Qnexa – Nieuwste Fat Decline Drug op de industrie

Meest effectief Lichaamsgewicht Reduction – Nieuwe Qnexa

Lichaamsgewicht is echt een evenwichtsoefening waarbij de hoeveelheid calorieën die je eet ten opzichte van de hoeveelheid energie die je weg te smelten dus hoe om vet te elimineren met succes is een dilemma veel mensen graag beantwoord zou zien. die door de FDA is goedgekeurd en op de markt. Dit middel was om te beginnen met verworpen door de Food and Drug Administration in 2010. Buiten het huis adviseurs van de FDA stemde 20-2 in het voordeel van de goedkeuring van deze nieuwe drug. De Food and Drug Administration niet hoeft te houden aan deze stemming, maar ze over het algemeen doen.

Vivus Incs industrie waard steeg met tachtig% van de werkdag na dit advies . Voedsel plan geneesmiddelen, ongeacht of over-the-counter of een recept, is een multi-miljoen dollar bedrijf als mannen en vrouwen zijn wanhopig op zoek naar een productieve krijgen of veel gemakkelijkere manier om lichaamsgewicht te verminderen.

obesitas-epidemie In de VS

Wetenschappers hadden gezocht voor bijna een eeuw tot een gewicht daling drug zoeken zonder facet uitkomsten, , die een groot probleem is geweest. Hier zijn 75.000.000 zwaarlijvige mensen in de VS, wat een problemen met het gewicht van bijna 35%. Problemen met het gewicht leidt tot diabetische problemen, hoge bloeddruk, snooze apneu, coronaire hartziekte, artritis en andere grote professionele medische uitdagingen. De meeste mannen en vrouwen die zwaarlijvig zijn hebben geprobeerd iedere vorm van dieet programma dat is geadverteerd of samengesteld over, en ze zijn echter niet succesvol.

Het dilemma voor wetenschappers is de manier waarop ons lichaam te krijgen geweest de klus te klaren in het opslaan van energie of overtollig vet. zijn mensen geprogrammeerd te nemen in calorieën en bewaar ze voor energie of vetten, dus als we ons minder verbruik deze organische systeem waarschuwingen onze hersenen om veel meer energie te houden,

Qnexa Individuele Analyseer

Qnexa is een mix van twee generieke medicatie die zijn inmiddels op de industrie:

 • phentermine , een stimulerend middel gebruik gemaakt van voor kortere looptijden te helpen bij het beheren van gewicht, en
 • topiramaat, normaal gebruikt voor migraine en epileptische aanvallen.
 • de loop van de 28 7 dagen gerandomiseerde, dubbelblinde, placebo-gecontroleerde, parallelle groepen te analyseren op 756 patiënten, was de drug productief in de vermindering van nine.2% van hun lichaamsgewicht als in vergelijking met personen die de placebo. De patiënten steeds hogere doseringen van het geneesmiddel misplaatste extra lichaamsgewicht. Het geneesmiddel werd goed verdragen door de meeste patiënten anderzijds, sommige van de bijwerkingen in verband met deze drug jeuk, droge mond, constipatie, geheugen vermindering, veranderde stijl, hogere hartslag en bloed kracht geweest. Wanhoop was ook bekend, maar de selectie was gelijk aan de placebogroep. De patiënten in de te onderzoeken groep mochten trainen een paar keer per week en ze eindigde leverde een eetplan dat was vijfhonderd aanzienlijk minder energie dan een normale voeding.

  Diet Drug Aanvaarding door FDA Rare

  De afgelopen tijd de FDA toestemming gegeven voor een dieet plan behandeling was 13 vele jaren in het verleden, en het heeft een veel dieet medicatie van de markt teruggetrokken wegens problemen over bijwerkingen uitkomsten. Het panel dat stemde voor dit geneesmiddel voelde de bedreiging voor de gezondheid van obesitas en de voordelen van het lichaamsgewicht verminderen opwogen tegen de risico’s van het geneesmiddel. Dit dieet programma medicatie wordt aangemoedigd voor overgewicht volwassen met ten minste 1 comorbiditeit, die hypertensie, vorm betrekken twee diabetische problemen mellitus, of dyslipidemie.

  Volgens dr. David Katz, directeur van het Yale Prevention Research Centre genoemd, bepaald gevallen telefoon voor wanhopige stappen.

  Dieet programma Programma

  Normaal mannen en vrouwen willen snel vet schuur.

  Zeker is dit ideaal, maar een stuk makkelijker gezegd dan voltooid. Kilo’s te verliezen maaltijd plannen kunt uitvoeren als u zich houdt aan een programma en slechts een van de instrumenten die je welvarend kunt maken is journaling zowat elke een kwestie die u elke dag te eten. U zult versteld staan ​​hoe klein beten van een ding kan tot een grotere inname van calorieën dan u begrepen. De geschikte dieet regime ontwerpen te blijven om het weg te houden is twee tot drie pond. voor week, die wordt bepleit in Lichaamsgewicht Watchers.

  Conclusie

  Sommige werkgevers betalen nu uit voor hun werknemers om een ​​deel van vetreductie programma’s van dit soort als Weight Watchers , omdat dit extra voordelen de werkgever door het kappen van hun wellness-behandeling in rekening gebracht. Obesitas is een significante dilemma en er zijn veel direct beschikbare cursussen om een ​​bepaalde persoon te helpen.

  Er zijn ook tal van boven-the-counter dieet programma medicijnen, evenals, recepten. Will Qnexa zijn de remedie voor het probleem van hoe het lichaamsgewicht te verminderen? De tijd zal het antwoord op die vraag.

  Copyright by Pamela Oglesby. Ongeoorloofd gebruik en / of verveelvoudiging van dit product zonder specifieke en bereid toestemming van deze maker en / of eigenaar is strikt verboden.

  Category: Snel gewicht te verliezen

  Comments are closed.