Rassen van behandelingen voor snurken

veranderen van uw slaap situatie kan een nuttig remedie tegen snurken zijn. Slapen op je weer moedigt snurken gewoon omdat ‘je tong valt terug en verbetert de weerstand van de luchtwegen’, zegt het World Wide Web MD webpagina. Het veranderen van uw situatie, zodat u sluimeren op je buik of je facet ‘zal doorgaans helpen.’ Als snurken blijft geen onderwerp welke situatie je krijgt, kan het tijd om extra superieure oplossingen te onderzoeken.

Lichaamsgewicht reductie is een hele pure en essentiële manier om te verlagen en / of snurken te verminderen. ‘Overgewicht mannen en vrouwen’, zegt Net MD, ‘hebben de neiging om dikke nek weefsel, dat snurken bedreiging verhoogt hebben.’ Dropping zelfs tien procent van uw in het algemeen menselijk lichaam lichaamsgewicht kan de last van snurken aanzienlijk verminderen. Het vermijden van alcohol en sedativa kan overgewicht naar beneden te houden en helpen te stoppen met snurken, veel te. Deze stoffen ‘onderdrukt de ademhaling reizen’ en kunnen ook interfereren met lichaamsgewicht te reguleren.

inademen van stoom voordat matras kan een efficiënte remedie zo goed zijn. Nasale en sinus congestie effectief beschouwd voor het veroorzaken van snurken. ‘Het plaatsen van een handdoek boven je hoofd en het inademen van stoom-slijm resulteert in congestie los te maken,’ instrueert Website MD, kan echt de moeite waard zijn ‘gewicht in goud.’ In ieder geval, het verminderen van de sniffles vooraf van post naar bed is het belangrijk om het afwenden van een avond geheel van snurken.

Neus strips zijn een manier van bestrijding van snurken en het krijgen van hulp. Groeien de dimensie van uw neusgaten vergunningen voor een betere beweging lucht en kan krachtig zijn in het uitspelen van snurken. Nasale strips zijn ook een natuurlijk alternatief. Maar pas op, waarschuwt Internet MD, hoewel sportieve neus strips kunnen leveren niet permanente verlichting, ‘het meest meestal snurken stamt uit onderkant van de tong of comfortabel gehemelte — niet de neus.’

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.