Rudraksha Beads therapie voor het genezen van gezondheidsproblemen voorwaarden – Wellness Beloningen van Rudraksh

Rudraksh Remedies – Algemene gezondheid positieve aspecten van Rudraksha kralen

Rudraksha kralen, Lord Shiva’s geschenk aan de mens, hebben medicinale en therapeutische eigenschappen. Hierdoor beschermt de drager van de hiel van verschillende kwalen. Deze kralen worden gebruikt in Ayurveda voor de genezing van ziekten. Rudraksha De behandeling is ook bewezen als een veel effectiever dan magnetische behandeling. De uitgesproken geconfronteerd rudraksha kralen worden beheerst door verschillende planeten in het Universum en dus kan gedragen worden als remedie voor om verderfelijke effecten van planeten te omzeilen en voor het beschermen van een uitstekende gezondheid en fitness.

Als onderzoek op het gebied voltooid moet worden beschouwd, Rudraksha behandeling levert superieure eindresultaten dan magnetische therapie. Ik ben niet helemaal zeker of ik deze verklaring kan geven voor de reden dat de rudraksha kralen hebben magnetische eigenschappen zo mooi. Dat gezegd hebbende, waarschijnlijk het onderwerp van dialoog, Rudraksha Beads zijn opgericht om tal van gezondheid en fitness positieve aspecten hebben. De therapeutische krachten en anti-aging huizen van deze zaden zijn bewezen. Rudraksh kan inschakelen behandeling veel ziekten. Het wordt gebruikt als oplossing voor stress, angst, stemmingswisselingen, melancholie, impotentie, gebrek aan aandacht, psychologische instabiliteit enzovoort. Deze kralen zijn sterk werkzaam in Ayurveda als overwinnen voor steenpuisten, geelzucht, bloeddruk en vele anderen. Verschillende onderzoeken werden uitgevoerd in laten meeslepen om in meer te komen over de eigenschappen en de therapeutische krachten van de rudraksha kralen. Een bijzonder dit soort onderzoek was dat van Dr Suhas Rai en team van Indian Institute of Technology in Benares, die geverifieerd dat zonder twijfel deze kralen hebben onderscheidende krachten en ze variëren van hiel naar hiel of op het fundament van unieke gezichten (mukhi’s).

Vermeld wordt dat de reden voor de meeste aandoeningen onzuiver bloedcirculatie is het gevolg van de blokkades in de passage van slagaders en aders die bloed naar en vanuit het hart naar alle delen van het systeem door te assortiment van motieven. Magneten, zijn deze dagen echt de voorkeur voor de functie van therapeutische deze voorwaarden. Als magneten worden geïntroduceerd in contact met de ruimte beïnvloed het opent of uitzet alleen al die delen van de aderen en slagaderen waar de polariteit overeenkomt sinds waarvan volledige genezing niet haalbaar. Toch rudraksh Beads behoudt het grootste deel van de eigenschappen van magneten, het heeft ook de potentie om de polariteit (aangeduid als Diamagnetisme) aan te passen, om op korte termijn magnetische aankoop van onroerend goed in het bestaan ​​van een uitwendige magnetische onderwerp. In andere zinnen, heeft het vermogen van dynamische polariteit als eindresultaat daarvan verkrijgt een polariteit die tegengesteld is van het inducerende magnetische veld door hartslag en bloedsomloop. Dit huis helpt bij het openstellen van de passages van de slagaders en aders verbeterd aa veel verbeterde therapeutische en verjonging kennis faciliteren dan magneten.

Soorten Rudraksha kralen en de gezondheidsvoorschriften ze kunnen

Een overwinnen bijzonder kan de Rudrakha Bead weken in het drinkwater ‘s nachts en verbruiken het water vrijgekomen buik aanvankelijk factor in de vroege ochtend. Hieronder geleverd zijn de verschillende Stijlen van Rudraksha kralen en de Kwalen ze kunnen Oplossing: –

Een enkele geconfronteerd Rudraksha kraal wordt geregeerd door de Aarde Zon en functies als gezondheidszorg remedie voor het genezen van aandoeningen zoals chronische bronchiale astma, tuberculose, verlamming, beroerte, hart-problemen, mentale paniek, oog problemen, been pijn, hoofdpijn enzovoort.

