Rapid Acne Remedy

Apple cider azijn is een echt effectieve behandeling voor acne. Dep organische en natuurlijke appelazijn specifiek op uw gezicht gebied twee tot 3 situaties een dag om duidelijke acne helpen. 1 intrigerende truc voor het vinden ontdoen van roodheid van de huid is om twee Advil (anti-inflammatoire) te kiezen en vervolgens gebruiken Visine daalt tot uw ervaring. Het toepassen van ijs op de rood aangelopen regio’s zal ook helpen om zwelling en ontsteking te verminderen.

Meng 1 el. maïzena met 1 tot twee theelepels. appelazijn of witte azijn en wrijf over mee-eters. Schakel de combinatie te harden, waardoor te zitten voor vijftien tot dertig minuten. Reinig het mengsel af met warmte drinkwater, het gebruik van een washandje. Dit zal helpen om te trekken uit de kiemen en de poriën te verwijderen.

Milk blanken zijn nog andere grote genezen voor acne. Dab eiwitten op je puistjes te trekken uit onzuiverheden van de huid. U kunt ook een dunne laag van een laxeermiddel, verdeeld over uw ervaring. Staat stellen om te drogen en veeg het af met een warme, vochtige washandje. Laxeermiddel zou maken voor een low-cost gezicht gebied masker.

Place 2 kopjes water in een pot op het fornuis. Plaats drie tot 4 druppels zowat elke pepermuntolie en lavendelolie aan het water. Lever de combinatie aan de kook. Drapeer een handdoek om je hoofd en houd uw ontmoeting over de stoom. Dit type van kruiden masker zal helpen verzachten uw huid en vernieuw uw confronteren.

Cook diner een partij van havermout. Maken het mogelijk voor de havermout om interessante in de koelkast en wrijf op uw ontmoeting. Combineer in een klein beetje honing als je wilt als je koken de havermout. Schakel de combinatie te zitten op je gezicht voor 10 tot vijftien minuten. Afspoelen met warmte H2O en vervolgens splash ontzagwekkende H2O op je confronteren. Dep je gezicht gebied droog met een heldere, droge handdoek.
Last but not least, om puistjes onmiddellijk herstellen, combineren een / 2 kopje ijskoude melk met 1 tot twee theelepels. vloer nootmuskaat en gebruiken om de getroffen delen voorafgaand aan bed. Toestaan ​​voor mengsel de hele nacht tijd zitten en spoel af met warm h2o in de ochtend als onderdeel van uw normale routine.

Category: Supplementen

Comments are closed.