Rooster kwalen en Welzijn Issues

Hoe te Backyard Kippen gezonder

verhogen en onderhouden achtertuin kippen houden, is het erg belangrijk dat ze perfect worden verzorgd als ze zijn om gezond en gezond te blijven. Het krijgen van een uitstekende ‘kip gezondheid en fitness behandelplan’ in positie kan dit een eenvoudige en succesvolle procedure te maken. Er zijn 4 banen opgenomen in bedrijf kippen gezond en gezond, en ze zijn als volgt:

Vier cruciale opdrachten voor Voedzaam Hens:

  1. Clean up huisvesting betekent gezonde kippen
  2. Kippen vereisen een goede deal van schoon voedsel en drinkwater
  3. uw kudde te beschermen tegen de elementen
  4. Workout uw kippen
  5. Laat

ons het verwerven van een snelle zoektocht op zowat elk een bepaalde van deze taken afzonderlijk om te zien hoe elk kan het welzijn van uw achtertuin kudde beïnvloeden.

Opruimen Huisvesting Betekent Voedzaam Hens

Waarom is een grondig schone omgeving zo cruciaal voor Haan Welzijn

Als je de dop van bijzonder bewustzijn aan de zorg en netheid van uw hokken, kunt u alle, maar verzeker je gezonder kippen blijven aangeboden een schoon milieu. Woning in vuiligheid levert met haar gezondheid, ziekte en alle verscheidenheid van vreselijke problemen in uw vogels, (of een woning wezen voor die het verschil maken).

Kippen Bel voor een goede deal van Fresh nieuwe Voedsel en Water

Waarom wordt verkrijgen frisse nieuwe drinkwater en voedsel spul dus Vital voor Yard Birds

Als uw kippen honger betekent dit meestal dat ze zijn zeker gezonder. Kippen ‘wonen om te eten,’ niet zo sterk ‘consumeren om leven’. Er is praktisch niets veel leuker en aangenaam voor uw kudde dan maaltijden en water. Wanneer deze zijn schoon en verfrissend dag-tot-dag, zal uw kudde triller, coo, en gelukkig zijn. Om deze reden is het echt belangrijk dat je bepaalde ze zijn gunstig voorzien van veel verse nieuwe levensmiddelen, water te maken, en behandelt de dag-tot-dag!

Guard uw Flock uit de onderdelen

Hoe onderhoud ik mijn Yard Kippen beschermd tegen de Componenten

Droge, warmte kippen zijn meest mogelijke waarschijnlijk de meest gezonde kippen zijn. Het hebben van een waterdichte coop of kip-huis is van cruciaal belang voor een uitstekende gezondheid in uw vogels. Het kan worden in de nabijheid van onbereikbaar volledig maken van een coop waterdicht, maar je kunt gegarandeerde maken dat uw vogels hebben minstens 1 echt droog en warmte locatie binnen hun behuizing kwartalen. Vochtige of natte kippen zijn ongelooflijk geneigd om het verkrijgen van verkoudheid en bacteriële infecties … yep, kippen vangen verkoudheid.

moet u een vermoeden dat uw tsjoek (s) hebben een kille (niezen en snotteren, soort van zoals jij en ik zou), smash enkele verfrissende knoflookteentjes en opgaan in de scratch je voedt, of het verhogen van een theelepel fijn knoflookpoeder aan elke liter verfrissend H2O. De knoflook kan de klus te klaren zo perfect op uw vogels net als op particulieren!

Lichaamsbeweging Uw Hens

Wat is Training voor Kippen

Om een ​​gezond lichaam te behouden, uw kippen moeten hebben geschikt te oefenen. Hens genieten van een wandeling over het erf, kras op insecten en wormen, en zullen zelfs hun vleugels manisch als ze over het erf opereren in wat lijkt een poging om de lucht terechtkomen. Zal echter niet fret, het is heel onwaarschijnlijk dat een mollige dichtbevolkt gemaakt legkip veel hoogte over vier tenen of zo zal bereiken. De actie van de outdoor breekt de eentonigheid van coop dagelijks leven, hoewel het verlichten van zorgen en angst, het stopt ook kannibalisme uit transpireert in vervelen vogels. Een typisch geen kosten variëren uitje in de tuin houdt uw kippen gelukkig en goed-gemodificeerde ei lagen!

uw achtertuin Flock gezondheid

Wanneer neiging om uw koppel vleeskuikens positief te voldoen zijn met de 4 essentiële verantwoordelijkheden van het handhaven van een reinigen kippenhok die een groot deel van vers voedsel en water per dag te bewaken van de factoren en waardoor voor hen om wat regulier werk krijgen, dat houdt uw gevederde vrienden inhoud en gezonder. Dit zal u en uw huishouden te leveren met een lange tijd van boerderij verse eieren, zo mooi als een zeer gezonder en onderhoudende zwerm vogels.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.