Psychometrische tests in Psychological Welzijn Counseling

Identiteit Testen

Zoals ik in de Mental Health Counseling plan dat ik voel de twee meest waardevolle cursussen van psychometrische assessments in mijn lange termijn in acht zal zijn karakter evaluaties en assessments beroep. Ik heb een specifieke nieuwsgierigheid karakter aandoeningen en hun vooruitgang en dus instrumenten die sub-schalen tot neuroticisme relevant, maar ook voor niet-pathologische identiteit sterke en neigingen zullen helpen om affectieve shopper behandelmethode ideeën informeren benadrukken niet alleen. Ook de bi-directionele samenvloeiing van beroep ontevredenheid verergeren psychologisch welbevinden indicaties hoewel psychische symptomatologie gelijktijdig helpt voorkomen dat de productieve beroep groei en besluitvorming produceren van consumenten is een dynamiek die verbeterd kunnen worden erkend met het gebruik van beide even individualiteit en beroepsonderwijs assessments. Het ontrafelen van deze vicieuze cirkel en het realiseren van die klanten beroepskolom, die moeten neuroses symptoom administratie op hun beroeps-route, en die klanten zal hebben elkaar nodig zal beter adviseer mijn therapeutische interventies.

Terwijl verschillende strategieën om het conceptualiseren persona, (dwz psychodynamische Humanistische Trait, stijl, en staat, etcetera.) hebben geleid tot zeer verschillende controles meten van verschillende theoretische concepten, geen enkele zou betwist deze persona, als staatssteun Principe omschrijft het als een vrij blijvende manier waarop men individuele varieert van een extra, heeft grote gevolgen voor hoe mensen waarnemen en ofwel effectief of maladaptively navigeren in de wereld. Als Psychologische Wellness Counselor meten dergelijke afwijkingen in neurotische gedrag van een typisch team, door de sub-schalen berekend in de MMPI identiteit profiel kan een educatieve diagnostische inspanning zijn. Zodra deze procedure is voltooid, de prognose en de meest effectieve interventies in het bedienen van een klant te hanteren en te verbeteren presenteren klachten is een onderwerp van het toepassen van de peer-reviewed literatuur en de groeiende hele lichaam van informatie over de schadelijke gevolgen van neurotische gedrag op wereld gehele functioneren. De empirische technieken met criterium groepen en uitgifte onderzoek pleit sterk voor het verenigen van problematische interpersoonlijke en intrapersoonlijke thema’s onder de mensen die de class zeer op zeer vergelijkbaar neurotische subschalen.

Neurosen elkaar, karakter soorten, zoals ze zijn gezond gedifferentieerd en gemeten met de middelen van dit soort als de MBTI ons toelaten om middelen te verhouden tot beste bepalen en te praten met kopers. Om een ​​illustratie van de tweedeling door de MBTI gevestigde gebruiken, sorteren, indicator om te weten of we zijn functioneren met een cliënt die procedures meeste factoren cognitief (nadenken) in tegenstelling tot affectief (emotie) kan ons leiden tot therapeutische methoden die extra bevorderlijk dat mannen en vrouwen duidelijke persoonlijkheid. Bovendien kunnen we klanten die een neiging om te stimuleren over-intellectualiseren of rond-emotioneel internaliseren om lichaamsbeweging de verwaarloosde factoren van hun persoonlijkheid.

Het belangrijkste zwakke punt van persona testen, met name projectieve assessments is de moeite van goed beheer en het interpreteren van deze evaluaties. Meerdere examens zullen buitenkant elke unieke mensen vandaag reikwijdte van de bevoegdheden vallen. Een dilemma is de afwijking van de begeleiding ontwerp van holistische wellness naar een gezondheidszorg pathologie product dat eindresultaten van bepaalde kijk op gebruik. Dit maakt een dringende vragen voor ons als begeleiders om de consument tevreden te stellen door waar ze zijn en horen wat hun problemen werkelijk zijn. Het is niet ons gebied te beoordelen en te trachten te zorgen voor elke shopper hun narcistische of hysterische persoonlijkheid neigingen als dit niet hoewel ze aan ons verschijnen. We moeten Rogerian soort waarnemers blijven, maar we kunnen u adviseren dat bepaalde karakter tendensen mogelijk kunnen bijdragen aan hun presentatie zorgen en vervolgens uit te voeren in samenwerking met hen om deze te verlagen. Een respect voor de klant en voor de universele individualiteit moet blijven worden binnenkort extra cruciaal voor ons dan het diagnosticeren en psychopathologizing onze klanten.

Vocation Assessments

In onze oriëntatie van het werken met kopers van een holistische wellness techniek kunnen beroepsonderwijs verergering vaak zijn de belangrijkste motor leidende moeilijkheden kunnen we goed degraderen naar, individuele begeleiding. Meestal een asymmetrie inzake beroepsonderwijs passies, beroeps-vaardigheden, en de levensduur waarden versterkt of verwaarloosd in slechts de functie gebied zal bestaan ​​in onze klanten. Fascinatie inventarissen deze als de Self-Directed Search of Hollands Trait en Variable product kan direct beroepsgerichte ontevreden kopers uit de buurt van een carrière en een baan, of contact op te nemen. Natuurlijk, om fascinatie evalueren zonder het meten van talent, aanleg, of wilde instructie met betrekking tot een beroepsopleiding te veranderen dit soort als met EAS, of het examen Wonderlic Personeel kan mogelijk leiden tot vergelijkbare wijze onproductieve effecten. Hoewel belangen zijn een superieur put om te beginnen, is job prestatie extra sterk gecorreleerd met echte kwaliteiten dan met alleen interesses. Het laatst van allen, waarde controles dit soort als de MIQ, The Salience Stock, en de Rokeach Values ​​Study kan onbetaalbaar inzicht in zorgen van hoe de twee beroep en roeping bijbehorende existentiële frustraties.

Aansluiten vervullen een kopers gemeenschappelijke onvrede met hun beroeps-frustraties en sturen ze in de richting van het werk doen, dat zal veel meer persoonlijk voldoen zal zeker leiden tot grotere hoeveelheden van zeer welzijn en wereldwijd uitvoeren. Een met betrekking tot potentiële beperking is het boven-gebruik van personeel screening. Deze examens waarschijnlijk niet maken het mogelijk voor intrapersoonlijke verbeteren maar kon dragen aan alle personen die te betreuren doen het werk geschiedenissen hebben ervaren burgerrechten ontnemen. Dit is van bepaalde zorg bij het beroepsonderwijs batterijen zijn gemaakt van in positie plaatsing, marketing en toewijzing aan unieke lespakketten. Wanneer de voorspellende elektrisch vermogen van deze examens potente heeft bewezen ze zeker nalaten om een ​​aantal getalenteerde mogelijke menselijke eigenschap te identificeren. Dit is waarschijnlijk een eindresultaat van eerdere psychische problemen waar ze goed kunnen terugkrijgen, verleden-employment miss-wedstrijden, en educatieve en ervaringsgerichte schaarste. Over-afhankelijkheid van deze tests kunnen uitkomst in het beroepsonderwijs beperkingen voor bepaalde bevolkingsgroepen.

Category: Gezond eten

Comments are closed.