Puur natuurlijke manieren om Phony tanden schoon

Baking soda is dus een veel gebruikt, het is echt duizelingwekkend. En ja, als het gaat om op natuurlijke wijze reinigen fake email, kan zuiveringszout aan de redding zijn. De prothesen worden geweekt in een zuiveringszout remedie. Om het alternatief te maken, in principe vallen een paar theelepels bakpoeder in een kleinere kom van warmte H2O en laat de baking soda te ontbinden. De baking soda zal geen geuren slepende op uw nep glazuur (vrij cruciale) neutraliseren en maak geen voedsel items die eventueel kan worden vasthouden aan hen. Je zou willen overwegen bovendien borstelen van uw valse tanden met zuiveringszout.

U zult geen ontvangende omheen – kunstgebit moet worden geschrobd. De 1e fase hieronder is de nep glazuur afspoelen, wassen afwezig elke losgemaakt of vastklampen stof. Het bedenken, maken gebruik van een tandenborstel om elk zijkanten van je nep glazuur minder dan zacht stromend water te schrobben. Er is zeker niets mis met volledig gebruik te maken van veelvuldig handen schoonmaken zeep te schrobben mensen tand, beide. Worden gegarandeerd dat het kunstgebit spoelen volledig uit wanneer voltooid schrobben. Valse tanden moet worden geschrobd na elke individuele maaltijd.

Net als zuiveringszout, een beetje gedistilleerde azijn (een aantal theelepels) gemengd in een kleine kom met water kan een lange weg te gaan in het reinigen van uw verkeerd tanden. Gewoon ontwikkelen van het mengsel, dan staan ​​uw kunstgebit geniet meteen. De optie volledig reinigt het onware glazuur, het verwijderen van ongewenst materiaal en ontsmetten van de prothesen.

Category: Dieten

Comments are closed.