Rassen van kunstgebitten: Comprehensive, Gedeeltelijk en Implant-Ondersteunde Phony Teeth – Your Solutions

Wanneer een hoeveelheid glazuur verloren zijn gegaan en een vrouwtje of mannetje heeft complicaties kauwen maaltijden of wil een verbeterde schoonheid verschijning, het onderwerp van een kunstgebit is zeker aan te komen op. Kunstgebitten, ook erkend als nep tand, hebben een onverdiend slechte toestand, na te denken over hoe natuurlijk zoekende ze zijn deze tijden en alle verschillende soorten prothesen nu beschikbaar, met verschillende alternatieven om uit te kiezen uit, van gedeeltelijke prothesen naar totaal of kunstgebit eindigen , van porselein tot acryl. En wist u dat implantaten kunstgebit bestonden, evenals mini tandheelkundige implantaten die daling lading oplossingen voor het bevestigen van dit soort verkeerde tand zijn? Bestudeer alle soorten kunstgebit om u te helpen worden opgeleid over je keuzes – controleer dan met een tandarts om te beslissen wat zijn de beste vormen van valse email voor u

Totaal kunstgebit (volledige prothese).

‘Complete’ of ‘volledige’ prothesen zijn individueel ingerichte armaturen die het gebied van de tanden door te gaan zitten rond het tandvlees. Rond het programma van een flink aantal bezoeken aan de tandarts, zijn volledige prothese op maat uitgerust om de mond, zodat ze rusten direct op het tandvlees, het maskeren van de hogere kaak of volledig verminderen kaak.

Als alle organische tand zijn ontbreekt, zijn vaak hele kunstgebit gebruik gemaakt van. Als sommige tanden zijn nu nog stroom in de mond wanneer een individu besluit om gebitten krijgen, zijn er een paar mogelijkheden:

  1. De getroffen persoon kon kiezen om de tand is verwijderd zodat standaard kunstgebit zal direct passen op het tandvlees. Tijdens het therapeutische interval (die goed een paar maanden kan zijn) langdurige voorkomende prothesen niet kunnen worden gemonteerd, zodat ‘ snelle kunstgebit ‘worden gebruikt als een niet permanente vervanging voor de ontbrekende tanden. Een instant prothese kan eventueel wilt aanpassing als het tandvlees krimpen gedurende het healing systeem. En bij sommige personen, deze tijdelijke kunstgebit te bieden als de ultieme kunstgebitten.
  2. De getroffen persoon zou kunnen kiezen om te worden gemonteerd om de volledige prothese naam ‘overkappingsprothesen.’ Dit soort prothese past over de tand of prothese implantaten kort na het glazuur gevormd en wortelkanalen erover zijn gedaan.

In sommige gevallen totale prothesen zijn ingesteld op het bot aan voor tandheelkundige implantaten en implantaten kunstgebit plaats van typische volledige prothesen worden gebruikt.

Volledige prothesen komen in een waaier van kleuren en stijlen waaruit de drager kunt kiezen om de ideale match voor zijn of haar email krijgen . De meting van de prothese tand is ook essentieel, zoals het zou moeten worden gepersonaliseerd om uw kaak, mond en beet.

Er is een periode van aanpassing aan de hele kunstgebit, waardoor de tijd mensen krijgen gebruikt om consumeren en praten met uitgebreide kunstgebit in plaats van de normale email.

Volwassen mannen en dames met hele kunstgebit moet specifieke behandeling nemen om hun tandvlees, tong en hun gehemelte te poetsen vlak voor het inbrengen van de prothesen. Dit is niet alleen om het gebied grondig te reinigen van plaque te houden, maar ook om de bloedsomloop binnen slechts de weefsels van de mond.

Overkappingsprothesen

stimuleren> Overkappingsprothesen zijn een vorm van totale prothese. Ze zijn vervangingen voor email dat rust over alle resterende natuurlijke glazuur of implantaten, aldus aan te moedigen om te helpen bespaart u wat van het bot in je kaak. Hun ontwerp heeft verbeterd dan de een lange tijd, soms die CuSil , prothese materialen ontworpen van siliconen rubber, zodat het stabiliseren van de overkappingsprothese.

omvat

Valse tanden in de verscheidenheid van overkappingsprothesen kan worden gemonteerd over de resterende natuurlijke tanden die niet zijn vergaan ‘te sterk’ en willen trekken. De tanden die zijn opgeslagen – normaliter hoektanden en premolaren – gedeponeerd worden en gevormd, ervaren wortelkanaalbehandelingen (de zenuwwortel genomen uit) en potentieel bedekt met metalen kappen om ze vóór de overkappingsprothesen beschermen zijn uitgerust. Als er geen metaal wordt gebruikt op de tand, fluoride druppels kan gewenst zijn om te helpen af ​​te wenden tandbederf.

niet alleen

De resterende gezonder tand stubs beschermen de gerelateerde gezicht bot van botresorptie (een verscheidenheid van verval), maar ook verdelen de druk gelijkmatig langs de kaak en aanbod balans voor de overkappingsprothese, specifiek op het verminderen van de kaak. De ‘mond sense’ wordt verklaard veel zuiverder te zijn dan wanneer alle de tand in de mond ontbreken.

