Pustuleuze Acne Procedure

Acne wordt veroorzaakt door een overproductie van een olieachtige stof genaamd talg in je huid. Deze olie is gemaakt in de talgklieren en reist samen de as van haar om uw huid oppervlak. Talg is de huid puur natuurlijke moisturizer. Anderzijds kan de talgklieren overproductie olie als de huid is veel te droog of in gevallen wanneer de hormonen verhoogd, dit soort als in de loop van de tiener vele jaren, alle menopauze of zwangerschap of de Tijdens gevallen van stress. Deze overproductie van olie potentiële klanten om verstopte poriën, infecties, zwelling en uiteindelijk een puist.

Delicate gevallen van pustulosa acne kan worden opgehelderd met huidverzorging. Sturen duidelijk van angst, kan kruidige en vette maaltijden, het drinken van veel H2O en oefenen handvat hormoon bereiken ondersteunen. Harmony kan de huid vocht reeksen worden hersteld door reiniging, toning en tweemaal hydraterende elke dag met een uitstekend reinigingsmiddel geformuleerd voor je poriën en huidtype. Bovendien kan een puistjes lijder de som van olie in het gezicht te verminderen door niet te raken het gezicht met de vingers, en het dragen van de haren afwezig bij de ervaring. Omdat haar en handen beide oliën hun hebben dit te behoeden voor besmetting van de overeenkomst met verdere olie.

Er zijn gevallen waarin de primaire behandeling huid is niet voldoende om een ​​kristalhelder up pustulosa acne. In deze omstandigheden kan een over-the-counter behandeling mogelijk van essentieel belang zijn om heel duidelijk tot acne ondersteunen. Bekend over-the-counter remedies komen in plaats-oplossingen, zepen, lotions of multi-step reinigingsprogramma’s. De meeste bevatten een soort van medicijn dat brengt over de poriën en de huid te exfoliëren. Dit kan helpen om de dode huidcellen te verwijderen en ontstoppen poriën. Overwegend energieke ingrediënten in deze medicijnen zijn onder andere dingen zoals benzoylperoxide, salycilic zuur of andere alfa of bèta hydroxy zuren, zwavel of glycolzuur.

Wanneer primaire huidverzorging niet in slaagt om acne problemen te verminderen, kan een acne lijder verlangen om te controleren met een huid arts. De meeste dermatologen zullen antibiotica voorschrijven om infecties die leiden tot acne pustulosa worstelen. Typische antibiotica die oplossing puisten omvatten tetracycline, doxycycline deze.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.