeid of niet gewerkt voor u in de vorige.

** Please, geen identificeerbare patiënt informatie in het commentaar gedeelte geven. Dit is niet een vertrouwelijk internet site. **

Voor meer meer studeren op de ins en outs van psychiatrische / psychische gezondheid en fitness verpleging, zijn er tal van uitzonderlijke leerboeken op de markt. Ik heb zowat elke van deze teksten in mijn wetenschappelijke studies en / of bij het samenstellen van lezingen voor mijn klas gebruikt. Ze geven diagnostische criteria van veel van de meest voorkomende psychiatrische aandoeningen, de etiologie, opzetten en interventies voor patiënten en evaluatie van de resultaten.

Category: Gezond eten

Comments are closed.