Russell Brand neemt de relevantie van drug rechtmatigheid versus welzijn uitdagingen

Er is voortdurend een verhitte discussie onder welke drugs eigenlijk onwettig zou moeten zijn, en welke niet mogen. Het was een grote discussie in vele politieke verkiezingen van dit voorafgaande 12 maanden, precies waar de staat van Washington en Colorado het recreatieve gebruik van cannabis gelegaliseerd.

Maar, is de wettigheid en gevangenis straf besturen van de macht eigenlijk wat we willen intensiveren? Ik onze leiders en wetgevers, en de maatschappij stel oprecht, zal moeten beseffen dat het welzijn zorgen van beide even iilegal en rechtmatig moeten extra worden opgelost. Als een verslaafde de wettige status van elke drug is niet relevant, evenals de rechtmatigheid van een pistool is een moordenaar. Zij zullen hun superieure krijgen door een betekent goed te doen.

Nu ben ik verklaren aan alle gevaarlijke illegale medicijnen decriminaliseren? Nee, ik ben alleen een verklaring willen we de inspanning om alle mensen te onderwijzen veel meer op het welzijn componenten relatief dan de wettelijke positie naar voren gebracht. Laten we gewoon eerlijk met het publiek over de zorg en de uitkomsten van drugs, zowel de superieure en de armen.

Dit is gewoon niet een te onderzoeken op enkel cannabis, het is echt veel meer factoren om uitdagende geneesmiddelen als crack cocaïne en heroïne en dit soort evenals rond de counter geneesmiddelen in bovenstaande dosis dodelijke slachtoffers bekend. Decriminalisering hypothetisch, want laten we ook reëel zijn gewoon het zou geen waarneming te maken naar een drug waar door het gebruik ervan niet kunnen worden gerechtvaardigd decriminaliseren. Dus nooit decriminalisering verwerven vrij veel.

Voorkom verspilling fondsen op kleine bezit kosten, gooi iemand in de gevangenis en te verbinden met die van een dag. Nee! maakt niet welke eisen worden wettelijk afgerond, zeker, maar laat ons de essentiële hulp wanneer dat nodig is. Laten we bieden de opleiding in alle deze waarheid op jongere leeftijd en zien waar door dat gaat. nee? Zo een flink aantal jongere leven kan rondom worden gedraaid als ze gewoon wat krachtig hulpmiddel voeden hen. Het is niet van plan om snel te zijn, absoluut niets met enige echt de moeite waard ooit is, maar laten we beginnen ergens.

Ik zou je niet weet waar dit kan onze jeugd te krijgen, of iedereen die lijden aan afhankelijkheid voor die onderwerp, maar laten we geven het een speciale strategie. Een veel grotere, veel meer academische en aa veel meer echte tactiek naar de manier waarop we omgaan met punten. Laten we niet onwetend om onszelf en onze samenleving in de authenticiteit van gewoonte en hoe het niet alleen het individu, maar iemand anders dicht bij hem of haar. Beïnvloeden

En waar door we beginnen? In de identieke plaats begint alles, ideaal in de residentie.

Zoals je zal luisteren naar Merk bespreken (als je nog niet opgevallen de film onder vooralsnog) , De niet-seculiere conditie van hoofd van een persoonlijk kunnen deelnemen aan een enorme portie in het misbruik van geneesmiddelen en gevangenis oefening die komt met het. Geestelijk en moreel moeten we over te komen en de financiering van alle programma’s bevestigd aan verslaafden. Begeleiden

Van het programma, om pakketten moeten we afwezig ergens verwerven financieren. Zoals, de film nog maar eens stelt, een idee beschikbaar om gewoon zonder de verspilling van gevangenisstraf in kleine bezit kosten die zich voordoen met arrestaties en gevangenisstraf. Laten we gebruik maken van het volume dat nodig is om te plaatsen in pakketten en revalidatie mogelijkheden. Russel Maakt film is gewoon een van de vele geldige standpunten over deze situatie en kan voortbrengen wat echt belangrijk.

Spirtuality en religie zijn twee verschillende zaken, dus kunnen ze allemaal verpakt binnenkant van elk individu andere niet. Er zijn al die thatare religieuze, wat betekent dat ze naar de kerk, moskee of wat niet en alleen degenen met spirituele overtuigingen. Mensen zijn ze niet seculier, maar niet religieus show veel meer mentale problemen dan het spirituele hebben. Nu in sommige experimenten in de VS is gebleken dat die mensen die geestelijk zijn normaal gesproken extra slim dan religieus. En in andere studies individuen thatare extra intelligent zijn waarschijnlijk te gebruiken of vrij, testen veel meer medicijnen dan mensen met minder intelligentie. Nu gebruik en afhankelijkheid zijn twee verschillende dingen, dus met dat momenteel wordt verklaard, betekent dat suggereert slimme mensen zijn onwetend van de realiteit van de gevaren in medicijnen? Integendeel, ze zijn veel meer op de hoogte, maar zou in plaats daarvan weten initiële hand op dergelijke zaken. Onderwijs over de risico’s in het echt bestaan ​​drugsgebruik en gewoonte vraagt ​​te worden verbeterd en ik stel deze onderzoek dat elk individu andere omsingelen bewijst alleen dat.

Een geweldige presentatie door Russell Fabrikant, passend op het podium en echt articuleren . Hij presenteert de complicaties en zelfs biedt en aandelen methoden.

Model is ook snel te geven, dat is niet voor alle mensen en het is gewoon niet zeker, maar is zeer goed waarderen het plaatsen van extra inkomsten voor deze, voor studie en onderwijs begeleiden van de methode. Dat is een ding dat is echt essentieel in dit probleem in ons land en de planeet breed. Afhankelijkheid is een zeer kritieke situatie en als hij sprak over het doel van de legalisatie geheel kiezen zonder de spirituele en ethische pijn dit alles mogelijk maken. En dat is het probleem bij de hand. Tuurlijk, arresteer ze, inderdaad, ze te straffen, maar er zal niet ophouden en ze weg te gooien op straat en verwachten misdrijf handelingen niet te allen tijde worden opnieuw gepleegd. Dat is gewoon krankzinnig, in simpele feit de definitie van krankzinnigheid is het volbrengen van het zelfde punt meer dan en weer boven de zeer dezelfde feitelijke manier, anticiperen op een verschillende eindresultaat. (Http://www.brainyquote.com/offers/estimates/a / alberteins133991.html) Is niet echt hoe we zijn het opleiden van onze samenleving en het straffen van overtreders?

Plaats hulp van de plaats waar het nodig is. Het is echt zo heel simpel

Category: Dieten

Comments are closed.