Puur natuurlijke Zits Scar Treatment opties

Veel elementen in uw huis zijn waardevol bij het stimuleren verzorgen van acne littekens. Citroen-en limoensap aan vitamine C hulp reparatie huidweefsel geladen en ook als een volledig natuurlijke lichter middel om littekens te vervagen. Honing is een natuurlijk antibioticum dat de vochtigheid blijft in je poriën en de huid en helpt regenereren nieuwe huidcellen zodat littekenweefsel kan worden afgestoten. Melk, yoghurt en zure product nemen alfahydroxyzuren dat vergieten van oude huidcellen en stimuleren van nieuwe mobiele uitbreiding adverteren litteken genezing bevordert. Deze zuivel merchandise ook als een natuurlijke bliksem agent aanwezig zits littekens vervagen.

Tomaten, die rijk zijn aan vitamine A zijn, helpen vernieuwen littekens en beschadigde huid. Komkommer wordt toegepast in puistjes litteken behandeling plannen want het koelt de huid en vermindert ontsteking zodat zits littekens zijn een stuk minder zichtbaar. Havermout is productief in puistjes litteken behandeling als het dient als een pure exfoliant te ruimen dode huidcellen. Olijfolie heeft hydraterende woningen die de huid textuur te verzachten en aldus tot een vermindering van de fysieke verschijning van puistjes littekens. Sandelhout helpt met puistjes littekens omdat het kalmeert en koelt de huid en kalmeert roodheid. Lavendel stopt extra uitbraken zodat bestaande littekens kunnen blijven op therapeutisch.

Deze woning therapieën kunnen zijn met name handig bij het beheer van acne littekens.

Implementeer verfrissende limoen-of citroensap gebruik van een katoenen bal precies op het litteken plek. Schakel uw huid nemen van het sap.

Gebruik honing op uw acne litteken te deal te ondersteunen met en genezen het litteken.

Meng 1 el. zuur product, 1 eetl. yoghurt, 1 eetl. havermout en 1 tl. citroensap. Implementeren van het mengsel op de puistjes littekens. Laat het 10 minuten en dan afwassen.

Meng 1 theelepel. vloer nootmuskaat met een theelepel. melk. Implementeren op het litteken gedurende 15 tot 20 minuten per dag. Herhaal rechts tot het litteken verdwijnt.

Gebruik tomatensap op de zits litteken. Lees ook de combinatie van tomaat met komkommer. Rasp een verfrissende komkommer en tomaat. Gebruik de pulp en sap op uw acne litteken. Ga weg gedurende 15 minuten of totdat uiteindelijk het droogt.

Massage olijfolie op de littekens plaats.

Maak een pasta met behulp van een theelepel. sandelhout poeder met 3 druppels rozenwater. De pasta kan worden toegepast als een gezichtsmasker of als een verzoek voor alleen de littekens regio. Blijf de pasta op te houden voor langere dan een uur of meteen als haalbaar. Reinig met nette water.

Gebruik lavendelolie verdund met amandelolie te helpen helen zits littekens. Sta de olie genieten in je poriën en de huid.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.