Puur natuurlijke methode voor de behandeling Grownup puistjes

Calamine lotion is gebruikt voor de komende decennia jeukende huidaandoeningen pakken dit soort als waterpokken en poison ivy uitslag. De meeste mensen vandaag de dag niet weten dat Calamine lotion kan helpen minimaliseren acne vlekken ook. Het is bijzonder waardevol bij het opdrogen en het omgaan met cystic acne, 1 van de veel moeilijke acne vlekken te overwinnen. Calamine lotion kan worden geïdentificeerd bij elke supermarkt te houden. Schud de fles volledig om de focus van de lotion te verbeteren. Knijp het op een wattenstaafje, en onmiddellijk uit te voeren deze vervolgens naar acne vlekken. Sta de Calamine lotion droge, en verdwijnen het op meteen. Effectief te spoelen met water in de ochtend.

Tea tree olie is een ander om benzoylperoxide, de toonaangevende acne-therapie op de markt. Benzoylperoxide kan uitdrogen en irriteren de huid. Tea tree olie is aangetoond in het onderzoek zo efficiënt als benzoylperoxide, maar verstoken van de facet resultaten of irritaties te zijn. U kunt tea tree olie te ontdekken in vele soorten, zoals crèmes en zalven. Maar de meest typische soort is de onverdunde olie. Dompel een wattenstaafje in de tea tree olie, en vervolgens doopt het in het drinkwater om het te verdunnen. Gebruiken het om de huid tot een paar keer per werkdag.

Urine therapie is gebruikt over de hele omgeving voor generaties voor de genezing van acne, psoriasis, eczeem en gezondheidsproblemen van alle soorten. Hoewel het lijkt misschien een verspilling merchandise, urine is in feite geheel steriele en compleet van natuurlijke vitaminen, hormonen en enzymen. Urine, wanneer toegepast op de huid, kan roodheid en irritatie verminderen en produceren van voedingsstoffen en hormonen om de huid die kunnen helpen kristalheldere het. Om urine te gebruiken op de huid, vangen urine de eerste ochtend in een kom en geniet van een wattenschijfje in. Gebruik het pad aan de huid, waardoor het er blijven voor alle meer dan vijftien minuten. U kunt zowel in staat de urine droge of spoel het af met H2O.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.