Salon therapieën voor Zits

Vlak voordat u besluit te gaan naar een salon en praat met een schoonheidsspecialiste, een bepaalde deskundige in cosmetica universiteit om het gezicht esthetiek hanteren, identificeren van de verscheidenheid van zits je hebt. Cystic acne is een ernstige vorm die behandeling nodig heeft, met meer delicate acne het maken van een combinatie van mee-eters, pukkels, en whiteheads. De meest typische vorm van acne is acne vulgaris, een mengsel van mee-eter, pukkels, en whiteheads.

Het gezicht is een meer aanvaardbare oplossing voor een zachte acne en bestaat uit ‘extracties,’ waaronder het verwijderen van porie verstopping van mee-eters en whiteheads. De schoonheidsspecialiste zal dan geeft uw deal met een volledige reiniging, die een kan bevatten ‘masker’, stomen, en gezicht massages, in dienst reinigende producten die vette, dood, en het drogen van de huid te verwijderen.

Micro schaafwonden betrekken in dienst opmerkelijk verfijnde kristallen om de bovenste laag van de huid te elimineren, het wegnemen van verstopte poriën en nutteloze poriën en de huid. Deze verscheidenheid aan behandelmethode het meest effectief is voor een zachte puistjes en niet ideaal voor cystic acne, die misschien kunnen eisen extra agressieve behandeling, waarbij de behandeling.

Laser therapie maakt gebruik van opvallend geconcentreerd lasers om de bacterie die algemeen leidt tot micro organisme te vernietigen betrekken. Er zijn ook laserbehandeling plannen die weg te doen met een overactieve talgklieren olie klieren (middelste laag van de huid) die resulteren in zits. Veel vaker dan niet, dan zal een dermatoloog laser procedure voeren, dus je zou hebben over een salon, dat een on-site dermatoloog levert om te komen.

Lichtgewicht cure omvat het gebruik van afname-hoeveelheid ultraviolet licht om micro-organismen-afhankelijke zits vernietigen. Blauw milde behandeling is een bekend soort milde behandeling. Het nadeel van zachte oplossing is dat het een continue benadering die verschillende bezoeken moet voortdurend vernietigen microben.

Normaal gesproken gebruikt om weg te doen met acne littekens, chemische peelings werken ook aan het kappen van de ontwikkeling van puistjes op je ervaring. Het gaat om een ​​schoonheidsspecialiste toepassing van een chemisch alternatief dat leidt naar de buitenste laag van je huid te schillen. Het verwijdert dode huidcellen onmiddellijk de huid en elimineert de oppervlakkige lagen van acne. Zul je meestal zien wat roodheid dat zal verdwijnen in een 7 dagen.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.