Ruben Studdards 112-pond gewichtsverlies: Zal ​​terugkeren naar Belangrijkste Loser voor derde keer

Ruben Studdard zal onmiddellijk na het bezit geëlimineerd twee keer dit seizoen terug te keren naar ‘The Greatest Loser’ op 7 januari.

Studdard en alle andere verwijderde deelnemers uit deze tijd zullen strijden voor een kans om terug te keren naar de ‘Belangrijkste Loser’ ranch op een extra eeuwige basis. Informatie over de concurrenten toch niet zijn ingevoerd.

Dit is niet de 1e keer dat een verwijderde deelnemer is teruggekeerd naar de ‘Belangrijkste Loser’ ranch. Ali Vincent werd in het begin van het vijfde jaar geëlimineerd, maar aangenomen werd aan het huishouden en ging op het resterende prijzengeld van $ 250.000 te verwerven.

In reactie op de kritiek en maatschappelijke verontwaardiging, ‘The Major Loser’ executives ontkend dat het opvoeden Ruben weer terug is een scores truc, waarin in een verklaring:

Als je ‘de belangrijkste verliezer’ in voorgaande seizoenen hebben gekeken, weet je dat deze twist van het terugbrengen van verwijderde deelnemers om te proberen en het verwerven van een plek terug in de niveaus van de concurrentie is een veel voorkomende maar een waargenomen in een flink aantal seizoenen van de tentoonstelling. En met dit seizoen onderwerp van ‘Second Kansen,’ het leek extra montage dan ooit om een ​​uitgeschakelde speler met een ‘Second Chance’ belonen om terug te keren naar de ranch en het niveau van de concurrentie. ‘

Studdard, die ongeveer £ 112 heeft verloren tot nu toe, heeft verklaard dat hij niet echt geïntrigeerd in winstgevende het lichaam gewichtsverlies concurrentievermogen. Ruben eiste zijn best beoordeelde voorrang is het wegwerken van veel meer vet en het runnen van zijn diabetes.

De 6-foot-3 Ruben, die toen de weegschaal getipt op £ 462, weegt nu een gezondere 350 kilo. Hij crediteert een klein caloriearm dieet regime en slopende 6-werkdag per week oefeningen voor zijn prachtige gewichtsverlies.

Studdard werd gediagnosticeerd met formulier 2 diabetes problemen bij de concurrentie op ‘de meest significante Loser.’ Hij was verbijsterd door de diagnose, maar zei dat het de neiging om hem nog veel meer enthousiast om verder te gaan met zijn ponden-verlies reis.

Na hij werd geëlimineerd de 2e keer eerder deze periode van dertig dagen, Ruben verklaarde hij ervoer geen moeilijke gedachten en aangeduid als zijn tijd op ‘The Greatest Loser’ uitzonderlijk leermiddelen en het verschuiven .

‘Ik heb eigenlijk alles wat ik bedacht op de ranch waarderen,’ hebben de Velvet Teddy Bear. ‘Het was een geweldige ervaring. Ik tevreden geweldige mensen die ik zal hoogstwaarschijnlijk paart met voor de rest van mijn dagelijks leven. ‘

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.