Rol van de Verpleegkundige gezondheid Home Algemeen

Volgens de website, mijn Nursing Degree, de gezondheid verblijfs-en fitness-verpleegkundige werk is ontstaan ​​uit de algemene volksgezondheid en fitness verpleegkundigen. Gemeenschap welzijn verpleegkundigen zou telefoontjes op een individuele & rsquos woonplaats leveren aan welzijn training ondersteunen zo goed als remedie. Dit was meestal onderdeel van een groep outreach-programma. Deze dagen, is de positie geëvolueerd en nu verbonden academische systeem dat verpleegkundigen leren uitsluitend in woning behandeling.

Een eigenschap welzijn verpleegkundige bezoeken met in vastgoed mensen en vereist de behandeling van hun behandeling in overeenstemming met een therapie voor te bereiden van de individuele & rsquos arts. De genezing strategie verschilt van patiënt tot getroffen individu, afhankelijk van hun probleem en procedure eisen. Het kan heel goed op te nemen verzamelen van een laboratorium specimen, het verschuiven van een dressing of het aanbieden van behandeling. De zorg wordt onmiddellijk gewenst nadat de betrokken persoon uit de zorginstelling of een revalidatie-, lange-termijn behandeling, of de bevoegde verpleeghuis wordt afgevoerd. In het algemeen zal een woning wellness verpleegkundige een patiënt zien zeven situaties in een acht uur dag.

Residence welzijn verpleegkundigen zien een breed scala van patiënten. Zij kunnen goed zien jeugdige jongeren, meisjes die niet zo lang geleden had een kind of oudere patiënten die voortdurende kwalen. De kleine kinderen ze zien konden handicap hebben. Aangezien de verscheidenheid van mensen, moet woonplaats gezondheid verpleegkundigen flexibel zijn. Property algehele gezondheid verpleegkundigen moeten ook een goede hoek en uitstekende interactie vaardigheden. Hoewel de belangrijkste verantwoordelijkheid van een woning de gezondheid en fitness verpleegkundige is het getroffen individu, verpleegkundigen routinematig omgaan met de getroffen persoon & rsquos familie als goed. Ze zullen ook moeten moeten coördineren met de huisarts en haalbaar de apotheker met betrekking tot de behandeling.

Vanaf 2010, het huis gezondheid en fitness verpleegkundige deel werd transformeren en escalerende volgens mijn diploma verpleegkunde. Verzekeringsplan vergoeding en documentatie richtlijnen en beperkingen zijn overstap. Kleintje boomers met pensioen en wil uitkomst van de groei in de woning algehele gezondheid markt. Verbeteringen in het ziekenhuis technologische innovatie en medische behandeling heeft geleid tot kortere patiënt verblijven en leidde tot een veel meer thuis behandeling. Veel poliklinische methoden eisen stok te wonen zorg. Deze wijzigingen hebben geproduceerd huis gezondheid verpleegkundigen een grotere prioriteit.

In 2007 bedroeg de mediane uurloon voor een verpleegkundige werkzaam in huishoudelijke zorg was $ 20 five.fifty in overeenstemming met de Nationwide affiliatie voor House Behandeling en Hospice. Dit uurtarief resulteerde in een voor ieder een kijkje nemen op bedrag van $ 33 voor geregistreerde woonplaats welzijn verpleegkundigen. Groei taak voor geregistreerde verpleegkundigen wordt voorspeld te zijn fantastische volgens het Bureau of Labor figuren. De woonplaats welzijn zorgverleners wordt verwacht uit te breiden met 33 pct 2008-2018. Dit is het resultaat van een boost in oudere mannen en vrouwen met nuttige handicap, een verlangen naar in eigendom behandeling, en technologische verbeteringen.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.