Pure Redelijk geprijsd strategie om Acne en littekens Combat

Acne en littekens kan uiteraard worden behandeld!

Samen met al deze remedies, houd je voedsel plan gezond en evenwichtig, acne is de aanduiding, zeg je iets in je systeem is niet in stabiliteit, corrigeer alle . schadelijke patronen nu voor een leven lang schoonheid

Deal met de Zits:

1

) Exfoliëren is een belangrijke bijdrage levert aan verschillende huid . zeer betaalbare en eenvoudige exfoliant is koffiedik, verfrissend uit de maker nadat ze zijn gebrouwen. Kudos voor dubbel gebruik! Je kan ook het terrein in een Tupperware voor later gebruik. Combineer het terrein met lotion of een aantal eenvoudige yoghurt en exfoliëren met de combinatie. Laat het zitten voor een handvol minuten en spoel en herhaal. Cafeïne in koffie gronden vermindert roodheid en zwelling aangesloten bij acne en rosacea. Als u niet een espresso drinker, bruine suiker is een ander geweldig exfoliant.

2) Propionibacterium acnes is de poriën en de huid levende bacteriën die betrokken is bij het ontstaan ​​van puistjes. Killing kiemen is een zeer belangrijke stap in het ontvangen ontdoen van acne. Er zijn veel minder aspect uitkomsten en aanzienlijk minder kans op verbranding en irritatie met tea tree olie verzen winkel gekocht zits crèmes geweest. Meng 5 delen tea tree olie tot vijfennegentig gebieden h2o (bijv. 5 ml tea tree olie en 95 ml water). Tenuitvoerlegging van de resolutie twee keer per dag. Voor een meer robuuste optie u kunt tot tien stukken olie tot negentig delen water.

Met behulp van deze biologische essentiële olie zal in geen geval weg te gaan je huid vettig.

drie) De allerlaatste belangrijkste veroorzaken van puistjes is een vette huid verstopt giet. U moet gehydrateerd te blijven door inname van acht 8oz kopjes water per werkdag. Elke individuele keer dat u het toilet (die echt wel een paar momenten per werkdag moet zijn als je meer dan genoeg drinkwater verbruiken) gebruiken was uw deal met met zeep. Het toepassen van citroensap of appelazijn te drogen uw huid voor het slapen gaan kan ook het minimaliseren van de vette huid. Gebruik sap of azijn aan de totale ervaring en laten drogen, daarna schoon ontmoeting met warmte drinkwater. Als je huid resulteert in geïrriteerd of te droge gevolg van deze behandelingsmethode is het niet waarschijnlijk dat vette huid is het netsnoer aan je puistjes, in dit scenario, deze behandeling methode alleen beïnvloed plaatsen indien nodig.

Behandel acne littekens Natuurlijk:

een) Weg met olie

Als uw zits littekens zijn gedimd, consequent gebruik citroen sap kan hen verlichten tijd. Dep een persoon theelepel citroensap in een katoenen bal en slank is meer dan de zits merken, stijgen snel na 10 minuten. Gebruik citroensap voorzichtig, het kan je huid gevoeliger voor de zon. Meestal gebruiken op zijn minst SPF30 zonnebrandcrème op elke plaats behandeld met citroensap voorafgaand aan blootstelling aan de zon.

2) Exfolieer

Scrubben je poriën en de huid met zuiveringszout wil gemakkelijk poriën en de huid over de tijd. Vaak een versie van zuiveringszout wordt gebruikt in microdermabrasie behandelingen. Geven u een woning microdermabrasie behandeling door het mengen van een theelepel bakpoeder met de twee theelepels gefilterd drinkwater. Voorzichtig wrijf de combinatie op uw zits littekens voor zestig seconden en spoel af met warmte H2O.

3) Bevochtig

Kort na scrubben je huid, massage een kleine hoeveelheid olijfolie op om uw ervaring. Schrikken triggers poriën en de huid aan elasticiteit en soepelheid te werpen. Olijfolie zal de poriën en de huid te hydrateren en verzachten de huid textuur te dringen. Aloë Vera gel en vitamine E zijn hydraterende en bruikbaar bij de behandeling van littekens. Aloë Vera gel kan hydrateren en verzachten wanneer irritatie allereerste gebeurt en beschermen tegen littekens. Vitamine E behandelt oudere littekens die momenteel zijn ingesteld inch

4) Hydrate

Uw huid eisen drinkwater. Een gezond systeem gekwalificeerde prospects naar mooie huid. Zits littekens eist voedzaam huid te repareren en te herstellen. H2o houdt de poriën en de huid mollig, krijgt ontdoen van giftige stoffen, en het bouwt nieuwe huidcellen. Je zal minstens tachtig gram van gefilterd water elke 24 uur nodig. Dit zal veel gezonder, frisser poriën en de huid te onthullen.

Vijf) Be Steady

De meest cruciale actie om volledig te verwijderen acne littekens is regelmaat. Littekens langzaam en geleidelijk vormen over maanden, laag voor laag. Ze zou kunnen overwegen net zo erg lang of langduriger te herstellen. Elke dag opvolging van superieure hygiëne en gebruik te maken van de eerder genoemde behandelingen kunnen helpen herstellen je huid en zelfs versterken het!

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.