Rachael Ray onthult kankerschrik: Haar overgewicht-daling eten plan en uit te werken trucs

Tv set gastheer Rachael Ray is over het algemeen normaal voedzaam maar nauwelijks dieted of uitgewerkt zijn. Dat alles veranderde in 2009, toen Ray onderging keel chirurgie om mee te nemen een cyste.

‘Ik begon running 3Â ½ mijl elke ochtend [kort na de chirurgische procedures en mijn kankerschrik],’ Ray, vijfenveertig, geïnstrueerd Folks. ‘Het gezondheids-en fitnesscentrum gebruikt om mijn tegenstander te zijn, maar dat is allemaal veranderd. Nu, zoek ik uit naar het elke ochtend.’

Rachael zal niet weten hoe aanzienlijk lichaamsgewicht zij heeft vergoten, maar heeft liet een aantal toga dimensies. ‘Gezien het feit dat ik op geen enkele wijze te krijgen op een schaal, ik heb geen idee hoe sterk pond die ik heb gemist, luister!’ zegt ze.

Ray spijt dat ze niet beginnen te oefenen pas achteraf in leven, maar is blij dat eerder enigszins de overstap gemaakt te hebben dan later.

ik niet beginnen zinvol werk uit tot ik was 40, en ik voel eigenlijk verantwoordelijk daarover nu dat ik een paar jaar in het werken zes keer per 7 dagen. Ik heb serieus echt het gevoel dat ik overgeslagen een ton in mijn volwassen een lange tijd. ‘

De eerder-sedentaire Ray wakker nu bij zonsopgang elke vroege ochtend tot 30 minuten te werken. Ze dan raakt het fitnesscentrum na haar werken, de plaats waar ze werkt op de elliptische coach voor vijfenveertig om 60 extra minuten vlak voor het uitvoeren van circuit-onderwijs op Nautilus machines.

‘Ik lijken vooruit naar deze oefening routine elke vroege ochtend, maar zondag, ‘stelt Rachael, die bepaalt dat de training duidelijk haar gedachten. heeft gediend

Ray volgt een voornamelijk mediterrane voedsel plan (presentatie van een groot deel van de overtollige vergine olijfolie, groenten en salades), en richt zich op het gedeelte bevel om zich heen te beroven van haar geliefde etenswaren. ‘Ik moet je niet eten als slecht of schuldig genot categoriseren,’ zegt ze.

Net als een aantal dames, Ray’s lichaamsgewicht schommelt over de een lange tijd. In 2003 heeft de ex-Levensmiddel Gemeenschap ster veroorzaakte opschudding toen ze poseerde voor een aantrekkelijke foto-shoot voor FHM tijdschrift.

Meer dan het volgende aantal jaren, Ray beetje bij beetje ontvangen lichaamsgewicht, dankzij haar verwoede beroep, dat nog over kleine ruimte voor het doen van het werk uit. Nu, Rachael kan het een plek om lichaamsbeweging passen in haar dagelijks tijdschema te maken, en is een stuk gelukkiger.

Ray, die ook toezicht houdt verwees haar eigen tijdschrift als ‘elke dag met Rachael Ray,’ niet benaderen om geen kinderen met advocatenkantoor-muzikant man John Cusimano. hebben

Er zijn geen kinderen op de horizon voor John en mij. Ik heb 280 afleveringen van TV-toestel een jaar, publiceert 15 recepten voor het magazine en een keer per jaar gids te publiceren. Met dat alles, kijken we uit naar een persoon weekend krijg je een maand met [onze pup ] Isaboo bij ons huis in de Adirondacks te ontspannen en op te laden. Het zou egocentrisch van mij om kleine kinderen te brengen in de wereld zijn. ‘

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.