Qsymia Gewichtsproblemen Drug Aids pond verlies

New Hope voor de Obese

De Amerikaanse Food stuff and Drug Administration (Food and Drug Administration) geaccrediteerd een nieuw recept drug genaamd. Qsymia en Belviq zijn de eerste lichaamsgewicht reductie geneesmiddelen voorgeschreven door de federale toezichthouders goedgekeurd extra dan 10 jaar.

Qsymia wordt gecreëerd door Vivus Inc, een in Californië drugsverslaafden vooruitgang corporatie. Aanvankelijk bekend als Qnexa, Qsymia opgedaan verbijsterende hulp van een adviescommissie van de FDA in februari 2012. Het panel sterk voorgesteld de aanvaarding voor de procedure van de problemen met het gewicht, maar een van de meest essentiële welzijn zorgen in de ons nu.

Na eigenlijk een esthetisch probleem, overgewicht wordt nu erkend als een kwaal alleen. Overmatig lichaamsgewicht enorm vergroot het gevaar van gezondheid en fitness problemen zoals diabetes, superieure cholesterol, aanzienlijke bloeddruk, hart-stoornis en depressie

Qsymia combineert twee momenteel geaccrediteerd geneesmiddelen op recept:. Een stimulerend middel genaamd phentermine, de sectie phen van de controversiële fen-phen dieet drug, en een anti-epilepsie behandeling genaamd topiramaat. Qsymia is direct beschikbaar als managed lancering capsule die zo snel wordt genomen als een werkdag.

Hoe werkt het Qsymia Obesitas Drug bedienen?

voedsel plan drugs zijn niet in staat om obesitas te overwinnen, en ze zijn niet bedoeld voor lange zin of een snelle pond daling. Aan de andere kant, kunnen ze een waardevolle eten plan te helpen bij het fuseerde met werk en gezonde voeding op. Overgewicht medicijnen zoals Qsymia werk in een selectie van strategieën.

Zoals voedingssupplementen voedingssupplementen die zijn geformuleerd voor vetreductie, Qsymia stoepranden honger, verhoogt de stofwisseling, en produceert een gevoel van volheid. De Food and Drug Administration toestemming het geneesmiddel voor mensen met overgewicht met een menselijk body mass index (BMI) hoger is dan dertig.

Mensen met overgewicht met een BMI groter dan 27 kan ook Qsymia als zij-lichaamsgewicht gerelateerde uitdagingen dit soort als significante cholesterol of hypertensie. Diabetici, of mensen die diabetes problemen zouden kunnen veroorzaken, kunnen ook profiteren van de drug.

recensie deelnemers die Qsymia vermengd met voedzame manier van leven wijzigingen werpen een stuk meer dan tien procent van hun menselijke lichaam overtollige gewicht net na gebruik het medicijn voor een persoon yr. Hoewel dit misschien voelen als een bescheiden bedrag van overgewicht verminderen, Qsymia is twee keer zo succesvol als Belviq en andere dieet regime capsules.

Waarschijnlijk Facet Effecten

Net

alle voorgeschreven geneesmiddelen op recept , Qsymia heeft het potentieel voor ongewenste kant uitkomsten. Droge mond, constipatie, duizeligheid, slapeloosheid, en smaak aandoeningen zijn de meest voorkomende nadelige gevolgen van deze drug.

Qsymia is niet geaccrediteerd voor zwangere vrouwen van alle leeftijden, en het is niet aangeraden voor personen die glaucoom , schildklier problemen, of hart-kwaal.

De Food and Drug Administration toegestaan ​​Qsymia met een risico-evaluatie en Mitigation Method (REM), die een poging om artsen en mensen over het betrokken zijn bij de toepassing van de drug gevaren opvoeden maakt . Vanwege te toedieningsvoorwaarden beperkingen, wordt Qsymia alleen afgeleverd in unieke gekwalificeerde apotheken.

Reference Resources

  • Boyles, Salynn. (17 juli 2012) ‘Food and Drug Administration keurt voedsel plan Drug Qsymia.’ . Ontvangen 19 juli 2012.
  • Professionele medische Disclaimer

    De geïntroduceerd in dit rapport de feiten niet is bedoeld als gezondheid en fitness of klinische hulp, noch is het een vervanging voor gekwalificeerde diagnose of therapie door een gekwalificeerde gezondheidsgerelateerde expert.

    Category: Snel gewicht te verliezen

    Comments are closed.