Residence Remedies voor de droge huid en acne

behandelen van je huid om een ​​luxe bij het huishouden melk tub is nuttig en rustgevend. Melk bevat melkzuur, dat kan helpen om verbeteringen aan de huid vochtigheid artikelen. Toepassing melk droge huid te bestrijden is zo ongecompliceerd weken een washandje in de vloeistof en tot het weefsel boven de invloed gebied voor vijf minuten. Waarnemen met een lichtgewicht spoelen.

Andere huishoudelijke kuren betrekken elke dag keuken producten zoals plantaardige olie, pinda olie en vaseline. Gebruik een van deze koopwaar aan beïnvloed plekken voor een vocht boost. Gebruik alleen compact hoeveelheden van deze goederen te vermijden vettig gevoel en verdere huidirritaties zoals acne, als gevolg van de verstopping van de poriën.

voorkomen

Acne kan ook worden behandeld met behulp van goederen die u eerder hebt in uw huishouden. Tandpasta voor geval, droogt puistjes als een bescheiden hoeveelheid ligt pal aan de getroffen locatie. Witte pasta is het beste voor dit doel. Laat de tandpasta niet weg van de locatie voor te uitgebreid omdat het onaangenaam littekens zeer vergelijkbaar met degene die je streven naar het afsluiten kan vertrekken. Omdat lavendelolie zal helpen verlagen van de vorming van littekenweefsel, kan puistjes behandelen en zal helpen bij de genezing van de irritatie van puistjes. Gewoon uitvoeren van een druppeltje lavendelolie om het puistje te beginnen plukt de positieve aspecten van deze kritische olie.

Kort nadat je hebt opgeruimd uw droge huid of acne, verder met acht-up zorg weg te blijven van nog meer problemen. Die reiniging, versteviging, scrubben en hydraterende omvat – – maakt deel uit van een frequente plan om huidproblemen, met name mensen van de deal met, maken positieve dat gezicht wassen te voorkomen. Gegarandeerd niet overwash echter, want dit kan de huid uitdrogen of zelfs acne verder irriteren. Gebruik ook make-up die is nonacnegenic of noncomedogenic weg van verstopping van de poriën blijven.

Category: Dieten

Comments are closed.