Resultaten in negatieve puistjes en pukkels

Kennis Puistjes: Wat Brengt puistjes

Er Arent ook veel belangrijke acne resultaten in, terwijl er verschillende begrepen componenten die we echt kunnen contact opnemen als leidt tot van zits en puistjes

 • talg. dwz Overproductie van olie uit de huid
 • Desquamatie dwz Regelmatige vergieten van nutteloze huidcellen
 • Uitbreiding van Propionibacteria acnes microben die leven op de huid
 • Ongeacht leeftijd en geslacht, de meeste van ons praktijkervaring pukkels, maar met de goede redenen achter deze puur natuurlijke gebeurtenissen weet kan u ondersteunen bij het verwerven van een aantal cruciale punten het rijden uit de buurt van het bouwen zits slecht te houden. Als we praten over wat de deskundigen zeggen, dan is de meest nauwkeurige veroorzaken van puistjes zijn echter niet duidelijk, maar er zijn enkele elementen die acne vlekken te irriteren triggeren.

  Hormonale Acne

  Acne is veel meer typisch verbonden met een volk juveniele een lange tijd. Dit komt vooral omdat de puberteit activeert uitgebreide biochemische oefening die zits en andere huid vlekken triggers. Puistjes hormonale oefening zal niet plaatsvinden voor jongeren: Zwangere vrouwen of mensen die gaan door middel van de menopauze ook praktische ervaring zeer soortgelijke vorm van hormonale onbalans die in het algemeen leidt tot acne. Hormonale zits is volledig geregeld en je niet moet vrezen als youre te midden van de over gesproken.

  puistjes veroorzaakt door genetica

  Acne kan worden overgedragen bij wijze van overerving. Als iemands vader en moeder ervaren acne de vooruitzichten van hun kroost blijven beïnvloed door acne aanzienlijk zou verbeteren. Blanken zijn meestal opgemerkt bezitten acne, maar in werkelijkheid, acne beïnvloedt alle etnische teams.

  Angst Brengt puistjes

  Moeilijk te geloven, maar een schrijnend leven ontkent u een vlekkeloos, zeer duidelijke poriën en de huid. Druk en spanning kunnen een augmented vrijkomen van hormonen uit de bijnieren die resulteert in puistjes en acne te genereren. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat unieke verbinding met verbeterde zorg en puistjes uitbarstingen theres. Het kan worden gemeld, voor een smet absoluut vrije huid – wonen een zorg-kosteloze dagelijkse leven! J

  Bestaande Gezondheidszorg Complicaties

  Problemen die momenteel bestaan ​​van dit soort als zwelling, poriën en irritatie van de huid, hyperactieve talgklieren, het vergaren van dode huid cellen die poriën ophopen en leiden tot talg te maximaliseren, en ook bacteriën in de poriën tussen de goede redenen waarom krijg je puistjes.

  Dieet plan brengen van puistjes
  Dieet echt toe doet! Levensmiddel die worden verwerkt of bevatten geraffineerde suiker kan heel goed leiden tot een snelle verhoging van de bloedsuiker en talg generatie, kan acne nog erger te maken.

  Andere Zits Resultaten in

  Acne kan ook groeien als je lichaam wordt blootgesteld aan bepaalde chemische verbindingen, dit soort als chlooracne of specifieke halogenen, en geneeskunde en anabole steroïden zoals amfetaminen.

  In een notendop, iets dat kan schade toebrengen aan uw lichaam is niet uitstekend voor de huid zo effectief.

  Category: Snel gewicht te verliezen

  Comments are closed.