Reflexologie – De voeten zijn een spiegel van de algehele gezondheid

Reflexologie is een historisch talent dat is gericht op de uitvoering van stress om details op de voeten en handpalmen, die zijn verbonden met specifieke organen reflex, en in te kopen om hun capaciteiten te vergroten.

Chinese artsen specifiek hebben gebouwd kaarten van reflexzones op de voeten en handen 5000 jaar geleden, gezien het feit dat wanneer deze talent wordt toegepast. Reflexologie is voornamelijk stroom in Oosterse culturen, maar krijgt veel meer en in Europa veel meer bekende en The ons.

Kaart van ons hele hele lichaam wordt volledig aangeboden op de voeten en handen, rekening houdend met dat de linker voet komt overeen met de nog steeds links facet en het ideaal met de ideale aspect van de lichaamsbouw

Veel correcter dan een stethoscoop

toepassen stress factoren reflex op de voet, de therapeut onbalans detecteren sommige bestanddelen gehele lichaam en dat therapeutische massage technieken toepassen van de duim en vingers, voordat deze onbalans manifesteert als een symptoom van de ziekte te stimuleren. Wanneer alle onevenwichtigheden gedeblokkeerd wordt opnieuw stroom levensstijl elektriciteit ingeschakeld en het lichaam terugkeert naar ingericht.

De beginnen reflexologie oplossing ook diagnostische omdat ongemak op een bepaald stadium van de voet displays welk orgaan lijdt, ongeacht of het acute of chronische gedeelte van de aandoening. Als het lijden is scherp en doordringend, het is een acute dilemma, hoewel saai lijden betekent meestal een chronisch probleem dat bepaalde orgaan heeft verzwakt.

Met behulp reflexotherapie kunnen we snel erachter te komen dat, ter illustratie, verstoorde nier functie, veroorzaakt gehoor reductie, en dat de verstoring van de lever geleid tot gezichtsvermogen ziekten of andere wellness problemen.

Het masseren van de zones op de tenen, milder of meer robuuste, zullen we de lijdensweg die ons zal laten zien in wat provoceren vitaliteit punt uit is het orgaan dat we hanteren. Handen en voet zijn uitzonderlijk delicaat om aan te raken, en hun massage kan geblokkeerde meridianen opereren in het gehele lichaam en de reiniging systeem te stimuleren. Rand van reflexotherapy wordt weerspiegeld in de keuze van het combineren met andere therapeutische technieken.

Reflexologie met essentiële oliën kunnen worden gebruik gemaakt van voor vrede, circulatie verbetering en focus, waardoor het totale toon en de revitalisering van het menselijk lichaam, verminderen van nerveuze stress en agressie, eliminatie van ernstige vermoeidheid.

Cures eeltknobbels, zonder de noodzaak van scalpel

combineren reflexotherapie en bijzondere tonics kan een effect hebben op de verwijdering van pijn in misvormde voeten hebben, met intense eeltknobbels. Constante druk op de verkorte pezen en spieren verwijdert blokkades, en de voet zal terugkeren naar zijn primaire vorm.

Met dit systeem sinusitis en wervelkolom problemen in kleintjes kunnen worden behandeld. Als een kind valt en doet pijn vinger, met de punten op de tenen ontstaan ​​van het eiland kan worden voorkomen, zonder om naar de gewonde plek raken. Zelfs als de remedie niet snel wordt bereikt, het toepassen van reflexologie misschien ijsberen herstel.

In heel wat Europese landen dit soort als Duitsland en Nederland, kan deze therapie worden goedgekeurd en door een gewone huisarts. Tegenwoordig, in verschillende klinieken en persoonlijke methoden in de hele wereld, reflexologie van de voet wordt op dezelfde wijze weergegeven als daadwerkelijke fysieke remedie.

Wat kan therapeutische massage voet herstellen?

Reflexologie wordt gebruikt voor de genezing van vrijwel alle organen en de meeste gehele lichaam elementen, en de meest efficiënte is op:

sportongevallen

lijden in de rug, schouder, nek

buik pijn, opgeblazen gevoel, diarree

menstruele pijn

hoofdpijn

blijvende vermoeidheid

stam, wanhoop, stress

astma, bronchitis, sinusitis

Hoge bloeddruk

bloedsomloop voorwaarden

Test zijn voordelen

Hoofdpijn – therapeutische massage je duim en toppen van de tenen totdat uiteindelijk de pijn in hoofd stopt. In sommige gevallen moet u hebben 5, in sommige gevallen een kwartier

Oorpijn -.. Therapeutische massage afwisselend kleine en ringvinger op beide even de vingers en de pijn zal stoppen

Kiespijn – knijp voorzichtig en therapeutische massage met cirkelvormige bewegingen de middelvinger van beide handen

Maag grieven -. voorzichtig therapeutische massage de basis van de duim en het midden van de handpalm. Als er een pijn, te voorkomen direct vooral omdat het noodzakelijk zou kunnen betekenen dat je klinische hulp nodig.

Samenvatting

Reflexologie is een oude holistische behandeling meestal gebaseerd op het stimuleren van reflex details over de ft .
Zowat elke reflex ft fase stimuleert de verschillende orgel.
Tijdens de behandeling, de therapeut stimuleert de all-around zeven, 000 zenuwuiteinden.
Oorsprong van de reflexologie zijn gekoppeld aan China uit de periode in voorschot van 5000 jaar, en wordt beoefend in Egypte ook. In Egypte werd geïdentificeerd graf van twee, 230 voor Christus met tekening van therapeut die tenen gemasseerd.

Category: Supplementen

Comments are closed.