Resveratrol en Lichaamsgewicht Reduction – Evaluaties

Kunt u pond te verminderen met resveratrol?

Er is heel veel in het nieuws de laatste tijd over resveratrol, een volledig natuurlijke phytoalexin die krachtige gevolgen op wellness en duurzaamheid is geweest. Van het programma, met elke nieuwe aanvulling op de gezondheid, dat een groot deel van de media-aandacht graanschuren, verklaringen van venters in overvloed. En, van het programma, met het aandeel van de mollige ons burgers nu juist meer dan 60%, gewichtsverlies is een gezondheids-onderwerp op veel hoofden van mensen.

Kan resveratrol helpen overgewicht te verminderen? Waarschijnlijk wel. Maar laten we zien waar dit concept kwamen uit, en waarom resveratrol is toch een fantastisch voedingssupplement om rekening te houden met,, zelfs als het lichaamsgewicht daling vordering blijft te worden bevestigd.

Resveratrol, een natuurlijke-weg voorkomende stof ontdekt in druivenschillen, Japanse duizendknoop, pinda’s en andere planten, wordt door gewassen toegepast op schimmelaantasting af te weren, en wordt waargenomen in grotere hoeveelheden over gewassen in vochtige , schimmel-prettige omgevingen (dit is de reden waarom wijnen uit Bordeaux in Frankrijk, Willamette Valley in Oregon, en het gebied Finger Lakes van New York hebben grotere resveratrol concentraties in hun rode wijnen dan die van Napa en Sonoma in Californië).

Door een mechanisme wetenschappers niettemin vechten om te begrijpen, resveratrol activeert het SIRT1 gen in het menselijk lichaam. Activering van dit gen is erkend om de volgende resultaten:.

 • verbeterde doel van de mobiele mitochondriën, de organel verantwoordelijk voor het veranderen van levensmiddelen in vitaliteit
 • bescherming tegen het verlies van neuronen (hersencellen) door degeneratieve aandoeningen gezondheid van dit soort als de ziekte van Alzheimer en amyotrofe laterale sclerose
 • bescherming tegen mobiele spanning, door het stimuleren van heat shock element 1 (HSF1), die helpt de cellen te voorkomen ontaarden in de ervaring van verontreinigende stoffen, temperatuur varianten, micro-organismen en virale aanval, te minimaal zuurstof, en andere stressoren
 • verlengde levensduur (levensduur), in elk klein ding van solitaire eencellige gist aan muizen. Resveratrol is speciaal betrouwbaar geweest voor het meer tijd leven in een kijkje nemen op dieren.
 • verhoogd uithoudingsvermogen, in rapporten van muizen.
 • Ook, gewoon omdat het kan chelaat (binden) koper, is resveratrol aangetoond dat amyloïde plaques (zoals die die leiden tot de ziekte van Alzheimer Ziekte) in knaagdieren producten te verminderen.

  lichaamsgewicht reductie belofte Het belangrijkste aandrijven resveratrol’s

  De reden resveratrol wordt voorspeld door sommigen om te helpen met het gewicht daling is de waarheid dat de activering van SIRT1 helpt om je stofwisseling procedure veel meer succes. Bij personen met natuurlijk hogere uitingen van SIRT1, geïdentificeerd deskundigen sneller stofwisselingsstoornissen, wat suggereert dat een natuurlijke SIRT1-booster zoals resveratrol kan ertoe leiden dat de snelheid van het metabolisme tot een hogere rev.

  porren rond het web, de natuurlijke manier, zie je tal van anekdotes, ondanks het feit dat zonder de strengheid van de dubbelblinde rapporten, het moeilijk om zelfstandig uit de invloed van gelijktijdige veranderingen in dieet en lichamelijke activiteit van mensen in verband met resveratrol kan zijn.

  Dat gezegd hebbende, ongeacht of de invloed van resveratrol op gewichtsverlies is het belangrijk voldoende te profiteren overweging, is het echt waard te wijzen op een aantal andere cruciale informatie over resveratrol die betrekking hebben op de algehele gezondheid:

  • in onderzoek met muizen, zwaarlijvige muizen behandeld met resveratrol leefden zo lang als normaal-overgewicht muizen, veel meer tijd dan obese muizen zonder de noodzaak van het voordeel van resveratrol. De behandelde overgewicht muizen niet verduren van gewichtsproblemen-geassocieerde aandoeningen dit soort als diabetes en hart-en vaatziekten dan hun onbehandelde onderzoek onderwerpen gecontracteerd en meestal stierven aan.
  • Sirtris geneesmiddelen op recept, een drug bedrijf gekocht door GlaxoSmithKline, geïntroduceerd in het begin van 2008 dat haar 1 medicijn ontwikkeld om te gaan met soort-2 (volwassen onset) diabetische problemen, SRT501, werd het tonen bemoedigende resultaten in vroege proeven. SRT501, net als andere kandidaat-geneesmiddelen in Sirtris portefeuille, werd ontworpen om het SIRT1 gen leiden.
  • een onderzoeken van overgewicht ratten is vastgesteld dat resveratrol tegengegaan de schadelijke effecten van een voedsel plan substantieel-vet, en daalde de systolische ( bloeddruk) metingen.
  • resveratrol aangetoond anti-meeste kankers resultaten in wetenschappelijke studies, stoppen van de groei en in sommige gevallen produceren de terugtrekking van borst-, colon-en prostaatkanker. Er wordt aangenomen dat resveratrol uitgeschakeld nucleaire aspect-kappa B, een eiwit essentieel voor tumor vooruitgang, waardoor het dus mogelijk kanker verschaffen apoptose (tumorcel zelfmoord).

  Resveratrol Dosering

  Hoe aanzienlijk echt moet u overwegen? Dr. Mehmet Oz, Oprah’s huisarts, impliceert het nemen van maximaal 500 mg resveratrol voor elke dag. Dr Oz beveelt resveratrol, maar geen individuele model onderschrijven. Het is echt ideaal om uw onderzoek te doen en te kopen van een betrouwbaar bedrijf.

  Category: Supplementen

  Comments are closed.