Residence Oplossingen voor Teeth Whitening – Doe-het-zelf

Vraagt ​​u zich af van post naar de tandarts om je tanden te bleken? Overwegen deze tanden whitening huishoudelijke behandelingen om te beginnen met!

Zeker, wit emaille zijn een aanwinst voor ziet, het geeft een persoon een grotere glimlach, en meer rand rond andere mensen. Voor alles wat je weet, je kon krijgen tewerkgesteld in een positie alleen maar vooral omdat je meer dan je tand verzet had. Dat gezegd hebbende, het bleken van tanden of bleken kon prijs die u een geweldige deal. Het goede ding is, zijn er enkele eigendom behandelingen voor emaille whitening dat we allemaal afhankelijk van zijn.

Waarom doen onze tanden donkerder in de tijd toch?

De vergeling of bruin worden van onze tand wordt veroorzaakt door een storting van stoffen uit koffie, frisdrank, thee, sigaretten en antibiotica meer dan het een lange tijd. Fluoride kan ook een bijzonder van de dingen. Of, als u onlangs uw braces uitgeroeid, hun misschien een aantal plekken op de dim kleur op de regio’s die uiteindelijk omzoomd door de beugel. In dit artikel zijn een aantal aanbevelingen op doe het op je eigen tanden bleken

Mijn vader houdt van het gebruik van normale ontworpen dingen, zelfs als het gaat om witmakers glazuur. Zijn favoriete teeeth bleken eigendom te genezen is zuiveringszout. Hij mengt het met waterstofperoxide en als een vorm van pasta is gevormd, borstels hij het op zijn tanden. Dit huishouden kuur wellicht niet werken ideaal daar en dan, maar als je voortdurend te gebruiken, de effecten zijn echt moeilijk te negeren. U krijgt uw parelwitte tanden grondig gereinigd, en uw tandvlees gezond en

Een ander huis behandeling voor het bleken van glazuur is gebruik te maken zuiveringszout. Gebruik het vijf minuten voordat je tanden poetsen met frequente tandpasta en u kunt uw tanden vinden veel schoner dan het niet gebruiken op alle. Als je rekening in fruit, zou dit volgende huishouden remedie irrisistibly handig en handig voor jou. Wist u dat een hoeveelheid fruit kan helpen onze tanden witter de puur natuurlijke manier? Krijgen voor voorbeeld de appel cider azijn. Het kan azijn die uiteraard afkomstig is van Apple, maar heeft chemische woningen die staat in het wit worden van onze email. U kunt implementeren door gorgelen een kleiner volume voor de duur van de nacht tijd, of u kunt borstel uw tanden mee.

Aardbeien zijn ook in de lijst van doe het zelf bleken van tanden . Gewoon wrijf de vrucht om je glazuur dagelijks, en voila, je vlekken zijn afwezig! Lees ook het werken met de schors van een notenboom. Ik heb niet geprobeerd met behulp van dat persoonlijk, maar die mensen die hebben, zeggen dat wrijven een deel op uw tand heeft uitzonderlijke winsten.

Citroenen of calamansi zijn ook goede tand witmakers ook. U kunt hun sap eruit en wrijf wat op je glazuur maken gebruik van een tandenborstel om bijstand duidelijk uit plaques en verkleuring. En een typisch onderdeel in de keuken, het steenzout is ook een huishouden behandeling voor het bleken van tanden . Bovendien is het een uitstekende zaak is, is het niet alleen witter, het kan ook helpen uw mond te desinfecteren, en helpt te overwinnen mond en keel zweren. Meng slechts een snuifje in lauw h2o dan gorgelen.

regelmatig Doe dit om keelpijn te verminderen en te voorkomen dat vreselijke adem.

Krijgen onze emaille wit de veel minder dure extra puur natuurlijke manier, zal niet alleen materialiseren ‘s nachts. Het zal tijd en zelfbeheersing van onze kant willen. Ook al vinden onze emaille gewit met deze eigenschap remedies, moeten we ook een voeding plan dat zal helpen toegang te krijgen tot onze doelgroep. Dit betekent sturen duidelijk van espresso, cola’s, het gebruik van tabak, en andere componenten die kunnen vertragen, of maken de genezing ineffectief. Als u wilt dat de resultaten geschikt afwezig, of als uw email verkleuring wordt veroorzaakt door andere dan maaltijden, dranken of roken van sigaretten factoren, moet je echt advies in te winnen van uw tandarts om te beginnen met voordat je nog meer methoden of vóór gebruik deze tanden bleken huis behandelingen .

Category: Dieten

Comments are closed.