Ruben Studdard bespreekt 112-pond overtollig gewicht te verliezen, diabetes en werken een 5K

Ruben Studdard voelt fantastisch net na het afwerpen van 112 kilo, en vierde zijn lichaamsgewicht verminderen door het uitvoeren van zijn eerste 5K race.

De toen-sedentaire Ruben credits zijn rigoureuze workout routines op ‘The Greatest Loser’ voor waardoor hij het uithoudingsvermogen om de race te beëindigen.

‘Ik kom zeker te voelen als ‘The Biggest Loser’ geholpen met dat gewoon omdat ik in wezen een superieure lichamelijke situatie,’ Studdard vertelde de Birmingham Information.

De zes-mond-3 ‘American Idol’ winnaar, die op dat moment de weegschaal getipt op £ 462, weegt nu een gezondere £ 350. en voelt zich veel beter dan hij in jaren heeft.

Helaas, Ruben werd gediagnosticeerd met verscheidenheid 2 diabetes, terwijl de concurrentie op ‘The Biggest Loser ‘, maar zei dat het presenteert hem nog veel meer motivatie op zijn lichaam te houden gewicht-daling reis.

‘De plaats van dat ik diabetes was een serieuze schok,’ legde Studdard, 35. ‘Ik heb een grote hoeveelheid te blijven houden me geïnspireerd om gezonder te blijven.’ Ruben beheert zijn diabetes problemen met een dieet regime, training, en angst-reductie tactiek.

Ruben genoemde gewicht van zichzelf kan soms ontmoedigend zijn, omdat de schaal is niet van plan om normaal te repliceren de enorme harde werk zet hij in, maar hij is trots op elke pond verliest hij.

‘Af en toe de schaal gewoon niet presenteren het echt hard werken die u in,’ zei hij. ‘Je moet gewoon op geen enkele manier weten wat de schaal is op weg om te zeggen [maar] Ik vier elke pond ik verminderen.’

Ruben niet zo lang geleden legde hij zou daar geenszins vet-verlies operatie voor de reden dat hij wil normaal slank af, door middel van dieet en training.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.