Russische sauna (Banya): Gezondheid Winsten

Russische Sauna’s

Echte Russische sauna’s, ook wel bekend als de Russische badhuizen of ” in het Russisch daadwerkelijk zijn escalerende in erkenning in de laatste een lange tijd. Minimaal in NYC hebben ze! Er was een tijd dat alleen Russen bezocht deze spa’s om hun gezicht zweet, maar niet al te lang geleden met Groupon geven koopjes om deze prachtige locaties, hebben elke persoon zijn wagen om ze als zeer goed … en opnieuw voor meer!

Traditionele Russische badhuizen zijn onderdeel van de Russische maatschappij gezien het feit dat middeleeuwse gevallen en op dit moment kunnen ze worden geplaatst in elke stad over de hele wereld met een grote Russische gemeenschap.

Gebruikelijke Russische sauna’s in de Verenigde Staten hebben een breed scala aan verschillende kamers in ze gewoon waar zwemmers gaan in ieder bijzonder, ga zitten, en letterlijk zweet hun gezichten af. Deze omvatten een:

 • Steam huis gemaakt van hout planken
 • Steam omgeving gemaakt van bakstenen
 • Turks stoombad versierd met keramische tegels
 • Dry huis
 • Na elk van de kamers, het is echt gebruikelijk om een ​​duik in een ijs koud zwembad waarin een ijsmachine schiet ijsblokjes (zeker, het is echt zo koud !). Dan het regime meer dan en dan, zo mooi als naar de lounge locatie voor een scheur en waarschijnlijk een schot van wodka met je goede vrienden.

  Deze handleiding zal laten zien wat de Russische sauna’s zijn denk je , hun welzijn extra voordelen, en wat te verwachten als je naar een persoon.

  Gezondheid Voordelen van Sauna’s en stoombaden

  Een sauna is in feite een verwarmd huis dat je echt zal maken zweten en ontspannen voelen als je gaat zitten of liggen in het

  Een belangrijk deel van de Russische sauna’s stoombaden

  Kalmerende binnenkant van een stoom ruimte heeft de volgende extra voordelen:..

 • Soothing zere spieren
 • Reiniging poriën
 • ontgiften van je tegen schadelijke toxines die onder de huid
 • Scrubben poriën en de huid liggen
 • beheren bloed spanning
 • Wat rekenen op bij een Russisch badhuis

  Wat moet je verwachten bij een Russisch badhuis? Absoluut veel zweten, stomen, stoven en voeden op! Lijkt verleiden? Oh het is! Nadat je gaat, zult u waarschijnlijk willen weer terug te komen voor nog veel meer – het is echt zo goed! Mijn vrienden en ik doe nu vaak borrels op een Russische spa hebben we optreden voor heel graag in Brooklyn, NY.

  Als u een Russische sauna in te voeren, gaat u wilt testen in uw kostbaarheden en in ruil daarvoor, je kan een sleutel van de locker ruimte gespecificeerd. Dan ga je om eventueel de mannen of van vrouwen switching ruimte waarin u veranderen in uw zwemmen wedstrijd en vertrekken uw factoren bij je kluisje. Later, een verdere deuropening gebruikt u om de binnenkant van de sauna precies waar de verschillende baden kamers zijn te vinden en de twee volwassen mannen voeren en vrouwen krijgen herenigd

  Hier is wat je zult vinden op een Russische sauna.:

 • Veel verschillende stoombaden en een droge ruimte
 • Een jacuzzi
 • Spa producten en diensten dit soort als diverse massages en ‘Venik’ remedie (tegen een meerprijs)
 • Een restaurant dat Russische gerechten, zoals specialiteiten omvat zoals pannenkoeken met kaviaar van de zalm, gedroogde vis en ontwerp Russische bier
 • Echt een aangename ambiance!
 • Toegangsprijzen (bijna $ 35 in NYC) nemen gewoonlijk toegang tot de stoom kamers, een droge huis, een jacuzzi, een ijskoud zwembad, te verkrijgen om een ​​buitendek, en een rustgevende lounge die tevens fungeren als een cafe. In de lounge kunt u verwachten te worden uitgerust om echte Russische lekkernijen of gewoon luieren als u wenst te kopen.

  Wat te verstrekken aan een Russische Banya

  nadenken wat te dragen naar een Russische spa? Absoluut breng uw badpak en slippers (hoewel zeker smakeloos slippers complementair worden geleverd, ik bevrijd mijn hebben, omdat ik niet wil mijn tenen in flip zetten flops die eerder zijn gedragen). Ook dragen een ding comfortabel te hebben op voor de lounge plek die u gemakkelijk kunt krijgen in en uit. Ik persoonlijk dragen een zoete beperkte sauna gewaad . En omdat je haar vochtig te krijgen, breng shampoo (terwijl complementaire shampoo wordt gepresenteerd) en conditioner . Ook hebben verscheidene zwemmers dragen exclusieve sauna hoeden (ze zijn wol) en helpen te onderhouden lichaamsbouw temperatuur. Veel meisjes dragen ook f acial reinigingsmiddelen en andere koopwaar aantrekkelijkheid voor de poriën en de huid.

  sauna ‘Venik’

  ‘Venik’ therapie wordt een gemeenschappelijk deel van de Russische sauna ontmoeting. Een is een bundel van groene twijgen algemeen gemaakt van berken of eiken (van tijd tot tijd eucalyptus, linde, of sparren worden gebruikt).

  Een Venik wordt toegepast op masseren en opwarmen van de lichaamsbouw. Het kan ook worden genoemd om vele algemene gezondheidswinst waaronder hebben:

 • Vermaatschappelijking bloedcirculatie
 • capillaire functies Intensivering huid
 • Versterking van uw vetverbranding capaciteit procedure
 • blokkeren ontijdige ouder worden van de huid
 • Elk type Venik heeft duidelijke voordelen.

  Een berken Venik helpt met spiermassa en gezamenlijke pijn, laat glashelder up huid, versnelt de genezing van wonden en krassen, en ruikt eigenlijk wel leuk! Het kan worden gemeld dat gesopt je hoofd in een emmer die is doordrenkt met een berk Venik zal je haar versterken en zal zich te ontdoen van roos te krijgen (als u die heeft).

  Een eiken Venik is de ideale mogelijkheid voor mensen met een vette huid. Het wordt uitgelegd om de huid glad en een krachtige anti-inflammatoire werking hebben. De geur van dit soort Venik verwijdert stam.

  U kunt meestal wel een aanvullende vergoeding voor een Venik uitharding bij een Russische sauna. U kunt ook dragen uw bezit Venik die kunnen worden verworven op het net of op de web-pagina in de spa. Om een ​​Venik gebruiken, zal je nodig hebt om het te laten weken gedurende 20 minuten in de warmte h2o (emmers met warmte drinkwater worden geleverd in de sauna). U weet dat de Venik is helemaal klaar wanneer de bladeren zijn glad. Een Venik duurt over het algemeen een aantal sessies maar als het nu ontbreekt veel bladeren of heeft kale afwerking, is het tijd om deel mee.

  Category: Gezond eten

  Comments are closed.