Psychische Gezondheid Rechtsbescherming Onder HIPPA wet

Volgens de Amerikaanse divisie van de Arbeid, HIPAA biedt bijzondere rechten en bescherming voor personen die ofwel deelnemen of zijn begunstigden van team gezondheidszorg strategieën. Een voorbeeld zou een getrouwde begunstigde die is uitgerust om de gezondheid en fitness verzekeringen ontvangt als gevolg van werk. HIPAA rechten zou uitstrekken tot de persoon die het lid en familie (partner of jonge kinderen) die onder dat systeem. Naast deze wettelijke rechten, HIPAA bepaalt dat elke persoon die verandert van 1 carrière tot een meer is meteen geschikt voor ‘vergelijkbare algehele gezondheid verzekeringen dekking.’ Het laatste stukje van HIPAA is de standaardisatie van facturering en claims met wellness-verzekeringen, die zwaar banden in de veranderingen in privateness richtlijnen als een manier om te garanderen dat de wettelijke rechten van de consument worden steeds beschermd.

HIPAA werd doorgegeven 21 augustus 1996 als een poging om het systeem van de aanvraag en het verkrijgen van de dekking, het indienen van beloften, het bepalen van de mensen die worden beschermd en degenen die moeten betalen voor die dekking te vereenvoudigen. Ongeacht HIPAA worden overhandigd in de oorspronkelijke soort in 1996, de handeling ging als gevolg van diverse herzieningen door middel van congres. De site HIPAA Privateness en Veiligheid verhalen die de afsluitende privateness regelgeving is niet tot december 2000 uitgegeven en ging in resultaat op april veertien, 2001. Een twee-jaar aflossingsvrije periode werd toegekend, betekent dit in april veertien, 2003, alle voorzieningen omgaan met elk type van klinische verzekering voor enige uitleg ervaren om te voldoen aan HIPAA.

Het ministerie van Volksgezondheid en fitness en Human Companies (HHS) heeft een specifieke rationalisatie van de HIPAA Privateness Regel. Een overzicht van de inhoud ervan onder de aandacht van de belangrijkste aspecten bij het analyseren wat de rechten en bescherming speciaal toepassing voor de geestelijke gezondheid. Allereerste, zullen beide even wellness-programma’s en bedrijven moeten zich houden aan de privacy regel. Dit impliceert niet-openbare of wijzen op (Medicare of Medicaid) individu of team verzekering plannen moeten voldoen aan de HIPAA privateness regel.

De zeer Hetzelfde geldt voor alle zorgaanbieders die elektronisch gezondheid en fitness feiten waarbij in aanmerking komen van de voordelen, verklaringen, vergunningen voor aanbieders en andere gewaarborgd welzijn info die normaal gesproken bestaat uit vertrouwelijke gegevens met betrekking tot genezing of situaties in te dienen. Dit wordt aangegeven op de webpagina HHS als papierwerk met ‘afzonderlijk identificeerbare algehele gezondheid info.’ HHS geeft demografische info, zoals de vorige, huidige of lange termijn fysieke of psychische gezondheid omstandigheden, elke geleverde zorg, en feiten over de betaling voor bedrijven valt onder deze definitie. Het is cruciaal om te merken dat HIPAA niet veilig wat wordt aangeduid als ‘de-erkende’ gegevens, die elke doc waarin alle bepalen gegevens wordt uit zou wijzen.

De functie begeleiden van de HIPAA privacy regel is om toegang tot particuliere welzijn gegevens te beperken. HHS beoordelingen zijn er slechts twee gevallen waarin een entiteit is nodig om deze informatie openbaar te maken. De eerste is op verzoek van de persoonlijke, die hebben in het bewerken te verwerven. De tweede is wanneer HHS is het afwerken van een compliance onderzoek met HIPAA. Er zijn een aantal andere uitzonderingen op de eerder genoemde, die rekenen op die wordt steeds gevraagd om de informatie vrij te geven.

Uniek aan het geestelijk welzijn info en wettelijke rechten, kunnen feiten worden verstrekt wanneer waarbij de openbare veiligheid in verband met jongere misbruik. Dit zou betekenen vrijgeven van deze gegevens aan een govt agentschap bevoegd om het verslag van die gegevens te verkrijgen. De volgende uitzondering specials precies met ervaringen van misbruik en verwaarlozing. Het is belangrijk op te merken dat psychologische zorgverleners in elke staat deelnemen, hun eigen onderwijs om blijken te zijn belast verslaggevers – dit betekent deze personeelsleden zijn gebonden door de regelgeving aan een vermoeden van kindermishandeling of ouderenmishandeling of verwaarlozing melden. De unieke wettelijke richtlijnen en scholing kunnen veranderen door de staat.

De derde uitzondering is voor gerechtelijke of regelnaleving functies. HIPAA geeft aan dat informatie die wordt aangevraagd door middel van een rechtbank aankoop kan worden gepresenteerd. Gegevens van deze aard kan zowel betrekking hebben op erkende procedure of een open up politieonderzoek. Aan de andere kant zijn er specifieke voorwaarden de wettige techniek heeft zelfs nu te observeren, die erin het verkrijgen van een rechter docket kopen, de noodzaak om te ontdekken of opsporen van een verdachte, en als dat de algemene informatie over gezondheid en feiten gewaarborgd kan eventueel bewijs in een misdaad. De vierde uitzondering betrekking op analyse. De problemen voor het verkrijgen van informatie voor onderzoek nemen een ondertekende toestemming van de exploitant van die gegevens (de persoon of opdrachtgever) – het onderzoek moet ook door een kritiek boord worden geaccrediteerd voorafgaand aan het uitvoeren van de verkenning

.

Ongeacht of vader en moeder hebben hele toegangsrechten voor hun kind klinische document steunt op over het al dan niet erkend als de ‘bijzondere vertegenwoordiger.’ In de meeste gevallen, de vader en moeder zijn de bijzondere vertegenwoordigers en toegang hebben tot documenten en kan handelen namens de kid’s. In sommige schaarse situaties kan de moeders en vaders niet de individuele medewerkers en vervolgens de staat van residentie moet een beslissing om al dan niet de moeders en vaders zijn te verkrijgen aan de gegevens te komen. Als een kind in gevaar in het pand als gevolg van misbruik, verwaarlozing of huiselijk geweld, de entiteit behandelen van de kleine misschien niet de vader en moeder als de prive-consultant erkennen.

HHS geeft de Business for Civil Legal rechten wordt gefactureerd met de verantwoordingsplicht van het maken van de garantie dat alle betrokken bedrijven zich houden aan HIPAA beleid. Monetaire sancties zijn de meest voorkomende voor HIPAA overtredingen, maar in sommige gevallen schendingen van de privacy regel kan uitkomst in wettelijke tarieven. Het is cruciaal om te weten dat als betrokken bij deze vorm van situatie, de patiënt heeft het recht om misdrijf of burgerlijke voorwaarden voort te zetten.

Financiële sancties direct na februari 2009 kan scala van $ 100 naar $ 50, 000 met een beroep op de omstandigheid. Als de situatie leidt tot een schending van de privacy regel, kan dat het monetaire boete verhogen tot $ honderd, 000, en zou samen met een een bepaalde-yr gevangenis straf zetten. Het is belangrijk om er rekening mee dat alle deelnemende entiteiten zullen worden aangemeld als ze in overtreding en kunnen bewijzen weerleggen het beweren te dienen. Bovendien moet een overtreding worden waargenomen als een moedwillige verwaarlozing in te kopen voor een op te leggen straf.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.