Public vs Personal Health en fitness Insurance

Persoonlijke welzijn verzekering plan is een programma waarin mensen zijn betrouwbaar voor het beveiligen van hun bezit gezondheid en fitness verzekeringen dekking, terwijl bedrijven in heel wat omstandigheden leveren alle of een deel van de financiering. Prive welzijn verzekering is de wijdverspreide programma in de Verenigde Staten, terwijl de systemen dit soort van Medicare en Medicaid, soorten van de volksgezondheid en fitness dekking, worden vaak gebruikt.

In een heide zorgsysteem dat een openbare keuze heeft, de govt presenteert haar eigen gezondheid en fitness verzekeringen, maar persoonlijke verzekeringen bedrijven doorgaan om dekking te presenteren als een ander alternatief voor de burgers. Deze methode is niet wijdverspreid, en wordt gewoonlijk gezien als een middenweg tussen deze mensen ondersteunen van prive wellness-verzekering en de mensen die willen welzijn zorg voor alle mannen en vrouwen.

De eenzame-betaler wellness zorg methode is een compositie waarin de govt op uw eigen betaalt voor welzijn behandeling deskundige diensten. Er zijn verschillende versies van deze techniek, en normaal gesproken, dit soort als in Canada, de bescherming van dit soort als oogbehandeling en tandheelkundige worden meestal niet gevoerd, waardoor sommige individuen uit vork uit eigen zak of gaan na meer verzekering plan.

Voorstanders van het proces van persoonlijke verzekering plan zeggen dat het stimuleert flexibiliteit van voorkeur voor gezondheid en fitness dekking en levert de ideale haalbare kwaliteit van de behandeling. Voorstanders van andere mogelijkheden uitgifte aan gebrek aan vermogen voor elk individu enkel mens, meestal waardoor mensen vandaag met uit welzijn zorg dekking, die kan gevolgen hebben in het vermijden van zorg en zelfs individuele faillissement.

te presenteren particuliere verzekering’s

Het grote publiek optie Doel is het concurrentievermogen tussen welzijn verzekering bedrijven en in schakelaar verbeteren verminderen van de algemene gezondheid en fitness behandelingskosten door het leveren van een goedkope keuze om niet-publieke verzekering. Personen uit deze notie beweren plaatst niet-openbare verzekeringsplan bedrijven in gevaar door het genereren ze niet kunnen concurreren met een govt entiteit die niet over een omzet motief overwegen.

De een-betaler methode is het meest populair door sommigen voor de reden dat het meestal biedt wellness zorg aan iedereen, ongeacht achtergrond en financiële status. Tegenstanders geloven dat verstikt innovaties in de wellness-behandeling technologie en vermindert de hoge kwaliteit van de wellness-behandeling procedure als een volledige. De single-betaler programma wordt gebruikt door internationale locaties van dit soort als Canada en het Verenigd Koninkrijk.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.