Resultaten in van snurken bij volwassenen

De manier waarop je snurkt kan ondersteunen diagnose van het resultaat binnen Als je snurkt wanneer je mond gesloten is, een probleem met de houding van je tong is het meest waarschijnlijk de productie ervan. Weefsel in en over de keel veroorzaakt snurken met de mond open. Dit kan ook worden ingegeven door een verkoudheid of allergie. Als je snurkt als je weer gestrekt op je, kan uw snooze plaats en life-style gedrag voorsprong kon komen. Ernstige snurken is snurken dat gebeurt in alle posities, en het wordt meestal veroorzaakt door een onderliggende medische probleem van dit soort als slaap apneu of de conditie van uw luchtwegen en neus.

aantal oorzaken van snurken niet kunnen worden geholpen. Erfelijkheid kan genieten van een onderdeel. Als je geboren bent met enorme amandelen, een smalle keel, of zelfs een delicate of gespleten gehemelte, ben je veel meer kans op snurken dan iemand anders. Volwassen mannetjes zijn ook extra kwetsbaar voor snurken, dankzij de slanke luchtwegen. Leeftijd kan ook leiden tot snurken de meer volwassen je bent, hoe smaller je keel is.

Seizoensgebonden allergische reacties en koude kan snurken als uw luchtwegen worden geblokkeerd met congestie veroorzaken. Hoewel je niet kon worden voorzien uit de buurt van het verwerven van een kille of met een allergie te sturen, kunt u in sommige gevallen te beschermen tegen de moeilijkheid door het nemen van boven-the-counter medicatie. Uw pond kan ook leiden tot snurken. Mensen die mollig hebben meer vetweefsel rondom hun keel, die de luchtwegen en veroorzaken snurken kan vernauwen. Zelfs als je geen overgewicht, om uit de vorm kan leiden tot snurken als de spiermassa in je keel en neus hebben een lage spiermassa toon.

Snurken kan mogelijk worden veroorzaakt door de situatie waarin je snooze. Uw luchtwegen kan worden geblokkeerd door de poriën en de huid over je nek als je plat op je snooze weer. Als u consequent snooze plat op je rug en hebben een snurken dilemma, rekening houden met omscholing uw lichaam te slapen op uw zijde. Lag een menselijk lichaam kussen aan de achterkant van je weer al je slaapt, zodat u niet in staat om weer te rollen op je rug zijn. Het zal een handvol nachten om je hele lichaam te scholen om deze nieuwe snooze houding te krijgen.

Hoewel veel perspectief snurken als gewoon een ongemak of ergernis, het kan de indicator van een ernstig gezondheidsprobleem zorgsituatie geïdentificeerd als snooze apneu. Snooze apneu is een obstructie van de luchtwegen die gebeurt wanneer slanke luchtwegen zijn geblokkeerd door slaap. In andere tekst, zal een bepaalde persoon met rust apneu eigenlijk voorkomen dat de luchtwegen tijdelijk talrijke gevallen de hele avond. Hoewel snurken is niet wat resulteert in je ademhaling stopt, intense snurken is de populairste teken van de aandoening, die het dagelijks leven bedreigend kan zijn als nog onbehandeld.

Bekijk vergieten lichaamsgewicht, slapen op je zij of het verhogen van je hoofd om te bezuinigen snurken. Heeft alcoholische dranken te consumeren of overweeg een slaappil of spier-aangenaam medicatie rechts vlak voor het bed. Gebruik een decongestivum aan je neus, of allergie medicijnen wissen te bieden met seizoensgebonden allergieën. Deze eenvoudige behandeling plannen kunnen delicate-to-redelijke snurken tekenen en symptomen te verminderen.

Category: Supplementen

Comments are closed.