Sap maken: een gewicht-verlies Miracle? Een Womans uitstapje in de Planet of Juice

Juice uit tot elf centimeter?

p Dit is de aanbieding. Ik ben een 43 kalenderjaar vorige moeder van twee, die begint af te bepalen dat factoren meestal niet precies zoals ze in mijn 30’s zijn geweest. Voor de laatste paar jaren, heeft mijn energie klein geweest en ik heb de verpakking op wat meer kilo’s. Niet oh-my-god-she’s-massief lbs maar genoeg dat, eigenlijk, ik weet niet hoe ik mezelf niet meer te kleden. Het is alsof ik wakker werd 1 ochtend en mijn menselijke lichaam werd veranderd door die van een oudere persoon. (Waarom niet kunnen ik wakker en zijn Cameron Diaz?) Dus, hoe dan ook, kort na moeilijkheden door dit door het vervullen van, mooi, praktisch niets, heb ik besloten om een ​​aantal aanpassingen te maken. Wat de heck. ? Kijken door het tijdschrift covers weergegeven door het: alle mensen een resolutie voor het nieuwe jaar, ideaal

Het is allemaal begonnen toen ik in de supermarkt winkel uit te testen lijn eventueel vóór de kerst het uitvoeren van wat iedereen doet vereist teller om niet te verleiden door de zoete, kauwgom en chips contact met mij uit tegenover het tijdschrift rack. Ik geven, serieus, ik voel me als het vlees in een sappig celeb roddels en junk levensmiddel sandwich. Dus, zoals ik lees over hoe sommige superster die net de geringste hoeveelheid buik pudge zal moeten worden verwacht ik het zie. Nooit bang. Ik ben niet van plan om het complete verhaal te herdrukken. Alle mensen is vertrouwd met hoe je deze dagen Google. In een notendop, bent u bedoeld om uw calorieën op dag 1 het werken met de recepten verstrekt en op de 2e dag, kon je ‘genieten’ onbeperkt salade gekleed met citroensap of balsamico azijn, kruiden en twee eetlepels olijfolie verbruikt. Op deze plaats, ben ik vastbesloten, dus wat maakt het uit – ik geef het een check out

wonderbaarlijke resultaten

Zou het niet geweldig als deze.? is het gedeelte precies waar ik u op de hoogte dat 11 centimeter wonderbaarlijk smolt off van mijn lichaam snel na twee dagen van sap? Om redelijk te zijn, de post beweerde dat de resultaten uiteindelijk niet standaard, maar, hey, ik heb altijd geloofd dat ik een heel speciaal meisje, dus ik dacht dat ik zou niet-gebruikelijke voordelen. Feit onderzoeken. Ik ben niet zo speciaal. Oh, goed. Er is niettemin een belangrijke zilveren randje aan deze minor experiment. Maar in eerste instantie, ik echt gedwongen voelen om te delen wat die mensen twee dagen eindigde als. En toen ik ervaar gedwongen, goed, er is bijna niets dat ik kan doen, dus lees verder.

Om te beginnen uit, ik ervoer om te investeren in een sap apparatuur. Dit is niet een goede tijd om te besteden geld op mezelf met de feestdagen en al zo snel na overleg met al mijn Facebook vrienden en doorlezen van Amazon.com, ik de meest goedkope apparatuur ik kon vinden dat een roestvrijstalen zeef had verworven en blade. Het werkt goed en is enorm eenvoudig schoon te maken, dus ik ben er blij mee. Juice apparaat nu verwerven uit de weg, is het tijd om mijn 48 uur sap-off beginnen.

Op de eerste ochtend heb ik een keuze van een eco-vriendelijke limonade of een milieuvriendelijke bes blast smoothie. Ik redeneren dat een smoothie extra vulling dan limonade zou zijn dus ik besluit voor. In de blender gaat een komkommer, een halve appel, een kopje bevroren bessen, en sommige boerenkool, gember en citroensap. Watertanden, (ik waardeer gewoon bessen smoothies) Ik pureer de elementen en te ontwikkelen, perfect, een ding dat eruit ziet alsof hij zou worden verbruikt op Angst Aspect. Het is het type van klonterig en dim bruin, maar, gezien het feit dat ik weet dat verschijnt kan misleidend zijn, neem ik een klein slokje. Bleck. Het is walgelijk. Dus onervaren limonade is.

