Rassen van snurken

Key, of heel simpel, snurken meestal gevolgen van een verstopte neus. Slijm of stof kan de doorgang blokkeren, belemmeren de luchtstroom en het veroorzaken trillingen in de neus. Dit kan optreden als gevolg van seizoensgebonden allergieën, koude of sinus infectie of gevoeligheid voor airconditioning of plaatselijke klimaat. Primair snurken kan comfortabel of luid zijn, maar is normaal gesproken niet zo luid (of hinderlijk zijn) als de extra lastige snurken van obstructieve rust apneu. U kunt over het algemeen zorgen voor de meeste belangrijke snurken alleen door over te schakelen slaaphouding. Het kan heel goed ook weg te gaan op zijn eigen na de allergische reacties of ziekte kristalheldere up.

Een extra verontrustend stijl van snurken het gevolg van obstructieve slaapapneu (OSA). OSA doet zich voor wanneer een persoon de hogere luchtwegen is geheel of zelfs gedeeltelijk geblokkeerd, van boven naar ondiep luchtwegen of een totale stopzetting van de adem. Dit kan leiden tot slapeloosheid en onregelmatige hart ritmes, en in het algemeen blokkeert de benodigde hoeveelheid geld van zuurstof uit het bereiken van de geest. OSA heeft een grote verscheidenheid van resultaten en, als gevolg, een reeks oplossingen van gedragsveranderingen dit soort als stoppen met tabak gezicht gebruik in de meest kritische gevallen.

Een paar essentiële verschillen tussen de twee soorten van snurken kan ondersteunen u bij een beslissing om al dan niet of niet moet u een medische professional te praten. De eerste, belangrijkste snurken neiging grillig te zijn en vaak stopt wanneer een mens doet kleins als het verschuiven zijn hoofd. OSA snurken, anderzijds, neigt veel persistent. Wat betreft snurkt of wanneer snurken stopt, zal een man of vrouw met OSA algemeen maken snuiven lawaai. U kunt primaire snurken te behandelen door middel van gedrags-veranderingen of door het verkrijgen van nasale strips. OSA snurken, anderzijds, vragen veelal therapie van een huisarts.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.