Rond de toonbank Cosmetica voor Adult puistjes

Around-the-Counter Cosmetica voor Volwassen Acne

Dus, u overwogen acne was een tiener vloek? Niet wezenlijk. Volwassen acne kan misschien worden ingegeven door hormonen, spanning, of poriënverstoppende cosmetica. Groeiende oude huid wil hydraterende, maar gebruik te maken van een romige, olie-afhankelijke stichting of blozen kan het probleem verergeren. Aan de andere kant, het gebruik van artikelen voor acne-gevoelige huid kan worden te drogen. Om dit dilemma op te lossen, cosmetische organisaties bieden u cosmetica voor mengsel huid. Een andere optie is om vochtinbrengende producten gebruiken op droge plaatsen en olie-absorberende merchandise op acne-kwetsbare delen.

Basis

Direct na hydraterende, bent u klaar voor basis. Voor volwassen huid, wilt u een lichte tot medium-weightfoundation die niet zal vestigen in rimpels. Kies een stichting voor blend huid als een vervanging van slechts een die uitsluitend is geformuleerd voor ouder huid of onzuivere huid, dit soort als Sensible Shade Sensible Equilibrium Almay of Revlon’s ColorStay voor het mengsel / vette huid. Het toepassen van een mix huid product beter is dan het gebruik van een product dat veel te rijk of te drogen zou kunnen zijn. Gebruik maken van de basis met een make-up sponsje of stichting borstel voor een gladde afwerking. Zorg ervoor dat de spons of borstel wassen consequent te handhaven duidelijk.

Translucent Powder

Gebruik een heel dun laagje poeder, dit soort als Almay’s Zowat Bare losgemaakt Poeder voor Standard / Combo Skin of Revlon’s PhotoReady Translucent Finisher. Je moet niet overdrijven, of het poeder zal je poriën en de huid oogopslag al te droog te maken en zich te vestigen in rimpels en littekens plaatsen.

Blush

Direct na het aanbrengen basis, kan je goed uitgerust om een ​​product blush gebruiken als je wangen niet worden beïnvloed door acne. Als ze zijn, maken gebruik van een niet-olie gebaseerde of poeder blush. Neutrogena gezondere huid Blends zijn olie-helemaal gratis en niet-comedogeen.

Kleur-Corrigeren Tinten

Door gebruik te maken van een milieuvriendelijke afgezwakt-kleurcorrigerende tint op vlekken stelt om ze te bedekken. Artsen Formulering, Bobbie Brown en MAC Cosmetics bieden u corrigerende tint goederen. De milieuvriendelijke tint zal de roodheid van de smet te neutraliseren. Benutten oneerbiedig en observeren met een concealer dit soort als Neutrogena’s SkinClearing Blemish Concealer. Werken met een concealer kwast in staat zal stellen met mengen. Worden gewaarborgd om de borstel meestal schoon om de verspreiding van ziektekiemen tegen te houden.

-Oil blotting weefsels

Als je kennis gezicht vettigheid, die rimpels en vlekken accenten, in de loop van de dag, niet cake op poeder. In plaats daarvan gebruik van een olie-blotting weefsel zoals Neutrogena Shine Handle Blotting Sheets. De olie blotting weefsels zal genieten van de gezichts-oliën, zonder inbegrip van alles op je huid

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.