Pure Assist voor Zits

De antibacteriële eigenschappen van tea tree olie te maken het een prachtige remedie voor acne. Nogal wat actueel puistjes goederen zelfs deze olie checklist als een actief ingrediënt. Het beste deel is dat het een ongelooflijk mild procedure en is het meest waarschijnlijk de huid irriteren. Om dan dit, gewoon van toepassing tea tree olie (verkrijgbaar in welzijn leveranciers maaltijden) om uw zits-kwetsbare huid met een watje twee of 3 keer per dag tot puistjes afwezig is.

Een masker gebouwd van komkommer is ongelooflijk ontspannend en verfrissend voor de huid en kan helpen om zachtjes heel duidelijk je poriën en gekapt puistjes. Om dit masker te maken, maar schil een hele komkommer en de locatie in de blender totdat het de regelmatigheid van een puree bereikt. Vervolgens gebruiken om uw ontmoeting en laat gedurende dertig minuten. Spoel met nette drinkwater en dep ze droog met een handdoek te reinigen. Omdat deze kuur is normaal en zacht, dan kunt u dit zo veel als een keer per dag te doen.

Knoflook, ook al heel scherp, is eigenlijk een ongelooflijk succesvol antiseptische. Wanneer deze gebruikt worden om de huid op een regelmatige basis, kan het ontdoen van-moeilijkheid veroorzakende microben te krijgen en opruimen zits. Slash opent een eigentijdse teentje knoflook en wrijf voorzichtig boven acne plaatst twee keer per dag.

Havermout heeft veel voordelen voor de huid. 1, het laat de poriën en de huid glad en herstelt de natuurlijke vochtbalans. Vervolgens is het een all-natuurlijke exfoliant toen gebruik gemaakt van als een scrub. En eindelijk, toen gebruik gemaakt van op het gezicht voor puistjes helpt het nemen van olie op de huid zonder uitdrogen. Om een ​​havermout masker maken, koken havermout in basis water en maken het mogelijk voor te geweldig. Breng aan op gezicht gebied en weg te gaan op een kwartier. Daarna afspoelen met warm H2O en dep ze droog.

sinaasappelschil is ook uitstekend geschikt voor het drogen van acne vlekken. U kunt wrijf de schil van een sinaasappel direct op de huid of maak een pasta van vloer sinaasappelschil. Om sinaasappelschil pasta te maken, gebruikt u een kaas of groente rasp te malen tot vijftig procent een sinaasappelschil. Plaats slechts een klein beetje water tot het blijkt tot een pasta. Gebruiken om de poriën en de huid en gaan weg op 20 minuten voor het afspoelen met veel drinkwater.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.