Ruben Studdard praat 112-pond pond verlies: Id daar geenszins bariatrische chirurgische behandeling

Ruben Studdard heeft 112 kilo gedaald in de afgelopen aantal maanden, maar zegt dat hij zou nooit kilo-verlies chirurgische ingreep krijgen om de reden dat hij wil om af te slanken door natuurlijke middelen, als gevolg van het eten van plan en lichaamsbeweging.

‘Ik ben opgevoed om te denken dat ik alles kan doen als gevolg van Christus die mij kracht geeft’, Studdard geïnstrueerd Wendy Williams.

Studies huidige gewicht-reductie chirurgische behandeling overweldigend beats dieet en uit te werken voor het genereren van dramatische en snel lichaamsgewicht reductie. Maar het kan niet met uit risico’s, en patiënten krijgen meestal terug wat van het verloren gewicht.

In 2012, komiek Lisa Lampanelli gedaald £ 106. na het doornemen van maag-sleeve chirurgische ingreep. Ook heeft New Jersey Regering Chris Christie meer dan 70 kilo afgevallen sinds het krijgen van lap-band in februari 2013. Beide verklaarden zij probeerden talloze dieet programma net voordat toevlucht te bariatrische chirurgische ingrepen, die ze de naam dagelijks leven-modificerende.

De 6-mond-drie Ruben, die ooit de weegschaal getipt op £ 462, nu weegt een gezonder £ 350. De vorige ‘Belangrijkste Loser’ deelnemer credits een zeer calorie-arm dieet en slopende zes-werkdag-een-7 dagen workouts voor zijn prachtige gewicht daling.

‘Ik vertrouw calorieën,’ beweerde Studdard, 35 . ‘1 probleem dat ik heb om mezelf te doen elke ochtend is mijn grote kont naar de sportschool.’

Ruben’s oefeningsroutines deze dagen vorige 90-120 minuten en meng cardio uit te werken op de loopband vet-lifting. Toen hij werd concurreren op de ‘Belangrijkste Loser,’ Studdard uitgewerkt tot 8 uur per dag.

De ‘American Idol’ winnaar legde hij heeft een doel gewicht in het hoofd, maar zal niet willen maar de selectie bloot. Studdard hoopt op zijn concentreren op kilo’s aan te komen door zijn zesendertigste verjaardag (in september 2014).

Ruben is zeer verheugd over zijn transformatie, en deelde Wendy Williams hij net de laatste tijd liep een 5K race. Hij gecrediteerd zijn zware workout routines op de ‘Belangrijkste Loser’ voor het verstrekken van hem het uithoudingsvermogen om volledig de race.

Helaas, Studdard werd geïdentificeerd met type twee diabetes, hoewel de concurrentie op ‘The Major Loser.’ Hij was verbijsterd door de diagnose, maar het helpt hem zelfs een stuk enthousiaster om door te gaan met zijn lichaamsgewicht daling.

Ruben beweerde gewicht van zichzelf kan soms eenvoudig worden ontmoedigd omdat de schaal zou niet constant weerspiegelen de enorme werk zet hij in, maar hij is gelukkig van zowat elke pond verliest hij.

‘Af en toe de schaal gewoon niet duidelijk de echt moeilijk de klus te klaren die u in stellen,’ zei hij . ‘Je hoeft alleen bijna nooit weten wat de weegschaal gaat zeggen [maar] Ik vier elke individuele pond ik laten vallen.’

nieuw album Studdard’s, ‘Onvoorwaardelijke Adore,’ daalt 4 februari.

Category: Dieten

Comments are closed.