Review: The Greatest Zeep voor puistjes Hellend Skin

Als u op zoek bent naar de beste zeep voor zits geneigd poriën en de huid – een bar zeep voor baden, douches, of handen wassen in de gootsteen die is mild op de poriën en de huid – dit hub geeft een overzicht van een schoonmaak zeep dat is precies wat je wil voor.

Peren Zeep is een probeerde met behulp van-en-correcte milde zeep die al rond is, omdat de 1700 – de oudste markt gebrachte individuele zorg in het milieu

En het is ook de meest effectieve bar schoonmaken zeep voor de vette huid.. Deze zeep werd toegepast in onze woning als een kleintje, en ik gebruik het in mijn bezit huis momenteel.

Historische verleden

Waarschijnlijkheid zijn uw grootmoeder was bekend met Peren reinigen zeep. De advertenties, die als een van de geschikte, werden geliefd in de Verenigde Staten in de jaren veertig.

Een flink aantal van de advertenties afgebeelde kinderen, te wijten aan het feit dat de soap was zo licht. De advertenties ook normaal afgeschilderd dames die uiteindelijk kieskeurig als het om hun fysieke verschijning. Peren slechts had een populariteit voor zijn zacht voor de huid. En het toch is.

Cleansing toch Mild

Ongeacht of u wilt een bar zeep voor de douche of wastafel, Peren zeep wil hulp voor de hand liggende uw ontmoeting en het systeem van zits maar zou ze niet uitdrogen. Het heeft een neutraal effect op de huid.

Peren wegspoelt reinigen en geen residu niet wegtrekken. Het is niet ultra-schuimende, maar heeft meer dan genoeg voor baden, wassen armen, en douchen. Het heeft een peachy, milde, niet-chemische geur.

Prijs

Pear’s Cleaning zeep in een drie-pack komt tot minder dan $ 1.fifty per bar. Dit is de meest zeer betaalbare schoonmaak zeep voor acne gevoelige of vette huid die ik heb gevonden op de markt.

Het is minder ingewikkeld om deze reiniging zeep online te ontdekken dan is het in de winkels. De fabrikant is niet zoals gewoonlijk aan de VS winkels als in de vorige.

Category: Gezond eten

Comments are closed.