Two Faced Rudraksha kraal wordt beheerst door de Maan en zal op wonderbaarlijke wijze werken voor de behandeling van aandoeningen zoals impotentie, gebrek aan focus, nierfalen, spanning, angst, wanhoop, negatieve benieuwd, oogproblemen, psychologische chaos, hysterie, intestinale dysfunctie etc.

3 Geconfronteerd Rudraksha kraal wordt gedomineerd door Mars en wordt gebruikt voor ziekten zoals wanhoop, schizofrenie, minderwaardigheid complexen, psychose of schuld veroorzaakte complexen, bloeddruk, regulatie van de menstruele cyclus / menstruatie druk, stemmingswisselingen, koorts of zwakte, geelzucht, geestelijke ongeschiktheid etc.

4 Geconfronteerd Rudraksha kraal wordt geregeerd door Mercurius en te genezen ziekten zoals de bloedsomloop, hoesten, hersenen verbonden ziekte, astma, stamelen, geheugentijdspanne, luchtwegen problemen en vele anderen.

5 Faced Rudraksha kraal wordt beheerst door Jupiter en is effectief op het bloed van kracht, geestelijke ongeschiktheid, overgewicht, hart-uitdagingen, druk, woede beheer, diabetici, palen, neurotische en onaangepastheid complicaties en vele anderen.

6 Geconfronteerd Rudraksha kraal wordt geregeerd door Venus en is handig voor de voorwaarden zoals epilepsie, gynaecologische problemen, enzovoort.

<

strong> Zeven Geconfronteerd Rudraksha kraal wordt geregeerd door Saturn en wordt gebruikt voor aandoeningen zoals astma, keelontsteking, impotentie, voet bijbehorende voorwaarden, ademhalingsproblemen etc.

Acht Geconfronteerd Rudraksha kraal wordt geregeerd door Rahu en geneest buikpijn, druk, huidaandoeningen, stress en angst en vele anderen

Negen Geconfronteerd Rudraksha kraal wordt gedomineerd door Ketu en werkt als een magische gezondheidszorg remedie voor het omgaan met onbekende kwalen.

Tien geconfronteerd Rudraksha kraal wordt gedomineerd door Lord Mahaveera en wordt gebruikt voor het genezen van aandoeningen zoals hormonale onbalans in het hele lichaam, geestelijke instabiliteit, kinkhoest en vele anderen.

Elf Geconfronteerd Rudraksha kraal wordt gedomineerd door Heer Indra en is gebruikt als remedie voor het gehele lichaam pijn, rugpijn, ernstig alcoholisme, lever ziekten etc

Twaalf Geconfronteerd Rudraksha kraal wordt beheerst door Heer Vishnu en is gunstig voor het beheer van aandoeningen zoals bot ziekten, rachitis , osteoporose, geestelijke handicap, nervositeit en ga zo maar door.

Dertien Geconfronteerd Rudraksha kraal wordt geregeerd door Heer Indra en geneest aandoeningen van spiermassa, zoals spierdystrofie.

Veertien Faced Rudraksha kraal wordt gedomineerd door Saturnus is uiterst belangrijk voor zijn professionele medische voordelen in het genezen van de geest verbonden en tal van andere soorten gezondheidsproblemen.

Vijftien Faced Rudraksha kraal wordt beheerst door Lord Pashupati en zal werken als een fantastische medische remedie voor het genezen van ziekten zoals poriën en de gezondheid van de huid voorwaarden, herhaalde miskramen, zelfs nu beginnen etc.

En dit is niet alles, er zijn aantal ongewone kralen en mix kralen als mooi die ook nuttig zijn voor de drager.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.