Puur natuurlijke Puistjes Healing Recept

Ik ben positief dat we allemaal bekend met de ongewenste aandoening bekend als puistjes. Ons burgers ongeveer one.two miljard per kalenderjaar besteden aan zits-elimineren van producten en oplossingen en acne is een bijzonder van de meest verspreide poriën en de gezondheid van de huid omstandigheden in de Verenigde Staten. Teleurgesteld over het gebrek aan prestaties uit boven de toonbank puistjes geneeskunde, ik deed wat onderzoek en een beetje experimenteren en vond een doe-het-zelf acne-healing recept dat alleen gebruik gemaakt van drie overwegend binnenlandse stoffen.

In de aankoop van een recept dat in principe zou kunnen werken te verkrijgen, ervoer ik om 1 vinden het zal veroorzaken voor puistjes, en elementen die zou bieden met de uitkomsten van de resultaten in extra talg olie output, het vergieten van levenloze huid cellen, en bacteriële create-up alle directe naar zits. De bacteriële make-up specifiek kan richten tot schrijnende ontstoken huid die samen het fundament van een puistje. Deze geïnfecteerde huid kan worden verzacht door een eenvoudig recept: honing. Honing is een biologisch anti-inflammatoire, en wanneer gemengd met andere componenten kunnen roodheid verminderen van puistjes. Wat zijn de andere componenten, je vraag? Onderzoek op.

Nootmuskaat is een meer anti-inflammatoire puur natuurlijke component, en is gebruikt aangezien historische situaties om zich te ontdoen van een breed scala van ziekten van de huid. Nootmuskaat kan acne littekens rond de tijd te wissen, en wanneer gemengd met honing het functioneert serieus mooi. Cinnamon is de derde component. Een organische exfoliant, wanneer gemengd met andere componenten, kaneel kan poriën te stimuleren en de productiviteit van de andere ingrediënten.

Om de pasta te maken, combineer gezamenlijk een theelepel. van honing, een theelepel. kaneel, en slechts een theelepel. nootmuskaat. Dit zal een dik en drippy, mengsel maken. Smeer dit op je ervaring en weg te gaan het op voor een vijftig procent uur. Daarna was het af met warmte drinkwater. Een woord van waarschuwing: voordat u de combinatie gebruiken om uw volledige confronteren, zorg ervoor dat u examen wat op een klein stukje huid (ik gebruik mijn nek). Personen met een veel gevoeliger huid zal verergering zien, omdat van de kaneel en nootmuskaat.

U kunt dit per dag of een keer toepassen in een al om in principe de belichting van uw zits littekens. Hoewel het werkt echt heel goed voor mij, het zal niet de baan voor elke persoon te doen, en met een aantal mensen het zou kunnen overwegen een tijdje aan het bekijken van de gevolgen beginnen. Dus wees individu! Een beloning aan dit mengsel is dat je het kan verzegelen in een kleine container en onderhouden in uw rust kamer voor maanden, indien nodig, dus er is geen verspilling.

Een belangrijk ding om in gedachten te houden is dat eten plan heeft wel een effect op de instroom in de olie-generatie, die acne triggers. Er zijn nogal wat mythes omvat die maaltijden acne veroorzaken. Chips, Doritos, chocolade de lijst gaat maar door. Niet al deze mythen zijn accuraat. In de punt, de meeste van hen zijn niet. Wat je moet heel voorzichtig zijn over (waar door puistjes is angstig) is de hoeveelheid suikers die je eet in een werkdag. Suikerhoudende granen en andere desserts (die geraffineerde suiker bevat) en zelfs niet-volledige tarwepasta kunnen acne veroorzaken. Omdat niet-volkoren pasta is een louter koolhydraten, is het bleek veel meer in het algemeen in suiker. Deze krijgen verklaard, het nuttigen van te een flink aantal niet-volledige korrel koolhydraten kan het totaal van puistjes je hebt verhogen. Systeem, iedereen is uniek, maar velen dit het geval.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.