RECEPT acne lotions en actuele Puistjes Goederen Checklist

Puistjes en acne Cure

Acne is een huid probleem invloed 40-60000000 mensen in de Verenigde Staten, en 3 van de zowat elke 4 tieners. Ondanks zet zijn overwicht, acne een probleem dat voornamelijk wordt onderbehandeld en normaal verkeerd begrepen zijn. Volgens sommige studies slechts 11% van de mannen en vrouwen met acne zal een arts over het te zien. Verschillende zal proberen te zorgen voor hun puistjes te nemen met boven-the-counter producten, maar tot 40% zal heel weinig te doen. Mythes in overvloed over puistjes. Sommige onrechte beschouwen het als een persoonlijke hygiëne uitdaging. Anderen denken dat vette maaltijden of chocolade hebben aangetoond te leiden tot acne. Het feit is dat puistjes eigenlijk een veel extra geavanceerde probleem dan we geneigd te weten. De echte brengt van acne bevatten. Geen wonder vinden we het een stuk makkelijker om gewoon te zeggen dat het wordt veroorzaakt door chocolade! Easieryesbut niet nauwkeurig.

Vanwege het feit dat veel mensen terughoudend zijn om te zoeken naar de suggesties en steun van een arts of dermatoloog, geef ik de volgende advertentie naar patiënten te helpen bij het spreken met hun medische arts. Vaak is het minder ingewikkeld om te discussiëren over iets als je echt het gevoel een beetje veel meer opgeleid over de behandelingen. Vandaar dit bericht zal kort kritiek de op dit moment beschikbaar recept topische behandelingen voor acne. Orale therapieën, waarvan er een aantal, zullen worden behandeld in een onafhankelijke write-up.

Prescription topical (met vermelding van lotions, zalven, gels, en vele anderen) oplossingen voor acne kan worden gewoonlijk verdeeld in drie brede klassen. Binnen elk van deze categorieën zijn er een selectie van beschikbare geneesmiddelen op recept die ik zal de lijst. Deze 3 types zijn:

Topical Antibiotica Voorbereidingen voor Acne

actueel retinoïden voor Acne

Diversen Topical Goederen (niet-antibiotica en niet-retinoïden)

lokale antibiotica voor acne

> 1. Benzoylperoxide is waarschijnlijk de meest bekende antibioticum aanpak voor het beheer zits. Antibiotica voor acne het werk doen, in deel, door te interfereren met de replicatie van een micro-organismen bekend als p. acnes. Benzoylperoxide is daar in een bereik van meer dan-the-counter producten, en is een van de componenten in het bekende ‘Proactiv’ punt voor de behandeling van puistjes.

Prescription acne Geneesmiddelen met benzoylperoxide Include:
Benzac (een verscheidenheid van formuleringen en sterke punten)
Inova (heeft vitamine E ook)
Pacnex (vele formuleringen van vloeistoffen en pad)
Neobenz Micro

2. Clindamycine is een meer bekende recept zits product component. Alle items hebben een% Clindamycine

Prescription Puistjes Geneeskunde met clindamycine als de actieve component :
Cleocin-T (direct beschikbaar als een optie, lotion, gel of wattenstaafje)
Clindagel
Clindamax
Evoclin

3. Erythromycine is een ander actueel antibioticum meestal toegepast om acne te behandelen. Het merendeel van de merknaam naam goederen zijn stopgezet (bv. Erygel) gezien het feit dat ze allemaal ontwikkelen tot generiek aangeboden. Een merknaam oplossing toch direct beschikbaar is geïdentificeerd als Akne-Mycin.

4. Antibiotische combo’s is een populaire aanpak. Deze items combineren twee antibiotica elementen in een enkel product, gel of optie

Prescription zits antibiotische mix oplossingen omvatten :.
Acanya (combineert benzoylperoxide en clindamycine)
Benzaclin (brengt benzoylperoxide en clindamycine)
Duac CS (combinatie van benzoylperoxide en clindamycine)
EPIDUO (combineert benzoylperoxide en adapalene zie hieronder voor details over adapalene)
Benzamycine (combineert benzoyl peroxide en erythromycine)
Ziana (combineert clindamycin en tretinoïne zie hieronder voor een bespreking van tretinoïne)

actueel retinoïden VOOR Zits

Aangezien zits is te danken aan een uitgebreide mix van zal veroorzaken, is het redelijk dat een selectie van oplossingen (gericht onderscheidende brengt) zou worden gemaakt. Tretinoïne is het gevolg van dit soort onderzoek en verbetering. Tretinoïne is een bijproduct van vitamine A en is onderzocht voor zijn voordelen in het beheer acne omdat de jaren zestig. Tretinoïne kwamen naar het recept markt in de late jaren negentig in de aard van Retin-A, die volgens de maker, overgaat tot de meest aanbevolen drug door dermatologen deze dagen. Vanwege het feit dan andere producten met stoffen identiek aan tretinoïne zijn ontworpen

Prescription Puistjes Topical Merchandise die Retinoïden hebben :.
Atralin
Retin-A
Retin-A Micro
Differin (energetische component is vernoemd adapalene)
Tazorac (actieve component wordt aangeduid als tazarotene)
Tretin-X

andere topische receptregels voor Acne

Afronding van deze kritiek van de actuele producten en oplossingen voor acne zijn alle producten en oplossingen die niet gezond doen netjes in eventueel van de voormalige 2 groepen. Deze goederen bestaan ​​uit ingrediënten waarvan het exacte mechanisme van de beweging is niet absoluut is besloten.

Aczone (levendige ingrediënt = dapson). Merk op, zal het gebruik van benzoylperoxide producten in aanvulling op Aczone resulteren in een korte gele verkleuring van de huid op de website van software. Aczone wordt toegepast 2 keer met de dag.

Azelex (heeft Azelaïnezuur). Onmiddellijk na zorgvuldig wassen van de huid, wordt Azelex crème gemasseerd in de getroffen delen twee keer van dag tot dag. Resultaten worden gewoonlijk gezien in slechts vier maanden.

Klaron Lotion (energetische component natrium sulfacetamide). Twee keer gebruikt met de dag.

receptplichtige geneesmiddelen die kunnen veroorzaken puistjes

Terwijl beheren zits met actuele crèmes kan heel goed in staat, het kan misschien ook van essentieel belang om na te denken over het veranderen van bepaalde geneesmiddelen op recept die zou kunnen bijdragen aan de puistjes uitdaging. De volgende zijn een paar recept remedies weten om in sommige gevallen leiden tot of verergeren zits:

  • Tazodone (gebruikt voor wanhoop of slapeloosheid)
  • haloperidol (een antipsychoticum)
  • Lithium (voor bipolaire stoornissen)
  • Oestrogenen
  • Anabole steroïden (testosteron-deficiëntie)
  • Fenytoïne, Lamotrigine (voor inbeslagneming kwesties)
  • Isoniazide (een antibioticum gebruikt voor tuberculose)
  • Category: Dieten

    Comments are closed.