Residence Cures voor Enamel Whitening – Hoe Tanden witter voor Volledig gratis

meeste filmsterren, beroemdheden en stijlen deze tijden alle oppervlaktewateren feilloos wit glazuur hebben het verdienen van de ontspanning van ons allemaal proberen om zeer vergelijkbare perfectie. In veel situaties beroemde mannen en vrouwen concluderen betalen tandartsen honderden dollars om hun glazuur witter te maken of op een bindmiddel dan hun tanden. Sommige beroemdheden hebben een bek vol met afgedekte tand, terwijl sommige ondernemen andere soorten van tandheelkundige whitening behandeling opties. De ernstige waarheid van de zaak is dat dit alles effectief te zijn een echt dure maandelijkse factuur zijn en deze zijn behandelingen die de vraag van de klanten een groot aanbod van routine-onderhoud.

Hier zijn een aantal ongelooflijk voordelige opties die u kunt overwegen om te schakelen witter uw glimlach!

Home Oplossingen voor Enamel Whitening

Hier zijn verschillende residentie oplossingen voor het bleken van tanden .

Als je proberen een, sta mij weten in een reactie hoe je op!

 • Combineer gelijke hoeveelheden citroensap en zout tot een pasta. Gebruik dit om vergeling plaatsen op tand, het genoemd om een ​​van de meest productieve whitening behandelingen door sommige individuen. (Zie ook hieronder meer over citroensap)
 • wrijven sommige notenboom schors op uw tand wordt ook gezegd te ruimen vlekken van hen, kan je ook proberen hardhout as als het heeft kaliumhydroxide, een krachtige tanden whitener
 • Mengen gelijke hoeveelheden van zuiveringszout en waterstofperoxide (een theelepel of twee van elk individu, bewust niet te slikken!) en perfect spoelen is een andere strategie over hoe om wittere tanden te krijgen.
 • wassen uw mond met zout water kan ook helpen behouden hen reinigen en wit, zoals de invoering van een weinig zout op de top rated van uw tandpasta, kan dit uw mond komen sprankelende reinigen
 • voelen Test je tanden wrijven met de binnenkant van een sinaasappelschil, sommige mensen hebben vandaag de dag ook gebruik gemaakt van bananenschil voor!
 • Andere technieken

  Oplossingen mensen hebben gebruikt bestaan ​​uit poetsen met citroensap of appelazijn, onderschrijf ik in tegenstelling tot deze als ze worden vermeld veel te schurend te zijn en kon afwezig het glazuur op je tanden don volgende keer!

  stoppen tand vlekken en verkleuringen

  Zoals zo vaak, het vermijden is groter dan overwinnen, als u rookt, opgeven, zal je veel gezonder ook! Ook uit de buurt van deze dranken zoals espresso blijven. Roken van sigaretten en espresso zijn verschrikkelijk voor tand als deze kunnen tanden vlek rechts na een tijdje.

  Category: Voedingsmiddelen

  Comments are closed.