Richtlijnen voor het stoppen met snurken

Om erachter te komen het brengen van uw snurken, blijven een slaap dagboek bij te houden. Als je een bed man of vrouw, heeft hem bewaren voor jou. Record welke situatie je sluimeren in en check-out om te zien of een monster variëteiten over tijd. Snurken met een open mond kon wijzen op een tong probleem en snurken met een afsluitklep mond kan eventueel gevraagd worden door overmatige keel weefsel. Als je zwaarlijvig bent, vergieten lichaamsgewicht kan je snurken verminderen omdat je het vetweefsel zal verlagen op je nek. Gebruik neus strips of neusspray om u te helpen eenvoudiger te ademen ‘s nachts. Halt roken van sigaretten, omdat het blokken en irriteert de luchtwegen, het produceren van je te snurken.

20 minuten van het zingen tijdens de dag kan mogelijk het minimaliseren van uw snurken ‘s nachts, omdat het de opdracht die u heeft over uw keel spiergroepen verbetert. Deelname aan de didgeridoo zou verminderen snurken omdat het versterkt je keel spierweefsel en comfortabel gehemelte. Het muziekinstrument traint je bovenste luchtwegen spierweefsel. Compleet keel fysieke oefeningen van dit soort als het herhalen van de klinkers hardop gedurende 3 minuten voor elke dag zowat elke dag. U kunt ook uw keel spierweefsel gaan voor dertig seconden voor elke dag. Lijken in de spiegel en je mond open. Verhoog het weer van je tong op en neer en de bal in je keel geïdentificeerd als de huig, zal ook de overdracht op en neer.

Communiceer met uw tandarts over het vinden van een orale apparatuur die uw lucht passage opent door herpositionering van uw comfortabele gehemelte en de tong. Dit mondstuk verlaagt uw snurken, maar kan heel goed leiden tot het gezicht en kaak nood. Normale controles door uw tandarts nodig.

Dwingen lucht als gevolg van uw luchtwegen, hoewel je slaapt is een andere manier om snurken te verminderen. Dit snurken genezing, ook geïdentificeerd als constante positive airway spanning, vraagt ​​u om een ​​onder druk masker gebruiken dan je neus als je snooze. De geluiden van de apparatuur kan hinderlijk zijn en het dragen van het masker kan leiden tot irritatie.

Chirurgische behandeling kan u helpen bij snurken te stoppen. De extra weefsel aan de achterkant van je keel wordt gehaald en vastgezet, maar de procedure kan mogelijk bloedingen veroorzaken, lijden, een infectie en neusverstopping.

Laser operatie vermindert trillingen en vergroot uw luchtwegen. Verschillende klassen kan eventueel nodig zijn om uw snurken te controleren. De nasleep van laser chirurgische procedures is gerelateerd aan dat van gemeenschappelijke medische procedures.

Somnoplasty is een chirurgische behandeling precies waar radiofrequentie wordt gebruikt om af te halen zachte gehemelte weefsel.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.