De eco-vriendelijke limonade was eigenlijk heel veel appelsap met citroen en boerenkool en het was misschien wel de meest verrukkelijke sap dat ooit meegemaakt kruiste mijn lippen. Ik heb gelukkig verbruiken beneden sensatie vrolijk en positief. Er staat u kunt kruidenthee of cranberry water als je honger gevoel zo heb ik een kopje milieuvriendelijke thee ongeveer een uur net na het ontbijt. Lunch is een wortel verzinsel, dat is niet levendige oranje als de foto in het magazine, maar heerlijk toch. Ik mezelf eraan te herinneren over de kleuring wiel en hoe als je onervaren tot oranje omvatten, is er geen manier waarop je zult oranje te krijgen. Avondmaal is een tomaat drankje en het, ook, is bruinachtig echter verheugend. Onmiddellijk na mijn avondeten, moeten we een pizza-avond voor mijn dochter’s volleybal team te wonen. Ik bedriegen en eet een stuk pizza. Hey. Ik geenszins de pretentie om wilskracht van staal hebben. Hoe denk je dat ik in deze hachelijke ontvangen?

Dag twee is de exacte voor ontbijt en lunch, behalve ik sloeg de smoothie experiment. Het grappige ding is, ik heb geen honger. Er moet een of ander ding om dit te zijn. Ik opscheppen met mijn Fb goede vrienden en iedereen vraagt ​​over mijn resultaten dus aanzienlijk. Ik heb geen een schaal. Niet vooral omdat ik bepaalde omvang rebel, maar omdat ik niet zo lang geleden brak ons ​​al dweilen (op geen enkele manier onbedoeld stampen en het scherm van een lcd-schaal) en hebben niet de moeite genomen om het te schakelen. Ik identificeer mijn pond geschiktheid door de dichtheid van mijn jeans en shirts en, gewoon te worden gegarandeerd, een meetlint. Evalueer ik mezelf en ben blij om te zien dat, zelfs met de pizza cheat, mijn buik is een hele centimeter kleiner formaat. Een centimeter! Dit kan me ongelooflijk inhoud te maken. Ik de werkdag compleet met een substantiële salade uitgebreide groenten en voelen zeer goed.

Gezien het feit dat ik niet echt het gevoel dat ik mezelf uitgehongerd, ik maak je geest tot te gaan maken van sap, hoewel het toevoegen van droge gezonde maaltijden gemaakt vanuit het niets. Ik gooi in de vervaardigde vanaf nul element, want ik voel echt heel blij mee. Ik gebruikt om dat de hele tijd doen weer terug toen ik nog lichter, jonger, en had extra stroom, maar momenteel heb ik verslappen, want ik ben zo, zo moe. Maar nu, ik heb deze uitbarsting van elektrisch vermogen. Ik ben het bakken, reiniging, en het witwassen van een storm, omdat ik voel me echt zo heel superieur. Het kan worden is ongeveer 8 dagen te wijten aan het feit dat ik begon deze minor ervaring dus, ben ik kleinere? Ik weet het niet. Ik voel slankere in mijn armen en benen – de denims en tops zijn fitting losser – en ik weet dat mijn probleem gebied, de buik, de vorige te gaan. Maar op dit niveau, heb ik niet echt schelen. De belangrijkste component voor mij, het zilveren randje, is dat ik voel me helemaal geweldig. Beter dan ik in jaren. Ik heb zo veel kracht dat je geen uitdaging verkrijgen geïnspireerd te oefenen kan vinden. Ik ben meestal een creatief mens, maar hebben moeite een blok. Nu voel ik de sappen nog stromen weer en ik zou een ruimte schilderen of, ik weet het niet, beginnen met het maken voor Hub van webpagina’s.

Dus dit is mijn conclusie. Is het maken van sap een magische manier om snel centimeter te elimineren? Waarschijnlijk niet. Op minimum niet voor mij. Maar het drinken van gezonde vruchten en groenten de neiging om me te voelen razend levendig en evenwichtig. En als je echt het gevoel gezonder je gezond problemen dus ik beschouw het maken van sap is een geweldige manier om de reset-knop te raken en je ontdoen van je slechte carb-inname, suiker-verslindend, zout-craving manieren. Het is mogelijk dat dit wordt het jaar dat ik uiteindelijk onderhoud ik mijn New Year’s Resolution.

observeren vanuit de schrijver.

Ik ben zo tevreden met een klein geheim te ontdekken om het genereren van mijn groentesap lijken extra smakelijk. Als je ook een klein totaal van bieten aan uw sap, ga je een mooie paarse kleur krijgen en zal de bieten smaak niet detecteren helemaal. Geef het een poging!

Denise Mai januari vijf, 2012

In orde met mij op Twitter! @ Denise_mai

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.