Schimmel en meeldauw gezondheidsrisico’s

Mould en meeldauwsporen verspreiden via de lucht, wat leidt tot seizoensgebonden allergische reacties en luchtwegaandoeningen bij outdoor mal telt piek in het voorjaar en de zomer. Schimmel en meeldauw concentraties in een woning leveren jaar-bolvormige tekenen bij overgevoelige personen. Meeldauw en schimmel sporen worden ingeademd, allergische reacties plaatsvinden vanwege een irritatie veroorzaakt door het lichaam histamine reactie op de irriterende. Neus en slijmvliezen ontwikkelen tot gezwollen, het produceren van indicatoren van congestie, niezen, loopneus, jeukende en tranende ogen en hoesten.

De circulatie van meeldauw en schimmel door de lucht vergunningen voor onmiddellijke huid spreken wanneer sporen te landen, waardoor vervelende problemen die misschien vorige tot een uniek is niet voor een langere tijd in in contact met de irriterende. Vervolg publiciteit kan een bepaalde persoon gezet bij de mogelijkheid voor het produceren van lopende netelroos, poriën en huiduitslag en eczeem, wat resulteert in jeuk, ontsteking, voor de hand liggende, bultjes en droge huid die is lelijk en onaangenaam. Hardnekkige huid omstandigheden dankzij schimmel en meeldauw kan leiden tot bacteriële en virale bacteriële infecties.

Het inademen van schimmels en algen leidt tot bronchiale spasmen in de longen die kunnen leiden tot kortademigheid, aanhoudend hoesten, bovenlichaam benauwdheid, kortademigheid en ernstige astma aanvallen. Astmapatiënten zijn op gevaar van de oprichting van schimmel bacteriële infecties in de longen als gevolg van schimmel en meeldauw vooruitgang in de holtes die zijn gebroken door de pre-huidige nummer van astma. Deze bacteriële infecties kunnen leiden tot een schimmel massa genaamd aspergilloma om de oren, longen en sinussen infiltreren, permanent verslechterende longweefsel en luchtwegen.

Schimmel schimmel en meeldauw te inhaleren een bedreiging voor mannen en vrouwen in herhaaldelijk contact met de irriterende stoffen, speciaal in die mensen met een reeds bestaande longschade van kwalen zoals: bronchiale astma, emfyseem, de meeste vormen van kanker, tuberculose en cystic fibrosis. Meeldauw en schimmel kon voortdurende respiratoire en neurologische gezondheid en fitness aandoeningen die kunnen verergeren rond tijd als induceren: geheugenverlies, voortdurende uitputting, slopende migraine, verbeteringen stemming, dementie, luisteren naar verlies, littekens op de longen, bloedingen in de longen en orgaanfalen als schimmel infecties binnenvallen de bloedstroom.

beperken om te spreken met schimmel en meeldauw helpt verlichten tekenen en symptomen en vermindert de kans op het produceren van de daaraan verbonden voorwaarden. Detecteren van en het omgaan met schimmel binnenkant van een woning of het opzetten door frequente onderhoud en reparaties kunnen sporen stoppen accumuleren en het krijgen in het menselijk lichaam. Het toepassen van het gebruik van ontvochtigers en luchtreinigers zal lucht topkwaliteit voor ideale gezondheid en fitheid te verbeteren. Individuen die indicaties kunnen eventueel profiteren van overleg met een immunoloog zodat antihistaminica, inhalers, vernevelaar oplossingen, schimmel verwijdering en anti-schimmel medicijnen kunnen worden goedgekeurd.

Category: Supplementen

Comments are closed.