Remedies voor Snurken

snurken is soms ingegeven door een man of vrouw te slapen met hun mond open. Dit is meer het meest waarschijnlijk ontstaan ​​wanneer een bepaalde persoon slaapt op hun opnieuw en hun kin daalt, maar het kan tot uiting komen in andere posities als perfect. De meest duidelijke antwoord is om uit te proberen slapen op je zij of buik als je naar bed gaat. Maak een bewust werken om je mond dicht te behouden als u aan de slag om in slaap te tuimelen. Strips respiratoire over je neus open je neus extra en je aanmoedigen om adem door je neus alternatief dan je mond.

alcohol, met name in grote hoeveelheden, ontspant spieren in de keel. Spiergroepen van de tong, gehemelte, keel en nek instorten als ze groeien veel meer rust, die in schakelaar leidt tot beperking van de luchtwegen zijn. Op het moment dat de luchtweg is kleiner formaat, zijn er extra trillingen van de lucht die om door een kleinere kamer deze trillingen veroorzaken snurken. Medicijnen die chill out de spierweefsels hebben exact dezelfde impact als alcohol op de keel spiergroepen, wat kan leiden tot verhoogde snurken. Zich te onthouden van het innemen van alcohol binnen 3 tot 4 uur voor het slapengaan. Als u niet een drinker, kijken en neem een ​​kijkje op uw medicijnen. Als je in staat bent om uw geneesmiddel stoppen voor een avond, doen en zien of uw snurken afneemt zijn. Je zou kunnen hebben op medicijnen schakelen om de ernst van uw snurken verminderen.

Omdat een van de belangrijkste factoren voor snurken is de ineenstorting en de vermindering van de luchtwegen, kunt u hulp stoppen met dit door het versterken van spieren in de keel. Een manier om dit te doen is om te zingen. Zingen presenteert spieren in je keel een training, en in staat zal stellen te versterken en hen toon. De extra stevigheid en de toon zal helpen houden uw luchtwegen instorten en krimpende ‘s nachts. Het is een fantastisch idee om zangles of twee verwerven recht voordat u op uw persoonlijke te zingen, zodat u kunt vinden van de fundamentele schalen en geschikte soort. Dag na dag zingen sessies van slechts 10 tot vijftien minuten kan voldoende zijn om te waarborgen snurken te verminderen.

Category: Gezond eten

Comments are closed.