Punten Mental Wellness is niet

Resterende Normaal

Een persoon van de meest populaire van deze misvattingen is dat mentale welzijn bestaat uit de resterende gebruikelijk. Het probleem dat hier wordt vermeld treedt op wanneer we trachten te voldoen die ongeveer gebruikelijk in elke psychologische eigenschap te definiëren, deze als intelligentie, individualiteit, of psychologische aanpassing.

Het probleem met het definiëren van psychologisch welzijn in termen van normaliteit is dat het eindresultaten in bedrijf van de typische persoon als een product van psychologisch welzijn. Onze individuele overtuigingen bepalen onze eigen notie van gewone. Veel mensen willen overwegen dat hun ideeën, innerlijke gedachten en handelingen zou zijn als iedereen elses. De meeste mensen moet je niet praten over hun voorkennis als we alleen bezig onszelf te ervaren. Als we gevoelens of innerlijke gedachten die we voorstellen zijn divers van vele anderen, kunnen we betreffen als ze normaal.

Life Management en romantische relatie Mentor, J. Tow, is het ermee eens dat er niet slechts een aangenomen dat geschikt of typische, ‘maar niet het gevoel dat een enkele emotie is geschikt of’ gewone. ‘Als op een actie, hij suggereert, kan worden gedacht aan de enige ideale of normale actie in de meeste omstandigheden zijn, dan is het haalbaar dat verschillende factoren zou worden beschouwd als de standaard in tegenstelling tot een enkele.

We konden met hem eens dat een heleboel van ons streven naar de beste plaats dan normaal. Mensen vandaag met buitengewone talent, intellect, of visuele aantrekkingskracht zijn, zijn niet gebruikelijk, gangbare of gebruikelijke. Individuen mensen zijn boven wat we lijken voor te komen. Hij kon ideaal zijn, moeten we gewoon weg te houden van het maken van een poging om ‘gewone’ en gewoon zijn wie we zijn . Het is een ding voor ons allemaal te denken.

Getting in control

Veel te veel mensen geloven dat een stevige persoon is een persoon die zijn of haar gedachten kan verwerken. De dreiging in dit idee ligt in de overtuiging dat alleen een andere persoon die is zwak en minder bevoorrechte eventuele psychische gezondheid en fitness problemen zal opleveren.

Zoals Karl Menninger, een bekende Amerikaanse psychologie zei: ‘Geestelijke gezondheid problemen niet van invloed zijn op drie of 4 van elke vijf mensen hebben maar een uit een enkele.’ Geen enkel daarvan wordt uitgesloten, ongeacht ras, land van herkomst of sociaal -financiële positie. Of de ervaring is een van de normale nervositeit, op het laagste niveau, of het loslaten van de wil om te wonen aan de andere afwerking van de psychologische algehele gezondheid spectrum, alle mensen activiteiten nood van tijd tot tijd.

Het soort persoon met de meeste echte probleem is het slechts een die krachtige emotie voelt, maar heeft problemen uit te drukken. RJ Larsen, een professor psychologie, merkt op dat intens psychologisch mannen en vrouwen hebben extra dan hun tarief . aandeel in de problemen, maar zijn toch niet niet gelukkig of gefrustreerd op enigerlei wijze ‘

De gedeelde wijsheid in dit artikel lijkt te zijn: niet verstikken je gedachten, maar probeer uit om aanvallen van stemming te beperken tot hun geschikte tijd van spot.

Een Toestand van Perpetual Pleasure

Zoals we kunnen zien, geestelijk welzijn is niet wat een flink aantal mensen gaan ervan uit. Een ding anders psychologische algehele gezondheid is niet, is vreugde.

Boven de spanwijdte van een levensduur, mensen vandaag de dag zullen elkaars kennis overwinningen en nederlagen. Zij zullen praktijkervaring emotionele hoogte-en dieptepunten. Het is onmogelijk om te gaan met het dagelijks leven zonder soms gaan door zoals schadelijk gevoelens als afgunst en jaloezie. Gedachten die als woede, paniek en stress kan conditie hoe mensen reageren om anderen te helpen. Studeren om te gaan met deze emoties beweegt een persoon naar psychologische maturiteit en de richting van onafhankelijkheid.

Tal van mensen, als ze naar de tijdsperiode psychologische algehele gezondheid gevoel van psychologische aandoeningen luisteren, wanneer werkelijkheid erkent psychologische welzijn als aanzienlijk meer dan Aangezien psychische aandoeningen. We zouden niet belijden, maar geestelijke algehele gezondheid is een beetje iets van ons allemaal willen voor onszelf, ongeacht of we het weten door te identificeren of niet.

Carl Rogers, een extra eminente psycholoog, beschreef een mentaal gezond persoon als een die wordt vertrouwd te blijven realistisch, zelf-verbetering, gesocialiseerd, en juist in zijn gedrag een innovatieve persoon wiens specifieke formings van gewoonten zijn niet alleen voorspelbaar een man of vrouw die ooit is het veranderen en steeds ontwikkelen hoewel het omgaan met een onvolmaakte aarde.

Wanneer we spreken van geluk, vrede van het hoofd, plezier of bevrediging, pijn en pijn, we zijn meestal spreken over psychische gezondheid en fitness.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.