Revlon ColorStay Is The Greatest Basis voor vette / Pukkels Schuine poriën en de huid!

Revlon ColorStay Foundation zal werken

Ik heb op geen enkele wijze voor publiekelijk onderschreven een merchandise, maar ik voel me verplicht om het woord te verspreiden over dit prachtige merchandise. Allereerste, een klein beetje over mij. Ik ben een moeder, echtgenote, voorschoolse trainer en actieve naturalist. Zoals u kunt zien, zijn mijn tijden vol met verschillende acties en ik nodig om een ​​basis te hebben die laatste in de loop van de werkdag zal. Oh, en had ik plaats om te vermelden dat mijn huid is zeer vettig. Niet marginaal vettig, maar serieus vettig. Tegen de middag kan ik 50% van mijn olie blotting lakens en toch lijken vettig. Daarom heb ik gezocht naar jr voor de beste make-up voor de vette / zits kwetsbare huid die blijft op mijn gezicht en daarom toch zuiver, zelfs aan het einde van de dag.

Ik heb geprobeerd een uitgebreide selectie van producten en oplossingen. Sommige eindigde superieur-stop terwijl vele anderen kunnen worden gevestigd bij Walmart. Zoals de meeste van jullie, elke aankoop introduceerde een vage sprankje hoop en ik kon het niet volhouden om mijn ochtend make-up ritueel beginnen. Aan de andere kant, zoals de meeste van jullie, het grootste deel van de fundamenten Ik probeerde lijkt uitstekend op in eerste instantie, maar door het einde van de dag mijn huid zou blik glad met olie, of erger nog, mijn foundation leek helemaal over te glijden mijn deal met. Een extra teleurstelling en extra dollars verspild aan een product dat ik zou in geen geval gebruiken helemaal opnieuw.

Dan luisterde ik naar over Revlon’s ColorStay basis voor mix / vette huid . Ik onderzocht het product, zoals ik altijd doe, en lees veel goede kritieken. Blijven, had ik mijn onzekerheden rechts na zo veel teleurstellingen in de vorige. Dat gezegd hebbende, alle door een van mijn vele bezoeken aan Walmart met mijn dochter, ik toevallig ontstaan ​​over de make-up in een schaduw dicht bij mijn huidskleur. Ik nam het als een signaal, de meeste van de andere kleuren waren helemaal uitgekocht, en extra de stichting aan mijn winkelwagen. Zoals zo veel gelegenheden van tevoren werd ik wakker van de komende ‘s morgens vroeg een klein duizelig met plezier. Ik weet het, het is echt gewoon make-up, maar ik was vastbesloten volledig mijn zoektocht naar de beste olie absorberende make-up.

Opnieuw bleek fantastisch in de vroege ochtend. Het ging op slanke, gevoerd al mijn acne littekens en geëgaliseerd mijn teint. Nog beter, was er geen onaangename geur of ongewone textuur. Ik voelde me een beetje optimistisch als ik begon mijn werkdag. Ik nam mijn dochter naar de dierentuin, ging kruidenier zoeken en werkte in de achtertuin. De dag gebeurde ontzettend erg heet te zijn, het uitstekende klimaat om examen verklaringen van de stichting.

Tijdens de werkdag ik mijn eigen examen, een test die ik heb geperfectioneerd over de decennia toegediend. Werken met een bepaalde vingertop ik voorzichtig geperst versus de regio van mijn gezicht beïnvloed door mijn talgklieren het meest, mijn voorhoofd. Direct, de uitkomsten verbaasde me. Geen olie bleef op mijn vingertop en mijn voorhoofd voelde droog aan. Natuurlijk! Toch bleef ik voorzichtig optimistisch. Ik wachtte tot mijn dochter ging op snooze en dan kroop ik in de rest kamer, deed het licht-gewicht, en keek naar mijn spiegelbeeld. Mijn ontmoeting keek zelfs en puur, met slechts een lichte glans over mijn t-zone. Tegen die tijd de basis ervaren bleef op mijn deal met voor meer dan 13 uur met elke touch-up. Niet slecht, niet ongewenst helemaal. Ik kon het niet helpen, maar glimlach.

Dat was drie maanden terug. Deze artikelen heb ik religieus gebruikt zonder de noodzaak van een breakouts of aan te passen in het nut van de make-up’s. Personen hebben opgemerkt dat mijn poriën en de huid ziet, ‘duidelijker en gezond.’ De basis is niet afwrijven op mijn kleding, mijn huisdieren en mijn dochter. Uiteindelijk heb ik een product dat mijn fondsen past, past bij mijn energieke leven-model en voelt zich uitstekend voor mijn huid geïdentificeerd. U kunt deze verbazingwekkende stichting

krijgen voor ongeveer $ 9-$ 12 per fles, met een beroep op waar door u op te slaan, en echt vertrouwen uw vette huid zal niet overtreffen uw interieur gloed.

Voors : Controls olie, betaalbaar, eenvoudig te gebruiken, talloze tinten, zal waarschijnlijk niet oorzaak puistjes, geen geur en niet overgaat naar kleding

Minpunten :. Meest verkooppunten zijn uitgekocht of personen hebben de fles geopend om het product te proberen!

Category: Supplementen

Comments are closed.