Rauwe knoflook voor Weight Loss

Knoflook is allicine, de trekker van zijn scherpte en een antibacterieel middel door zijn zwavelgehalte. Allicine behoort tot een groep verbindingen genaamd thiosulfaten en maakt 70 tot 80 pct thiosulfaten. Zelfs zo, allicine is niet in zijn organische wijzen op bestaande en het wordt alleen ingeleid wanneer het wordt gebroken en is geruïneerd wanneer gekookt. Knoflook is ook gemaakt van andere zwavel anti-oxidanten, zoals germanium en selenium en vitamine A, C en E.

Een team van artsen in Israël Tel Hashomer Clinic uitgevoerd gecontroleerde examen op ratten over hoe knoflook diabetes en hartaanvallen kan voorkomen om te komen en ontdekt een spannende neveneffect. Zij vonden dat geen van de ratten ontvangen allicine verkregen lichaamsgewicht.

In overeenstemming met Medspice, kan knoflook met succes blijven pond in beheer houden. Aanvankelijk van alles, knoflook is een drang naar voedsel onderdrukken. De krachtige geur van knoflook stimuleert het verzadigingsgevoel hart in de hersenen, waardoor het verminderen van gedachten van de honger. Vooral, knoflook minimaliseert honger door het verhogen van de gevoeligheid van de hersenen om leptine, een hormoon geproduceerd door een teveel aan vetcellen drang naar voedsel te controleren. Knoflook heeft een extra dodelijke gewichtsverlies arsenaal – het stimuleert het zenuwstelsel proces om hormonen zoals adrenaline, die switch versnellen stofwisseling te lanceren. Een grotere metabolische lading betekent meestal veel meer vermogen veel meer vet calorieën weg te smelten. Meer energie verbrand impliceert minder lichaamsgewicht te verwerven – een opgetogen correlatie

.

Experts van de Verenigde Staten Afdeling van Landbouw en in Argentinië blootgesteld die verpletterende knoflook releases meer van de gezonde allicine. Omvatten geperste knoflook aan salades, soepen, dips, sauzen en marinades tot de wellness-winsten te vergaren. U kunt ook gebruik maken van gehakte knoflook naar smaak behoren tot vleesgerechten, stoofschotels en eenpansgerechten. Knoflook biedt pestosaus gusto en spaghettisaus een unieke smaak.

Tenslotte knoflook liefhebbers kan mogelijk veel gezondheidsproblemen positieve aspecten verwerven, maar knoflook adem kan worden off-plaatsen. Het verwerven ontdoen van knoflook adem gaat kauwen op hedendaagse takjes peterselie, munt of citroen-en sinaasappelschillen of venkelzaad.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.