Psychische Gezondheid en fitness Assistant Functiebeschrijving

Psychologische algehele gezondheid assistenten zijn betrouwbaar voor de ondersteuning van mensen uit te voeren de meeste standaard banen, zoals baden, verzorging, verkleden, tijdrovend en gaan wandelen. Ze hebben ook een praatje maken met hen, het verrichten van bezigheden van dit soort als het zien van de televisie, het uitvoeren van oefeningen of gaan op excursies in de omgeving. Het uitvoeren van minder dan verpleegkundigen, psychiaters, psychologen, maatschappelijk werkers of therapeuten, het is ook de plicht van psychologische welzijn assistenten van de geschiedenis van de ontwikkeling – of het ontbreken daarvan – van individuen om hun toezichthouders in staat te maken significante conclusies bij de uitvoering van hun therapie ontwerpen .

Volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics, 50% van de psychologische welzijn assistenten van het land werkten in ziekenhuizen die gespecialiseerd zijn in het geestelijk welzijn en samengestelde misbruik in 2009. Andere belangrijke bedrijven omvatten dingen zoals verpleging klinieken, ambulante zorg en woonzorg voorzieningen. Terwijl de normale de klus te klaren 7 dagen is veertig uur voor psychologisch welzijn assistenten, de all over-the-clock aandacht verstandelijk beperkte mensen willen van tijd tot tijd telefoongesprekken voor een aantal assistenten nacht, weekend en vakantie verschuivingen te voeren.

Sommige geestelijk welzijn assistenten voeren de industrie met slechts een grote school diploma. Aan de andere kant, het bedrijfsleven van verlangen naar mensen die een aantal formele coaching hebben opgedaan – in het bijzonder, het verdienen van een certificering in de verpleegkundige het helpen van een lokale gemeenschap faculteit, technologische hogeschool of zorginstelling programma

.

Met ingang van juni 2010, psychologisch welzijn assistenten maken een mediaan jaarloon van rond de $ 29.000, in overeenstemming met MySalary.com. De basis 10% te maken over $ 22.000 en de eerste 10 procent te maken all-around $ 38.000.

De BLS ziet niet veel groei in het mentale welzijn helpen gebied in de in de nabijheid van de nabije toekomst – ongeveer 6 procent tussen 2008 en 2018. In het algemeen, een geestelijke algehele gezondheid assistent is een entry-level positie, en het is het beste te zien als een opstap naar extra omvangrijke rollen in welzijn zorg, aanzienlijk als verpleegster.

Category: Supplementen

Comments are closed.