Als montage over implantaten , die nep tanden die voor altijd zijn ingebracht in de leeftijd tand uitsparingen in het tandvlees te voorzien als structurele wortels voor kunstgebit of bruggen, de overkappingsprothesen hetzij vast aan het implantaat zelf of op kleinere stalen staven onder hen. Dit soort overkappingsprothesen staan ​​bekend als implantaten kunstgebit . (Zie het deel over tandheelkundige implantaten voor meer element.)

Afneembare Gedeeltelijke prothesen – Verschillende soorten

Gedeeltelijke prothesen zijn verkeerd glazuur en tandvlees opgeslagen met elkaar op een metalen kader. Afneembare deelprothesen in specifieke zijn partiële prothesen die genomen kunnen worden uit heel gemakkelijk uit de mond tot orale hygiëne te vergemakkelijken. Afneembare partiële prothesen kan voeden op een veel eenvoudiger propositie dan vlak voor en zijn meestal veel minder prijzig dan hele kunstgebit.

Afneembare gedeeltelijke prothesen zijn gemaakt gebruik van wanneer de patiënt houdt een aantal of de meeste van zijn of haar pure tand – algemeen, ten minste twee tanden aan elke kant van de best beoordeelde of onderkant moet actueel zijn

Als er maar een paar emaille ontbreken -. of zelfs maar 1 is vermist – gedeeltelijke kunstgebit kan rechtstreeks aan te brengen op de tanden ‘aanstaande doorway’ om die mensen die zijn misplaatst door te schakelen suggereert van discrete en onzichtbare precisie bijlagen. De naburige volledig natuurlijke tanden worden vaak voorzien van kronen tot dit type bijlage te helpen.

Een goedkoper gehechtheid keuze voor uitneembare partiële prothesen zijn standaard metalen klemmen, die greep op de buurt email dat zou moeten worden gevormd voor opspaninrichting.

Afneembare partiële prothesen hebben plastic glazuur. De relatief lage kosten ‘flipper’ gebit maakt gebruik van acryl, en is niet ontwikkeld als een permanente optie voor tand alternatief, hoewel sommige mannen en vrouwen gebruiken ze voor tientallen jaren.

De solide metalen partiële prothese is een ander soort prothese -. er wordt niet de nadruk op het tandvlees, wat betekent groter gemak en comfort voor de klant aanzienlijk deze lijden pijn van kaakgewricht syndroom (TMJ)

Een derde vorm van gedeeltelijke wordt de flexibel kader uitneembare partiële prothese (een bijzonder geval is de Valplast partiële prothese een extra is de Flexite prothese ). Deze stijl maakt gebruik Valplast, een duurzaam synthetisch polymeer dat past in realistisch met het tandvlees, maar kan kwetsbaar zijn voor het maken van pijnlijke plekken zijn, of Flexite, dat is veel meer instelbaar dan de Valplast prothese en als gevolg daarvan misschien wel het einde extra ontspannen.

De nood probleem met de Valplast prothese kan worden overwonnen door nog een ander type veelzijdig kader prothese, een mengsel prothese die werkt met Valplast klemmen voor esthetische superiorty en een gesmeed stalen raamwerk dat niet rust op het tandvlees .

Non-uitneembare partiële prothesen – zogenaamde preset deelprothesen – worden geïdentificeerd als lange termijn bruggen . Bruggen, die worden geproduceerd van porselein en / of goud, waarde veel meer dan uitneembare partiële prothesen. Samen met op dit moment niet wezen als ‘goedkoop’, zij hebben doorgaans veel meer esthetische aantrekkelijkheid. Ze vereisen de hulp van gezonde tanden aangrenzende hen.

Direct na het verkrijgen van de laatste partiële prothesen en het dragen van hen allen-de klok rond voor een tijd, het kunstgebit zal worden aangepast als belangrijk voor troost , en dan kan doorgaans worden afgesloten voor het slapen gaan.

Beneficial Activa op Rassen van kunstgebitten

  • webpagina American Dental Association op kunstgebit
  • MedLine bovendien op kunstgebit
  • Dr Martin Spiller’s aanzienlijke webpagina op allerlei partiële prothesen
  • Zie de auteur openbaarmaking bewering inzake compensatie voor dit bericht.

    Category: Dieten

    Comments are closed.