Rick Warrens 30-pond gewichtsverlies: Zijn vegetarisch dieet plan en workout plan

Pastor Rick Warren suggereert een religie-voornamelijk gebaseerd, typisch vegetarisch dieet plan hielp hem £ 30 te verliezen. naar aanleiding van de april 2013 zelfmoord van zijn zoon Matthew, bestudeert CBS.

Warren, die £ 65 misplaatst in 2011 op de Daniel strategie voedsel plan en lichaamsbeweging routine programma, verklaarde psychologische eten werd in het hart van zijn laatste 35-pond overtollig gewicht te bereiken.

‘Er zijn emotionele goede redenen waarom je in,’ meldde Warren, 59. ‘Er zijn religieuze oorzaken waarom je verbruikt. Er zijn psychische factoren.’

Pastor Rick hebben de mengeling van verdriet, slapeloosheid en gebrek aan lichaamsbeweging aangewakkerd het overeten die hem gevraagd om weer 35 van de 65 kilo hij liet twee decennia in het verleden.

ik misplaatst een zoon net na 27 jaren van geestesziekten en ik had een triple whammy. Initial, was ik in het ziekenhuis voor een back probleem, dus ik kon het niet uitoefenen voor ongeveer vier maanden. Dan heb ik niet rusten voor 6 maanden direct na Matthew stierf, en dan heb ik ervaren kerk vennoten die eindigden wegbrengen me etenswaren elke werkdag in grotere hoeveelheden dan ik waarschijnlijk zou kunnen proberen om te eten. ‘

Warren gedetailleerd zijn dieet-programma in zijn gids, ‘The Daniel Programma:. veertig dagen tot een veel gezonder leven’ Het regime Daniel dieet is afhankelijk van passages in de bijbel waarin wordt beschreven hoe de profeet Daniël vastte en aten alleen groenten en water als een geschenk van toewijding aan God.

Warren is weer op de gluten-gratis ‘Daniel Program’ dieet en heeft vergoten £ 30. dus aanzienlijk. Hij hoopt op nog veel meer lichaamsgewicht te verminderen, en workout routines vaak door te zwemmen, gewichtheffen, wandelen, en gaan wandelen op de loopband.

De Daniel Plan heeft ook gediend vijftien, 000 medewerkers van Warrens Saddleback Church schuur een in elkaar gezet £ 250.000. (of ongeveer zeventien kilo per persoon).

De Daniel Plan dieet programma is vooral plantaardige basis meestal, maar je hoeft niet vegetarisch te houden aan dat het is. Het benadrukt het nemen van in totaal normale levensmiddel en het doen van weg met gluten, suiker en verwerkte junk food items.

Hoewel de meeste mensen het lichaamsgewicht-daling ontwerpen worden gemotiveerd door ijdelheid of gezondheidsfactoren, Pastor Rick meldde de notie van het willen goed of leven verlengd hem niet inspireren .

Niettemin, de wil om bijstand andere mensen niet stimuleert hem. Warren erkend dat hij vele anderen niet kunnen helpen als hij schadelijk is en de hele tijd uitgeput. Hij meldde de Daniel System voert om de reden dat van de onderliggende religieuze en buurt functies.

‘Mannen en vrouwen die echt niet de methode gezamenlijk verloren 2 keer zo sterk overgewicht als mensen vandaag wie het gedaan heeft op uw eigen,’ Warren gewezen. ‘Het was de vermogen van de groep. De buurt was de drugs.

‘Het is echt indrukwekkend om te laten zien hoe ze elke andere kunt inschakelen. Ze winkelen collectief. Ze koken naast elkaar, aten samen. Zij oefenden met elkaar, en dat verantwoording was wat hielp mannen en vrouwen te veranderen. ‘

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.