Psychologische Resultaten van Ponden Reduction

Mensen die vandaag de dag voor te bereiden om lichaamsgewicht te verminderen en zijn effectief bij het normaal krijg plezier van emoties van zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde. Dit geldt in het bijzonder voor mannen en vrouwen waarvan het voorafgaand obesitas was op zichzelf een functionaliteit van een aantal fundamentele psychologische trauma’s. Niettemin, sommige mannen en vrouwen die een schadelijke obsessie met hun gewicht kan mogelijk nooit gelukkig zijn, ongeacht hoe laag de schaal registers. Deze mensen zijn tegenwoordig kandidaten voor anorexia nervosa en boulimia.

Sommige mensen zich te ontdoen van het lichaamsgewicht met uit het plan om – vaak van kritische ziekte, een ernstige aandoening of ondervoeding als gevolg van armoede of geestelijke ziekte. Terwijl sommige mannen en vrouwen kan wellicht perspectief deze vooruitgang positief, kunnen sommige anderen misschien angstig of boos zijn op de daling of bekijk de vermindering als kosmische straf voor wangedrag of ontoereikendheid. Bovendien kunnen personen die zich ontwikkelen tot ondergewicht met uit de wens om zo vergelijkbaar psychologische zelf-grafische zaken als de morbide obesitas hebben: zelfhaat, gevoelens van seksuele onaantrekkelijkheid en verminderde zelf-waardig

.

Personen die lijden snelle, overmatige pond daling (gewoonlijk zijn deze die veel meer dan 60 kilo te verminderen in minder dan 9 maanden) kan heel goed zijn in het begin blij met hun prestaties en hopen dat ze zullen lijken en gaan voelen van een bepaalde manier na hun aankomst op een geweldig systeem vet. Toch is vermindering van obesitas normaliter vergezeld van striae en gratis maag weefsel dat is lelijk en zal niet naast worden verbeterd door middel van de exploitatie. Voor deze mensen, functioneren moeilijk om vet te verminderen maar om een ​​systeem dat is minder groot dan ze voor ogen kunnen intens deprimerend zijn en kan zelfs leiden tot gewicht te krijgen of psychologische moedeloosheid.

Psychologische dispositie is nauw verbonden met hormoonspiegels. Swift gewicht daling in het algemeen van invloed op iemands endocriene procedure. Ter illustratie, in heren, testosteron productie het sterkst gestimuleerd uit twee activiteiten: onmiddellijke pond achteruitgang en intensieve fysieke inspanning. Een zwaarlijvige, sedentaire man die een levensstijl effecten transformeren dat opties herhaalde aërobe activiteit en kleine-calorie dieet zal werkervaring overmatig overgewicht verval, maar ook een vloed van testosteron, dat zijn humeur, concentratie en seksuele agressiviteit zal beïnvloeden. Deze hormonale veranderingen acties direct hebben een invloed op iemands psychische en psychologische hoek.

Hoewel de meest voorkomende psychologische effecten van gewichtsverlies zijn constructief, kunnen mensen het gevaar van een ongunstige respons verminderen door volledig begrip van de lichamelijke veranderingen hij zal dragen tijdens daalt het gewicht en accepteren dat een vermindering van morbide overgewicht, zelfs als hij landt op een doel overgewicht, zal niet altijd leiden tot een ‘bikini lichaam.’ Bovendien, elke depressie die in zou kunnen stellen van verkeerd verwachtingen moet echt worden aangepakt door een geaccrediteerde klinische therapeut.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.