Rapid Treatment methode Agressieve voor Cystic Grownup puistjes

Schommelende hormonen die extra olieproductie triggeren zijn een enorme component in pukkels, dus meiden zijn veel kwetsbaarder voor zits dan volwassen mannetjes volwassen. Volwassen puistjes, of ‘permanente zits,’ kan definitief tot uiteindelijk een volwassen is in de jaren ’30, ’40, ’50, en zelfs uitgebreid. Oudere mensen kunnen ook late-onset acne. Evenzeer vormen van volwassen zits meestal veroorzaken diepe knobbeltjes rondom de daling ontmoeting – samen met kaaklijn, rond de mond en op de kin – maar zits kan ook komen over elke plaats op het hele lichaam, dit soort als het bovenlichaam of opnieuw.

Volwassen acne cysten kunnen individueel werkplek een arts worden behandeld door chirurgische drainage of door injectie van cyste met een verdunde corticosteroïd, die oplost in slechts 3 tot vijf keer. Deze snelle behandelingen misschien een nuttig wanneer een cyste is het meest waarschijnlijk scheuren en leiden tot littekens, maar ze zullen niet aanstaande cysten stoppen van de vorming.

p De meest intensieve behandeling van cystische acne is een orale behandeling genoemd isotretinoïne, afkomstig moment of twee keer per dag gedurende 16 tot twintig weken. Dit geneesmiddel is een retinoïde die is afgeleid van vitamine A, die ook wordt gebruikt in actuele retiniod crèmes. Dit soort procedure is echt succesvol in het beheer van cystic acne, want het richt zich op alle oorzaken van acne: micro-organisme, overmatige olie productie, verstopte poriën en ontstekingen. De meeste mensen alleen te betrekken bij een persoon ronde van isotretinoïne om te zorgen voor cystic acne, terwijl sommige een verdere behandeling kunnen vereisen. Isotretinoïne heeft voorspelbare aspect-gevolgen. Volwassen klanten kunnen ervan bewust zijn dat acne wordt nog erger in de 1e paar maanden van de behandeling voor de boeg lost. Droge ogen en huid zijn ook regelmatig, dus het gebruik van lotions en crèmes en smerende oogdruppels kan mogelijk worden gestreefd naar niet permanente pijn te verminderen zijn.

Isotretinoïne gebruiken schaadt creëren foetussen, dus dames van jongen of meisje in de vruchtbare leeftijd moeten twee soorten beginnend controle gebruiken en ondernemen programma zwanger screening voor de duur van de remedie, zo goed als signaal voor de Amerikaanse Food artikelen & Drug Administration iPledge controlesysteem. Gals die zwanger zijn of die van plan zijn om zich te verwachten zijn geen goede kandidaten voor isotretinoïne. Deze medicatie kan ook leiden tot bloedsuikerspiegel stadia stijgen bij diabetische patiënten en kan uitkomst in ernstige bijwerkingen, die als levercomplicaties, luisteren naar verlies, en uitzicht op depressie of zelfmoordgedachten. Cliënten die beslissen over isotretinoïne moet ijverig worden gecontroleerd door een medische professional alle via het systeem van genezing.

Voor sommige volwassen mensen, gebruik van breed-spectrum antibiotica kan cystic zits beteugelen. Toch is er het gevaar dat de microben in de puistjes komen resistent tegen een bepaald antibioticum, en dit vereist schakelen naar een verschillende antibioticum. Gals kan vrij snelle effecten te simpelweg door gebruik te beginnen control drugs in combinatie met een kunstmatige steroïde geïdentificeerd als spironolacton.

Category: Gezond eten

Comments are closed.