Ruben Studdard praat 112-pond ponden reductie, Grootste Verliezer afslag en diabetes problemen

Ruben Studdard heeft vergoten 112 kilo gezien het feit dat hij begon te concurreren op de periode van 15 van de ‘Grootste Verliezer’ maar was een tijdje geleden uitgeroeid voor een volgende keer.

Maar Studdard, 35, is een stuk minder bezig met het winnen van de niveaus van de concurrentie als hij is met de voortzetting van zijn gewicht-reductie reis en het beheersen van zijn soort 2-diabetes.

Tijdens een vergadering kunt u bellen met verslaggevers (door middel van E!), Ruben ontkende dat zijn terugkeer naar de ‘Biggest Loser’ onmiddellijk na resterende verzonden thuis voor dit jaar was een ranglijst truc.

‘Ik heb geen regelen over wat mensen vandaag de dag tot een besluit te doen,’ zei de ‘American Idol ‘winnaar.

Mijn enige probleem was mijn gezondheid en fitness en weer terug naar het scherm [om zich te ontdoen van de pond]. Ik moet je niet denken dat het een samenzwering om me terug te brengen. Ik zal niet denken dat ze moest ik weer opnieuw op een veel meer of veel minder, het was gewoon een beetje iets dat heeft plaatsgevonden. En gewoon omdat eerlijkheid kwesties, brachten ze me terug. ‘

Dit jaar is gevuld met andere scherpe bochten. Coach Jillian Michaels werd niet lang geleden berispt op lucht voor het breken van de beginselen van de show net na het leveren van haar deelnemer cafeïne pillen. Destijds Jillian flippantly drong zij deed helemaal niets verkeerd omdat cafeïne supplementen veilig zijn.

Maar Jillian werd dichtgeslagen door inspanning autoriteiten, die werden walgen van haar cavalier kader van erg naar het beleid van de vet-reductie competitie. Michaels beweerde later het display rond-hyped haar cafeïne-pil incident om scores te verhogen.

In de tussentijd Studdard is blij met zijn lichaamsgewicht-verlies ontwikkeling en met zijn verbeterde algehele gezondheid omdat vergieten meer dan £ 104. De 6-mond-drie Ruben, die vroeger de weegschaal getipt op £ 462, weegt nu een gezondere £ 350.

Ruben is echter het wegwerken van pond in huis, dankzij een verlaagde calorie dieet plan en gemeenschappelijke routines. Terwijl concurreren op de ‘Grootste Verliezer,’ Studdard was verbijsterd net na resterende gediagnosticeerd met vriendelijke 2 diabetes. Hij slaagt erin zijn diabetes problemen met voeding, training, en stress-reductie methoden.

‘Getting dat ik diabetes was als een echte schok,’ zei hij. ‘Ik heb een grote hoeveelheid te blijven me enthousiast te houden om gezond te houden.’

Op zoek naar weer op zijn tijd op de ‘Grootste Verliezer’ ranch, Ruben heeft niets maar dol herinneringen los van hoe sterk moeilijke werk met zich meebracht.

‘Ik heb eigenlijk alles wat ik verworven op de ranch waarderen,’ hebben de Velvet Teddybeer . ‘Het was een fantastische kennis. Ik vervulde fantastische personen die ik waarschijnlijk zal zijn goede vrienden voor de rest van mijn bestaan. ‘

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.